• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kőolaj- és földgázkitermelés

A keresés eredménye

Kőolaj- és földgázkitermelés - Import export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is a company specialising in equipment and machine manufacturing. We are involved in the heat recovery sector in particular. We focus our development and manufacturing on plate heat exchangers for heat exchange between two gas flows. The production of three-way process air valves is another of our focal points. In addition to these main fields, we also develop, design and manufacture a whole series of other products. The production process uses virtually exclusively stainless steel, preferably in the materials 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, but also in other stainless steel qualities. With our currently available production area of 1740 m², partially equipped with machines with CNC control, PC workstations, CAD drawing stations and quality assurance implemented in accordance with ISO 9001, we are always one step ahead of the competition.

 2. ACRITUDO SYSTEMS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ACRITUDO SYSTEMS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Iserlohn, Németország.

 3. AUTOGLAS REIFENBERGER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AUTOGLAS REIFENBERGER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Wiesbaden, Németország.

 4. ROTOTEAM GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ROTOTEAM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rotary heat exchangers, plate-type heat exchangers, Sorption rotors, Repair of ventilation systems, Hygiene inspection of air conditioning systems, Installation of ventilation systems, Commissioning of ventilation systems, Maintenance of ventilation systems, és Heat recovery. Székhelye Welgesheim, Németország.

 5. ANALYSE INSTRUMENTATION & SERVICE

  Algéria

  A ANALYSE INSTRUMENTATION & SERVICE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérőkészülékek és eszközök, Mérőkészülékek és eszközök, fume analysers, és gas analyses. Székhelye bordj-bouariridj, Algéria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BOTHMANN + VOGLER GMBH

  Németország

  A BOTHMANN + VOGLER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Hamburg, Németország.

 2. ÜRET MAKINA ISI TESISAT SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A ÜRET MAKINA ISI TESISAT SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is burner, natural gas burners, burners for industrial use, és heating burners for building. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. CALE DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A CALE DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Estorf, Németország.

 4. DENNERLEIN LÜFTUNGSBAU GMBH

  Németország

  A DENNERLEIN LÜFTUNGSBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Gräfenberg, Németország.

 5. ECOFINCONCEPT GMBH

  Németország

  A ECOFINCONCEPT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, Alternatív energia - berendezések és felszerelések, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, és Alternatív energia - berendezések és felszerelések. Székhelye Hückelhoven, Németország.

 1. SCHEFERLING RWA SYSTEME GMBH

  Németország

  A SCHEFERLING RWA SYSTEME GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, Tűzoltás - eszközök és berendezések, Műanyag termékek, ipari célokra, Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, Tűzoltás - eszközök és berendezések, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Neuried, Németország.

 2. SOLER ET PALAU

  Belgium

  A SOLER ET PALAU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, wall sconces, és aerating. Székhelye Vilvoorde, Belgium.

 1. COOLTECC ENERGY GMBH & CO. KG

  Németország

  A COOLTECC ENERGY GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Weil Der Stadt, Németország.

 2. ENPAR SONDERWERKSTOFFE GMBH

  Németország

  A ENPAR SONDERWERKSTOFFE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Alapanyagok, építőipari, Ércek - vas és színesfém, Elektromos áram - termelés és elosztás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Alapanyagok, építőipari, Ércek - vas és színesfém, és Elektromos áram - termelés és elosztás. Székhelye Gummersbach, Németország.

 3. GREEN-ECOPOWER GMBH

  Németország

  A GREEN-ECOPOWER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Vízgazdálkodás, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, és Épületvasalások. Székhelye Balingen, Németország.

 4. SCHICK TECHNIK GMBH

  Németország

  A SCHICK TECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Hőcserélők, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Légkondicionáló berendezések, Vízgazdálkodás, Hőcserélők, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, és Légkondicionáló berendezések. Székhelye Vaihingen/enz, Németország.

 5. DAMSTAHL MUNICH

  Németország

  A DAMSTAHL MUNICH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ércek - vas és színesfém, Alapanyagok, építőipari, Acél, Nemes és különleges acél, Ércek - vas és színesfém, Alapanyagok, építőipari, Acél, és Nemes és különleges acél. Székhelye Unterhaching Bei München, Németország.

 6. PRO-PLAST KUNSTSTOFF GMBH

  Németország

  A PRO-PLAST KUNSTSTOFF GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektromos áram - termelés és elosztás, Alapanyagok, építőipari, Ércek - vas és színesfém, Tüzelőanyagok, szilárd, Elektromos áram - termelés és elosztás, Alapanyagok, építőipari, Ércek - vas és színesfém, és Tüzelőanyagok, szilárd. Székhelye Griesheim, Németország.

 7. AIRKAN

  Belgium

  A AIRKAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, air ducting, és filtering hoses for air purification. Székhelye Leupegem, Belgium.

 8. INNOWATT24 GMBH & CO.KG

  Németország

  A INNOWATT24 GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Alternatív energia - berendezések és felszerelések, Napenergia - berendezések, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Alternatív energia - berendezések és felszerelések, és Napenergia - berendezések. Székhelye Berlin, Németország.

 1. KRAMMER & MAHL GMBH

  Németország

  A KRAMMER & MAHL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, és Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Heidelberg, Németország.

 2. UNTERGRUNDSPEICHER- UND GEOTECHNOLOGIE-SYSTEME GMBH

  Németország

  A UNTERGRUNDSPEICHER- UND GEOTECHNOLOGIE-SYSTEME GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, és Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés. Székhelye Mittenwalde, Németország.

 3. STE LEVEQUE FLUIDES

  Franciaország

  A STE LEVEQUE FLUIDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok, Egészségügyi berendezések, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Vízgazdálkodás, Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok, Egészségügyi berendezések, és Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra. Székhelye Lille, Franciaország.

 4. TETHYS OIL SUPPLIES & SERVICES

  Málta

  A TETHYS OIL SUPPLIES & SERVICES, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Wellhead equipment, systems and equipment for the oil, coal and natural gas industries, és company specialised in oilfield logistics. Székhelye Valletta, Málta.

 5. SCHICK GMBH & CO. KG

  Németország

  A SCHICK GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Gáz - termelés és ellátás, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Kőolaj- és földgázkitermelés, Gáz - termelés és ellátás, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, és Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Vaihingen/enz, Németország.

 6. ROOST OLIE

  Hollandia

  A ROOST OLIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Oil & Gas procurement, és Polyester storage tanks. Székhelye Nederweert, Hollandia.

 7. HOOYBERGHS

  Belgium

  A HOOYBERGHS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, heating service, és aerating. Székhelye Turnhout, Belgium.

 8. QINGDAO HONGBO PETROLEUM MACHINERY CO., LTD.

  Amerikai Egyesült Államok

  A QINGDAO HONGBO PETROLEUM MACHINERY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Qingdao, Amerikai Egyesült Államok.

 9. ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH

  Németország

  A ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, és Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Veitsbronn, Németország.

 10. MESSDIENST FOCHLER GMBH

  Németország

  A MESSDIENST FOCHLER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Gütersloh, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kőolaj- és földgázkitermelés - Import export

Találatok száma

32 859 Vállalat