• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kőolaj - nehéz származékok

A keresés eredménye

Kőolaj - nehéz származékok - Import export

 1. PETROSWEDEN

  Svédország

  Verified by europages badge

  PetroSweden is based in Sweden. We are International Commodity Traders and brokerage. We also represent various manufacturers, refineries, mills, distilleries and endsellers with direct access to their products such as Vegetable Oils, Sugar, Portland Cement, Metal Scrap Petroleum Derivatives and Raw Materials. Prices change every day. Most of our sellers work to the daily indices on NWE Platts minus discount. The contract prices will be the prices invoiced worked on the basis of 3 days average (the day upon loading, preceding day and the following day.

 2. PETROX OIL

  Törökország

  A PETROX OIL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kőolaj - nehéz származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydraulic oils, motor oils, és Lubricants for Gasoline and Diesel engines. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. DYM RESOURCES GMBH

  Németország

  A DYM RESOURCES GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kőolaj - nehéz származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is petroleum coke, és paraffins. Székhelye Berlin, Németország.

 4. A-Z GLOBAL

  Egyesült Királyság

  A A-Z GLOBAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj - nehéz származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Árutőzsdék, precious metals, noble metals and alloys, Iron ore concentrates, Polymers, és Árutőzsdék. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 5. MUTLULAR PETROL

  Törökország

  A MUTLULAR PETROL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolaj - nehéz származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenőolajok, Lubricants for Gasoline and Diesel engines, és Kenőolajok. Székhelye Malatya, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OMV DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A OMV DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj - nehéz származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gépek és eszközök, vegyipari, és Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Székhelye Burghausen, Németország.

 2. RWE DEA AG

  Németország

  A RWE DEA AG, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Hamburg, Németország.

 3. NEOMEDIA S.R.L.

  Olaszország

  A NEOMEDIA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Adatbankok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Palermo, Olaszország.

 4. MAREMMANA PETROLI S.R.L.

  Olaszország

  A MAREMMANA PETROLI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Guidonia Montecelio, Olaszország.

 5. FACO PETROL KIMYA SANAYI DIS TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A FACO PETROL KIMYA SANAYI DIS TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj - nehéz származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greases, és motor oils. Székhelye Aliaga, Törökország.

 1. EDEN GAS S.A.S. DI ARTUSO ALESSANDRO & C.

  Olaszország

  A EDEN GAS S.A.S. DI ARTUSO ALESSANDRO & C., tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Vigodarzere, Olaszország.

 2. MAXCOM PETROLI S.P.A.

  Olaszország

  A MAXCOM PETROLI S.P.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Cassina De' Pecchi, Olaszország.

 1. SUD CARBURANTI SRLS

  Olaszország

  A SUD CARBURANTI SRLS, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Modica, Olaszország.

 2. COMPAGNIE INDUSTRIELLE MARITIME

  Franciaország

  A COMPAGNIE INDUSTRIELLE MARITIME, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Dokkok és raktárházak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj - nehéz származékok, Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások, Kőolaj - nehéz származékok, és Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások. Székhelye Paris, Franciaország.

 3. METAX OLIE A/S

  Dánia

  A METAX OLIE A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj-kitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Gáz - termelés és ellátás, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, és Gáz - termelés és ellátás. Székhelye Aalborg, Dánia.

 4. FRATELLI BARILI S.R.L.

  Olaszország

  A FRATELLI BARILI S.R.L., tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Montalto Di Castro, Olaszország.

 5. ECOTHERM S.R.L.

  Olaszország

  A ECOTHERM S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj - nehéz származékok, Kőolaj- és földgázkitermelés, Kőolaj - nehéz származékok, és Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Roma, Olaszország.

 6. LYONDELL CHIMIE FRANCE SAS

  Franciaország

  A LYONDELL CHIMIE FRANCE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj - nehéz származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Székhelye Fos Sur Mer, Franciaország.

 7. PETROLI VALSASSINA DI MANZONI GIOVANNI

  Olaszország

  A PETROLI VALSASSINA DI MANZONI GIOVANNI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Cremeno, Olaszország.

 8. ALPHA-CHEMIE GMBH

  Németország

  A ALPHA-CHEMIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj - nehéz származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Paraffinok, Fűszerek, fűszerkivonatok, Paraffinok, és Fűszerek, fűszerkivonatok. Székhelye Freital, Németország.

 1. AL JAZEERA TRADING

  Szaúd-Arábia

  A AL JAZEERA TRADING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Dammam, Szaúd-Arábia.

 2. VOPAK EMEA BV

  Hollandia

  A VOPAK EMEA BV, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj - nehéz származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is services for the crude oil industry, és total stations. Székhelye Rotterdam, Hollandia.

 3. BAYKIM KIMYA URUNLERI SAN. A.S.

  Törökország

  A BAYKIM KIMYA URUNLERI SAN. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj - nehéz származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Paraffinok, és Paraffinok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. TAMOIL ITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A TAMOIL ITALIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Milano, Olaszország.

 5. PAKTERMINAL AS

  Észtország

  A PAKTERMINAL AS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj - nehéz származékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, és Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Székhelye Harjumaa, Észtország.

 6. NUOVA C.L.A.R. S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVA C.L.A.R. S.R.L., tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Ravenna, Olaszország.

 7. NERI DEPOSITI COSTIERI S.P.A.

  Olaszország

  A NERI DEPOSITI COSTIERI S.P.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Livorno, Olaszország.

 8. SAN MARCO PETROLI S.P.A.

  Olaszország

  A SAN MARCO PETROLI S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Venezia, Olaszország.

 9. ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA

  Spanyolország

  A ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj - nehéz származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kátrány, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Kátrány, és Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Székhelye Camargo, Spanyolország.

 10. ERGENYA PETROLI

  Olaszország

  A ERGENYA PETROLI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Kőolaj - nehéz származékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Kőolaj - nehéz származékok. Székhelye Giugliano In Campania, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes