• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kőolaj- és földgázkitermelés

A keresés eredménye

Kőolaj- és földgázkitermelés - Import export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is a company specialising in equipment and machine manufacturing. We are involved in the heat recovery sector in particular. We focus our development and manufacturing on plate heat exchangers for heat exchange between two gas flows. The production of three-way process air valves is another of our focal points. In addition to these main fields, we also develop, design and manufacture a whole series of other products. The production process uses virtually exclusively stainless steel, preferably in the materials 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, but also in other stainless steel qualities. With our currently available production area of 1740 m², partially equipped with machines with CNC control, PC workstations, CAD drawing stations and quality assurance implemented in accordance with ISO 9001, we are always one step ahead of the competition.

 2. ACRITUDO SYSTEMS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ACRITUDO SYSTEMS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Iserlohn, Németország.

 3. AUTOGLAS REIFENBERGER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AUTOGLAS REIFENBERGER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Wiesbaden, Németország.

 4. ROTOTEAM GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ROTOTEAM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rotary heat exchangers, plate-type heat exchangers, Sorption rotors, Repair of ventilation systems, Hygiene inspection of air conditioning systems, Installation of ventilation systems, Commissioning of ventilation systems, Maintenance of ventilation systems, és Heat recovery. Székhelye Welgesheim, Németország.

 5. ANALYSE INSTRUMENTATION & SERVICE

  Algéria

  A ANALYSE INSTRUMENTATION & SERVICE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérőkészülékek és eszközök, Mérőkészülékek és eszközök, fume analysers, és gas analyses. Székhelye Bordj-Bouariridj, Algéria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BOTHMANN + VOGLER GMBH

  Németország

  A BOTHMANN + VOGLER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Hamburg, Németország.

 2. ÜRET MAKINA ISI TESISAT SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A ÜRET MAKINA ISI TESISAT SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is burner, natural gas burners, burners for industrial use, és heating burners for building. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. CALE DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A CALE DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Estorf, Németország.

 4. DENNERLEIN LÜFTUNGSBAU GMBH

  Németország

  A DENNERLEIN LÜFTUNGSBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Gräfenberg, Németország.

 5. ECOFINCONCEPT GMBH

  Németország

  A ECOFINCONCEPT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, Alternatív energia - berendezések és felszerelések, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, és Alternatív energia - berendezések és felszerelések. Székhelye Hückelhoven, Németország.

 1. DRIESMANS

  Belgium

  A DRIESMANS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, bathroom fixtures, és household cookers. Székhelye Kessel-Lo, Belgium.

 2. ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH

  Németország

  A ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, és Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Veitsbronn, Németország.

 1. ZORKO GMBH

  Németország

  A ZORKO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, heating components, és Renewable energies. Székhelye Pforzheim, Németország.

 2. MOBIL IN TIME GMBH

  Ausztria

  A MOBIL IN TIME GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, Szaniter épületgépészet, Hőcserélők, Vízgazdálkodás, Szaniter szerelvények, Szaniter épületgépészet, és Hőcserélők. Székhelye Wals-Siezenheim, Ausztria.

 3. ZUBER KUNSTSTOFF- INDUSTRIEMONTAGE GMBH

  Németország

  A ZUBER KUNSTSTOFF- INDUSTRIEMONTAGE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, és Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Röthenbach, Németország.

 4. ENPAR SONDERWERKSTOFFE GMBH

  Németország

  A ENPAR SONDERWERKSTOFFE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Alapanyagok, építőipari, Ércek - vas és színesfém, Elektromos áram - termelés és elosztás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Alapanyagok, építőipari, Ércek - vas és színesfém, és Elektromos áram - termelés és elosztás. Székhelye Gummersbach, Németország.

 5. SOLER ET PALAU

  Belgium

  A SOLER ET PALAU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, wall sconces, és aerating. Székhelye Vilvoorde, Belgium.

 6. TUBEX

  Belgium

  A TUBEX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, heating, és bathroom fixtures. Székhelye Machelen (Bt.), Belgium.

 7. QINGDAO HONGBO PETROLEUM MACHINERY CO., LTD.

  Amerikai Egyesült Államok

  A QINGDAO HONGBO PETROLEUM MACHINERY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Qingdao, Amerikai Egyesült Államok.

 8. TETHYS OIL SUPPLIES & SERVICES

  Málta

  A TETHYS OIL SUPPLIES & SERVICES, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Wellhead equipment, systems and equipment for the oil, coal and natural gas industries, és company specialised in oilfield logistics. Székhelye Valletta, Málta.

 1. INNOWATT24 GMBH & CO.KG

  Németország

  A INNOWATT24 GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Alternatív energia - berendezések és felszerelések, Napenergia - berendezések, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, Alternatív energia - berendezések és felszerelések, és Napenergia - berendezések. Székhelye Berlin, Németország.

 2. RESPUR INTERNATIONAL

  Franciaország

  A RESPUR INTERNATIONAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is security articles, equipment and systems, és flow rate measurement systems. Székhelye Vauréal, Franciaország.

 3. MESSDIENST FOCHLER GMBH

  Németország

  A MESSDIENST FOCHLER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Gütersloh, Németország.

 4. AGS OILFIELD SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A AGS OILFIELD SERVICES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Essex, Egyesült Királyság.

 5. LACHMANN LÜFTUNGS- UND KLIMATECHNIK GMBH

  Németország

  A LACHMANN LÜFTUNGS- UND KLIMATECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Kenzingen, Németország.

 6. VENTAFLEX GMBH & CO. KG

  Németország

  A VENTAFLEX GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Altenberge, Németország.

 7. INNO SERVICE TEAM GMBH

  Németország

  A INNO SERVICE TEAM GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Berlin, Németország.

 8. DIENSTLEISTER FÜR CHEMIE- UND MEDIZINTECHNIK BY INGENIEURBÜRO SEIFERT UG

  Németország

  A DIENSTLEISTER FÜR CHEMIE- UND MEDIZINTECHNIK BY INGENIEURBÜRO SEIFERT UG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Oberhaching, Németország.

 9. PRO-PLAST KUNSTSTOFF GMBH

  Németország

  A PRO-PLAST KUNSTSTOFF GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektromos áram - termelés és elosztás, Alapanyagok, építőipari, Ércek - vas és színesfém, Tüzelőanyagok, szilárd, Elektromos áram - termelés és elosztás, Alapanyagok, építőipari, Ércek - vas és színesfém, és Tüzelőanyagok, szilárd. Székhelye Griesheim, Németország.

 10. KRAMMER & MAHL GMBH

  Németország

  A KRAMMER & MAHL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Vízgazdálkodás, és Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Heidelberg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kőolaj- és földgázkitermelés - Import export

Találatok száma

32 862 Vállalat