• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • különleges öntés

A keresés eredménye

Különleges öntés - Import export

 1. IRAZINC SL

  Spanyolország

  A IRAZINC SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes és minőségi acél öntödék, zinc, és Nemes és minőségi acél öntödék. Székhelye Erandiogoikoa (erandio)-Bizkaia, Spanyolország.

 2. ELECTROACEROS SA

  Spanyolország

  A ELECTROACEROS SA, tevékenységi ágazata Acélöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges öntés, ferrous metal and alloy machining, steel and alloys, Különleges öntés, és moulding. Székhelye Pamplona-Navarra, Spanyolország.

 3. FONDERIE E OFFICINE MECCANICHE TACCONI SPA

  Olaszország

  A FONDERIE E OFFICINE MECCANICHE TACCONI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Formázás, acélok és fémek, sferoid iron casting, spheroidal cast iron, Formázás, acélok és fémek, és foundry. Székhelye Santa Maria Degli Angeli-Assisi, Olaszország.

 4. FONDERIE D'ABILLY

  Franciaország

  A FONDERIE D'ABILLY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges öntés, Hőkezelő kemencék, Különleges öntés, és Hőkezelő kemencék. Székhelye Abilly, Franciaország.

 5. SOCIETE NOUVELLE DES FONDERIES ET ALELIERS SALIN

  Franciaország

  A SOCIETE NOUVELLE DES FONDERIES ET ALELIERS SALIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas és különleges öntés, Különleges öntés, Nyersvas és különleges öntés, Különleges öntés, steel moulding, és Finishing work on metals. Székhelye Dammarie-Sur-Saulx, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NDC FOUNDRY

  Franciaország

  A NDC FOUNDRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Székhelye Rochefort-sur-mer, Franciaország.

 2. VDM GIESSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A VDM GIESSTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel, turned small parts, flanges, és Stainless steel flanges. Székhelye Schüttorf, Németország.

 3. DOGANCI DOKUM

  Törökország

  A DOGANCI DOKUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is grey cast iron, spheroidal cast iron, és steel moulding. Székhelye Konya, Törökország.

 4. TEKDOKSAN FOUNDRY

  Törökország

  A TEKDOKSAN FOUNDRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manhole covers. Székhelye Kayseri, Törökország.

 5. FONDERIE MORA GAVARDO SPA

  Olaszország

  A FONDERIE MORA GAVARDO SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges öntés, Acélöntödék, Különleges öntés, és Acélöntödék. Székhelye Gavardo, Olaszország.

 1. FONDERIES DE SOUGLAND

  Franciaország

  A FONDERIES DE SOUGLAND, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes és minőségi acél öntödék, hardened steel, steel, Alloy cast iron, és Nemes és minőségi acél öntödék. Székhelye Saint Michel, Franciaország.

 2. NIKOPOL CRANE AND MACHINERY PLANT

  Ukrajna

  A NIKOPOL CRANE AND MACHINERY PLANT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Székhelye Nikopol, Dnepropetrovsk, Ukrajna.

 1. WB WHITE FOUNDRY

  Egyesült Királyság

  A WB WHITE FOUNDRY, tevékenységi ágazata Öntöttvas termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műöntés, Különleges öntés, Nyersvas és különleges öntés, Öntöttvas csövek, Műöntés, Különleges öntés, Nyersvas és különleges öntés, és Öntöttvas csövek. Székhelye Brighouse, Egyesült Királyság.

 2. U.C.B. FRANCE

  Franciaország

  A U.C.B. FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nyersvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges öntés, pig iron, Különleges öntés, és international metal trading. Székhelye Communay, Franciaország.

 3. FONDERIE GHIRINGHELLI SRL

  Olaszország

  A FONDERIE GHIRINGHELLI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nodular cast iron electric foundry. Székhelye Besnate, Olaszország.

 4. SACHSEN GUSS GMBH

  Németország

  A SACHSEN GUSS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas és különleges öntés, Nyersvas, Különleges öntés, Nemes- és különleges fémek, Nyersvas és különleges öntés, Nyersvas, Különleges öntés, és Nemes- és különleges fémek. Székhelye Chemnitz, Németország.

 5. COOLE BUTTONS AUS ÖSTERREICH

  Ausztria

  A COOLE BUTTONS AUS ÖSTERREICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táblák, jelzőtáblák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Táblák, jelzőtáblák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Strannersdorf, Ausztria.

 6. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Franciaország

  A LA FONDERIE CHAROLLAISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas, Különleges öntés, Temperöntvény, Nyersvas, Különleges öntés, és Temperöntvény. Székhelye Genelard, Franciaország.

 7. BUTTONS BESTELLEN BEI DEN BUTTONPROFIS.CH

  Ausztria

  A BUTTONS BESTELLEN BEI DEN BUTTONPROFIS.CH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táblák, jelzőtáblák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Táblák, jelzőtáblák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Sankt Veit An Der Glan, Ausztria.

 8. INDUSA ASESORES, S.L.

  Spanyolország

  A INDUSA ASESORES, S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Székhelye Salinas. Castrillon. Asturias. Spain, Spanyolország.

 1. CHESHMEHSAR

  Irán

  A CHESHMEHSAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Székhelye Zanjan, Irán.

 2. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY METALYT

  Ukrajna

  A PRIVATE JOINT STOCK COMPANY METALYT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Székhelye Kirovograd, Ukrajna.

 3. FUMOAL 96, SL.

  Spanyolország

  A FUMOAL 96, SL., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Székhelye Sentmenat (barcelona), Spanyolország.

 4. ESCORIAS MEXICO

  Mexikó

  A ESCORIAS MEXICO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Székhelye Queretaro, Mexikó.

 5. BILBOBUL STAINLESS STEEL CASTING

  Spanyolország

  A BILBOBUL STAINLESS STEEL CASTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Székhelye Arrigorriaga, Spanyolország.

 6. GARFELLA CARSI SL

  Spanyolország

  A GARFELLA CARSI SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 7. DMT TEKNIK

  Törökország

  A DMT TEKNIK, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Székhelye Karatay/Konya, Törökország.

 8. KEMPTENER EISENGIEßEREI ADAM HÖNIG AG

  Németország

  A KEMPTENER EISENGIEßEREI ADAM HÖNIG AG, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges öntés, és Különleges öntés. Székhelye Kempten , Németország.

 9. MDZ DÖKÜM LTD.ŞTI.

  Törökország

  A MDZ DÖKÜM LTD.ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cast iron street furniture, machinery and equipment for producing reinforced concrete and cement articles, forged steels, és valves. Székhelye Konya, Törökország.

 10. KARL NITSCH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A KARL NITSCH GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Székhelye Wien, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Különleges öntés - Import export

Találatok száma

2402 Vállalat