• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kőfejtőgépek és eszközök

A keresés eredménye

Kőfejtőgépek és eszközök - Import export

 1. LEHMANN INDUSTRIE

  Németország

  Verified by europages badge

  A LEHMANN INDUSTRIE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Székhelye Hörgertshausen, Németország.

 2. VIRIDI ORBIS GMBH

  Svájc

  Verified by europages badge

  A VIRIDI ORBIS GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Székhelye Schachen B. Reute, Svájc.

 3. ANNABLUME SCHEDL GESMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A ANNABLUME SCHEDL GESMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Székhelye Herzogenburg, Ausztria.

 4. OFFICINE CARLINO FERNANDO

  Olaszország

  A OFFICINE CARLINO FERNANDO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipar - gépek és eszközök, cutting machines for the building trade, building machinery and equipment, és Építőipar - gépek és eszközök. Székhelye Galatone, Olaszország.

 5. CONPROMAC BLOCK MACHINES

  Törökország

  A CONPROMAC BLOCK MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőfejtőgépek és eszközök, Készbeton, paver cement mixers, Kőfejtőgépek és eszközök, Készbeton, és Concrete blocks and breeze blocks for exterior works. Székhelye Ankara, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MECHANICAL FOUNDRY LLC

  Ukrajna

  A MECHANICAL FOUNDRY LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, cast iron, metal treatments, Mechanical construction, Iron foundry, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Novovolynsk, Ukrajna.

 2. LOVATO INTERNATIONAL S.R.L.

  Olaszország

  A LOVATO INTERNATIONAL S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőfejtőgépek és eszközök, cutting machines for marble, granite and stone, block cutters for marble, granite and stone, Kőfejtőgépek és eszközök, és marble, granite and stone sawing machines. Székhelye Chiampo, Olaszország.

 3. ASE TECHNIK AG

  Svájc

  A ASE TECHNIK AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Szállítószalagok, gravel, industrial system design, Ipari épületépítés, és Szállítószalagok. Székhelye Hochdorf, Svájc.

 4. PEDRA JARDIM

  Portugália

  A PEDRA JARDIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Székhelye Leiria, Portugália.

 5. LE.CO.ME.T

  Olaszország

  A LE.CO.ME.T, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is block cutters for the building trade. Székhelye Gallese Scalo, Olaszország.

 1. COMEC BINDER S.R.L.

  Olaszország

  A COMEC BINDER S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőfejtőgépek és eszközök, Törők és őrlők - gépek és berendezések, Kőfejtőgépek és eszközök, Törők és őrlők - gépek és berendezések, screening plants for rubbish composting plants, és crushers for the building trade. Székhelye Morgano, Olaszország.

 2. AIREMARMORES, LDA

  Portugália

  A AIREMARMORES, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is limestone, marble blocks, és marble slabs. Székhelye Porto De Mos, Portugália.

 1. FRAVIZEL - METALOMECÂNICA

  Portugália

  A FRAVIZEL - METALOMECÂNICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőfejtőgépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, és drilling machines. Székhelye Pé Da Pedreira, Portugália.

 2. PC STONES (REVENIR SEPTEMBRE 2023)

  Portugália

  A PC STONES (REVENIR SEPTEMBRE 2023), vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatburkolás, limestone, stone tessera coverings, és Homlokzatburkolás. Székhelye Leiria, Portugália.

 3. SANTAFIORA S.R.L.

  Olaszország

  A SANTAFIORA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Quarries, Tumble polished stones, és natural stone. Székhelye Vitorchiano, Olaszország.

 4. RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L.

  Olaszország

  A RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőfejtőgépek és eszközök, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Kőfejtőgépek és eszközök, és Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Savona, Olaszország.

 5. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tőzegkitermelő gépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, Márványmegmunkáló gépek, Bányászati gépek és eszközök, Tőzegkitermelő gépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, Márványmegmunkáló gépek, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Deutschfeistritz, Ausztria.

 6. DUCLOS

  Franciaország

  A DUCLOS, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építési helyszíni felszerelések, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, Építési helyszíni felszerelések, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, és Kőfejtőgépek és eszközök. Székhelye Saint-Etienne, Franciaország.

 7. GRBM

  Ukrajna

  A GRBM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Ternopil, Koroliova St. 12, Ukrajna.

 8. ZHENGZHOU DSMAC MINING COMPANY

  Kína

  A ZHENGZHOU DSMAC MINING COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 1. ACE HAMMER

  Dél-Korea

  A ACE HAMMER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydraulic hammers. Székhelye Inchon, Dél-Korea.

 2. L'ETÀ DELLA PIETRA

  Olaszország

  A L'ETÀ DELLA PIETRA, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Padlók, ipari, Kőlépcsők, Kőfejtőgépek és eszközök, Mészkő, ipari felhasználásra, Padlók, ipari, Kőlépcsők, és Kőfejtőgépek és eszközök. Székhelye Gonnesa (Ci), Olaszország.

 3. ATELIER BRANGER ET CIE

  Franciaország

  A ATELIER BRANGER ET CIE, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építési helyszíni felszerelések, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Kőfejtőgépek és eszközök, Építési helyszíni felszerelések, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, és Kőfejtőgépek és eszközök. Székhelye Monthou Sur Cher, Franciaország.

 4. KÖNIG BAUMASCHINEN

  Németország

  A KÖNIG BAUMASCHINEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Székhelye Warburg, Németország.

 5. SUNDREAM INDUSTRIAL GROUP CO.,LIMITED

  Kína

  A SUNDREAM INDUSTRIAL GROUP CO.,LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Székhelye SHANGHAI CITY, Kína.

 6. TSA

  Törökország

  A TSA, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is feeders for belts, és conveyors. Székhelye Ankara, Törökország.

 7. SHANGHAI XIAZHOU HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A SHANGHAI XIAZHOU HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Székhelye Shanghai, Kína.

 8. B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványmegmunkáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Kőfejtőgépek és eszközök, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Kőfejtőgépek és eszközök, és Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Ely, Egyesült Királyság.

 9. BRECCIE BVBA

  Belgium

  A BRECCIE BVBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Székhelye Avelgem, Belgium.

 10. SHANGHAI DINGBO HEAVY INDUSTRY MACHINERY

  Kína

  A SHANGHAI DINGBO HEAVY INDUSTRY MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőfejtőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stone crusher. Székhelye Shanghai, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes