• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kőolajellátás

A keresés eredménye

Kőolajellátás - Import export

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finnország

  Verified by europages badge

  From A Truly Worldwide Perspective, We Source Products In The Main Production Areas Of Europe, North & South America, And The Far East. Our Main Product Groups Are Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks And Dairy. As A Food And Oil Supply Company, Foratia Europe OU Supplies Edible Oils And Frozen Products To More Than 100 Countries Around The Globe. We Are Mainly Active In Europe, Africa, Asia, Middle East, South America, And The Caribbean. We Deliver Our Services And Products To Our Customers In The Following Food Sectors: Manufacturers, Commodity Wholesalers, Foodservice Distributors And Serving Retailers. We Are Renowned For Being A Reliable Partner That Offers High Quality Products And Brands. We Provide A Professional Service In Every Aspect Of Your Business, Including Our Packaging, Quality Control, Documentation, Logistics And Customer Service. We Offer All Of Our Services With Competitive Pricing. That Is Why Foratia Europe OU Is Your Worldwide Food And Oil Supply Specialist. Visit our website or contact us for more information !

 2. INDUSTRIE- UND TANKANLAGEN FÜHRER & WEINGARTNER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A INDUSTRIE- UND TANKANLAGEN FÜHRER & WEINGARTNER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Székhelye Peißenberg, Németország.

 3. PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Székhelye Umkirch, Németország.

 4. NEW PROCESS AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A NEW PROCESS AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Székhelye Felben-Wellhausen, Svájc.

 5. OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Székhelye Reutlingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ARGOUDELAION

  Görögország

  Verified by europages badge

  A ARGOUDELAION, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Olívaolaj, Kőolajellátás, Import-export - kőolaj, biological oils, extra virgin olive oil, oil, thyme, és Méz. Székhelye Heraklion, Görögország.

 2. REINHOLD WESSELMANN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A REINHOLD WESSELMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Székhelye Lastrup, Németország.

 3. SAMOA-HALLBAUER GMBH

  Németország

  A SAMOA-HALLBAUER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Székhelye Viernheim, Németország.

 4. NEUDÖRFFER WERKSTATT-TECHNIK WTS GMBH

  Németország

  A NEUDÖRFFER WERKSTATT-TECHNIK WTS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Székhelye Berlin, Németország.

 5. TANKBAU WILLBERGER DIPL.-ING. (FH) ALBERT WILLBERGER

  Németország

  A TANKBAU WILLBERGER DIPL.-ING. (FH) ALBERT WILLBERGER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Székhelye Feldkirchen-Westerham, Németország.

 1. LUKOIL LUBRICANTS EUROPE GMBH

  Ausztria

  A LUKOIL LUBRICANTS EUROPE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autó-kenőanyagok, lubricants, agricultural lubricants, Autó-kenőanyagok, és industrial lubricants. Székhelye Vienna, Ausztria.

 2. HOSCHEID MICHEL

  Luxemburg

  A HOSCHEID MICHEL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőolaj, és Fűtőolaj. Székhelye Eischen, Luxemburg.

 1. TEMPO OIL

  Belgium

  A TEMPO OIL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fuels, oil pump, greases, és fuel distributor. Székhelye Geel, Belgium.

 2. HEATINGOILSHOP.COM

  Egyesült Királyság

  A HEATINGOILSHOP.COM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heating oil, és kerosene fuel. Székhelye Caterham, Egyesült Királyság.

 3. HENS VAN MEULDER

  Belgium

  A HENS VAN MEULDER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, folyékony. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajellátás, Kőolajellátás, lubricating oil, és services for the crude oil industry. Székhelye Bornem, Belgium.

 4. VARO ENERGY FRANCE SAS

  Franciaország

  A VARO ENERGY FRANCE SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin - üzemanyagok, oil refining, refinery, és Benzin - üzemanyagok. Székhelye Bruges, Franciaország.

 5. VALLIER PRODUITS PETROLIERS

  Franciaország

  A VALLIER PRODUITS PETROLIERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajellátás, és Kőolajellátás. Székhelye Marignier, Franciaország.

 6. GALL THOMSON

  Egyesült Királyság

  A GALL THOMSON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Székhelye Great Yarmouth, Egyesült Királyság.

 7. FERAPA S.L.

  Spanyolország

  A FERAPA S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Autó-kenőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajellátás, synthetic lubricant, motor oils, oil - petrol engines, és Kőolajellátás. Székhelye Torres De La Alameda/ Madrid, Spanyolország.

 8. SYNTEX LUBRICANTS

  Amerikai Egyesült Államok

  A SYNTEX LUBRICANTS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is synthetic industrial oils, és lubricant for motorcycles. Székhelye Kyle, Amerikai Egyesült Államok.

 1. TANKYOU

  Franciaország

  A TANKYOU, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Székhelye Paris, Franciaország.

 2. BERTHET P. SARL

  Franciaország

  A BERTHET P. SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fuel distributor, és fuel storage facilities. Székhelye Andard, Franciaország.

 3. SOREXI

  Marokkó

  A SOREXI, tevékenységi ágazata Vakolat, kitt és szigetelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőszigetelés - anyagok, Tömítések és tömítőanyagok, Kőolajellátás, Szőnyegpadlók, Hőszigetelés - anyagok, Tömítések és tömítőanyagok, Kőolajellátás, és Szőnyegpadlók. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 4. PETRO-LOGISTICS SA

  Svájc

  A PETRO-LOGISTICS SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is outdoor games, és supplies for the petroleum, coal and natural gas industries. Székhelye Geneva, Svájc.

 5. CANOVEN

  Spanyolország

  A CANOVEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is petrol stations, és heating oil. Székhelye Paterna, Spanyolország.

 6. JOSS D.O.O.

  Szlovénia

  A JOSS D.O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Székhelye Maribor, Szlovénia.

 7. LLC "DERSIM"

  Ukrajna

  A LLC "DERSIM", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sunflower oil, és crude oil. Székhelye Kahovka, Ukrajna.

 8. THERMOHOUSE

  Görögország

  A THERMOHOUSE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Oil, heating, tanks for naphtha, diesel heating for vehicles, és heating oil. Székhelye Ioannina, Görögország.

 9. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Törökország

  A PROMERT AUTOMOTIVE LLC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Abroncsok, spare parts, Auto parts, Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, és Abroncsok. Székhelye Bursa, Törökország.

 10. S.A.D.O.

  Marokkó

  A S.A.D.O., tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betontermékek és -idomkövek, Kenőanyagok, Alapanyagok, építőipari, Kőolajellátás, Betontermékek és -idomkövek, Kenőanyagok, Alapanyagok, építőipari, és Kőolajellátás. Székhelye Ouarzazate, Marokkó.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kőolajellátás - Import export

Találatok száma

225 Vállalat