• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kőolajfinomító berendezések és eszközök

A keresés eredménye

Kőolajfinomító berendezések és eszközök - Import export

 1. STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED

  Egyesült Királyság

  A STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőcserélők, Hőcserélők, coolers, és Air-cooled condensers. Székhelye Aylesbury, Egyesült Királyság.

 2. VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI

  Törökország

  A VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajszűrők, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Olajszűrők, Gépek és eszközök, nagykonyhai, fryers for institutions, és restaurant and hotel equipment rental. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE

  Olaszország

  A T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Székhelye Monserrato, Olaszország.

 4. VITCOM GLOBAL SOLUTIONS

  Egyesült Királyság

  A VITCOM GLOBAL SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heaters, és refinery. Székhelye Bournemouth, Egyesült Királyság.

 5. STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING

  Olaszország

  A STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water purifiers, components for valves, és tool agents and representatives. Székhelye Busseto, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD.

  Egyesült Arab Emírségek

  A KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carbon pipes, fitting, és industrial valves. Székhelye Dubai, Egyesült Arab Emírségek.

 2. LLC DERSIM

  Ukrajna

  A LLC DERSIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság, Mezőgazdaság, sunflower oil, és refined industrial oils. Székhelye Kahovka, Ukrajna.

 3. PIGNAT

  Franciaország

  A PIGNAT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg, ipari célokra, Kőolajfinomító berendezések és eszközök, Üveg, ipari célokra, és Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Székhelye Genas Cedex, Franciaország.

 4. FRANCE REALISATIONS

  Franciaország

  A FRANCE REALISATIONS, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Bregnier Cordon, Franciaország.

 5. BATIR FRANCE INGENIERIE

  Franciaország

  A BATIR FRANCE INGENIERIE, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Chateaubourg, Franciaország.

 1. CHANZY SAS

  Franciaország

  A CHANZY SAS, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Marly, Franciaország.

 2. BEOLETTO

  Franciaország

  A BEOLETTO, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Le Haillan, Franciaország.

 1. ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR

  Franciaország

  A ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Tonnay Charente, Franciaország.

 2. SOLS MEDITERRANEE

  Franciaország

  A SOLS MEDITERRANEE, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Milhaud, Franciaország.

 3. SECTION URBAINE

  Franciaország

  A SECTION URBAINE, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Strasbourg, Franciaország.

 4. FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE

  Franciaország

  A FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Brest, Franciaország.

 5. I.T.EX QUALITY SERVICES

  Olaszország

  A I.T.EX QUALITY SERVICES, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Kőolajfinomító berendezések és eszközök, systems and equipment for oil refineries, systems and equipment for gas pipelines, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, és Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Székhelye San Donato Milanese, Olaszország.

 6. OPUS DEVELOPPEMENT

  Franciaország

  A OPUS DEVELOPPEMENT, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Montpellier, Franciaország.

 7. TERIMMO ATLANTIQUE

  Franciaország

  A TERIMMO ATLANTIQUE, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Belleville Sur Vie, Franciaország.

 8. AVA-ALMS VALVE AGENCY LTD

  Egyesült Királyság

  A AVA-ALMS VALVE AGENCY LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Székhelye Wetherby ,west Yorkshire, Egyesült Királyság.

 1. LOTIM S

  Franciaország

  A LOTIM S, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye L Abergement Clemenciat, Franciaország.

 2. DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC

  Marokkó

  A DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajfinomító berendezések és eszközök, Tartályépítés - légi közlekedés, Kőolajfinomító berendezések és eszközök, és Tartályépítés - légi közlekedés. Székhelye CASABLANCA, Marokkó.

 3. AVISTA OIL AG

  Németország

  A AVISTA OIL AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Székhelye Uetze, Németország.

 4. ATLANTIQUE PAVAGE

  Franciaország

  A ATLANTIQUE PAVAGE, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

 5. SOGARIS DEVELOPPEMENT

  Franciaország

  A SOGARIS DEVELOPPEMENT, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Rungis, Franciaország.

 6. SUD REALISATIONS CONSTRUCTIONS

  Franciaország

  A SUD REALISATIONS CONSTRUCTIONS, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Aubagne, Franciaország.

 7. BGER

  Franciaország

  A BGER, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Sportlétesítmény-építés, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Baie Mahault, Franciaország.

 8. KOCH-GLITSCH

  Belgium

  A KOCH-GLITSCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrés - berendezések és tartozékok, Szűrés - berendezések és tartozékok, és gas filters. Székhelye Wijnegem, Belgium.

 9. MOTUL TECH

  Franciaország

  A MOTUL TECH, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajfinomító berendezések és eszközök, és Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Székhelye Aubervilliers, Franciaország.

 10. HUADU LONG METAL PROCESSING MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD

  Kína

  A HUADU LONG METAL PROCESSING MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Székhelye Xuchang, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kőolajfinomító berendezések és eszközök - Import export

Találatok száma

20 214 Vállalat