• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kőolaj-kitermelés

A keresés eredménye

Kőolaj-kitermelés - Import export

 1. MASSA PETROLEUM

  Törökország

  A MASSA PETROLEUM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chemical products, Chemical filtration, water, drilling, és Diamond drill bits. Székhelye Eyüsultan, Törökország.

 2. MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM

  Törökország

  A MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. MARKET RESEARCH REPORT

  Németország

  A MARKET RESEARCH REPORT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 4. ENERGAA

  Törökország

  A ENERGAA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biogas energy consultants, hydroelectric plant construction, Consultation on renewable energy, és systems and equipment for oil pipelines. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS

  Franciaország

  A INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is studies and control laboratories, testing and analysis, és chemical products for oil and natural gas extraction. Székhelye Le Plessis Robinson, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

  Franciaország

  A GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for oil refineries, oil refining, és oil industry logistics. Székhelye Aix En Provence Cedex 3, Franciaország.

 2. GROUPE CVA

  Franciaország

  A GROUPE CVA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is International recruitment agency for skilled workers. Székhelye Bayonne, Franciaország.

 3. MERLIN ERD LTD

  Egyesült Királyság

  A MERLIN ERD LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Székhelye Perth, Egyesült Királyság.

 4. TTS ENERGY

  Norvégia

  A TTS ENERGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction of offshore oil drilling platforms. Székhelye Kristiansand, Norvégia.

 5. BIOSHELL

  Törökország

  A BIOSHELL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oil probes, és supplies for the petroleum, coal and natural gas industries. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL

  Franciaország

  A LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenőanyagok, lubricant, Kenőanyagok, lubricants, és motor oils. Székhelye Belleville-Sur-Vie, Franciaország.

 2. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukrajna

  A FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj-kitermelés, Petroleum Tanks, és Kőolaj-kitermelés. Székhelye Odessa, Ukrajna.

 1. PAQELL

  Hollandia

  A PAQELL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Székhelye Balk, Hollandia.

 2. REGION LLC

  Ukrajna

  A REGION LLC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 3. OEL-HINZE & KRANZ GMBH & CO. KG

  Németország

  A OEL-HINZE & KRANZ GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Gáz - termelés és ellátás, Kőolaj- és földgázkitermelés, és Gáz - termelés és ellátás. Székhelye Wittingen, Németország.

 4. GLOBAL-EXPRESS24

  Németország

  A GLOBAL-EXPRESS24, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Székhelye Dortmund, Németország.

 5. MINIJOS NAFTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litvánia

  A MINIJOS NAFTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj-kitermelés, és Kőolaj-kitermelés. Székhelye Gargzdai, Litvánia.

 6. METAX OLIE A/S

  Dánia

  A METAX OLIE A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Gáz - termelés és ellátás, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, és Gáz - termelés és ellátás. Székhelye Aalborg, Dánia.

 7. NOBLE DRILLING (LAND SUPPORT) LTD

  Egyesült Királyság

  A NOBLE DRILLING (LAND SUPPORT) LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj-kitermelés, és Kőolaj-kitermelés. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 8. DANA PETROLEUM PLC

  Egyesült Királyság

  A DANA PETROLEUM PLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, és Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 1. INSPECTOR TRAINING

  Egyesült Királyság

  A INSPECTOR TRAINING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is training. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. DEZHOU BORU PETROLEUM MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD

  Németország

  A DEZHOU BORU PETROLEUM MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Székhelye Dezhou, Németország.

 3. GEOSTOCK HOLDING

  Franciaország

  A GEOSTOCK HOLDING, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj-kitermelés, és Kőolaj-kitermelés. Székhelye Rueil Malmaison, Franciaország.

 4. WINGAS STORAGE UK LIMITED

  Egyesült Királyság

  A WINGAS STORAGE UK LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Kőolajellátás, Kőolaj- és földgázkitermelés, és Kőolajellátás. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 5. TAMOIL (SUISSE) S.A.

  Svájc

  A TAMOIL (SUISSE) S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj-kitermelés, és Kőolaj-kitermelés. Székhelye Collombey, Svájc.

 6. KCA DEUTAG DRILLING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A KCA DEUTAG DRILLING LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj-kitermelés, és Kőolaj-kitermelés. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 7. BRITISH DRILLING & FREEZING CO LTD

  Egyesült Királyság

  A BRITISH DRILLING & FREEZING CO LTD, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrások és feltárási munkák, és Fúrások és feltárási munkák. Székhelye Nottingham, Egyesült Királyság.

 8. INFOX LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ukrajna

  A INFOX LIMITED LIABILITY COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj-kitermelés, és Kőolaj-kitermelés. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 9. LUKOIL NEFTOCHIM BURGAS AD

  Bulgária

  A LUKOIL NEFTOCHIM BURGAS AD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj-kitermelés, és Kőolaj-kitermelés. Székhelye Burgas, Bulgária.

 10. ERIELL

  Törökország

  A ERIELL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Székhelye Karatay/konya, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes