• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kútfúrási szolgáltatások

A keresés eredménye

Kútfúrási szolgáltatások - Import export

 1. ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Bochum, Németország.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Közmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrási szolgáltatások, Próbafúró berendezések, Kútfúrási szolgáltatások, és Próbafúró berendezések. Székhelye Santarcangelo Di Romagna, Olaszország.

 3. BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD

  Németország

  Verified by europages badge

  A BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Bonn, Németország.

 4. LANDOSCOP KFT - KAMERÁS KÚTVIZSGÁLAT

  Magyarország

  A cég jogelődje 2004-ben, a Landoscop Kft. 2009 októberében alakult. Fő tevékenységi körei: csapadék-, és szennyvízcsatornák ipari kamerás vizsgálata, valamint mélyfúrású, ivóvíztermelő kutak kamerás vizsgálata. Több, mint 16 éve jelen van az ország bármely pontján a csatornaépítés területén.

 5. DIETER HÄSELBARTH E.K.

  Németország

  A DIETER HÄSELBARTH E.K., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Kretzschau, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C.

  Olaszország

  A BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C., tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, asbestos removal, rat extermination, Kútfúrás, és electric submersible pumps. Székhelye Follonica, Olaszország.

 2. MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE

  Németország

  A MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Mörfelden-Walldorf, Németország.

 3. HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Ötigheim, Németország.

 4. BRUNNENBAU SCHAB

  Németország

  A BRUNNENBAU SCHAB, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Wilhelmsdorf, Németország.

 5. FRATELLI MOLÈ S.R.L.

  Olaszország

  A FRATELLI MOLÈ S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Chiaramonte Gulfi, Olaszország.

 1. AMCAL

  Belgium

  A AMCAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégfúrók, Kútfúrási szolgáltatások, Préslégfúrók, pumps, Kútfúrási szolgáltatások, és installation of pumps. Székhelye Lichtervelde, Belgium.

 2. CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE

  Lengyelország

  A CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, és Kútfúrás. Székhelye Przodkowo, Lengyelország.

 1. SC N&A TRADE SRL

  Románia

  A SC N&A TRADE SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, és Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Székhelye Sibiu, Románia.

 2. BRUNNENBOHR TEAM NORD

  Németország

  A BRUNNENBOHR TEAM NORD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Meine, Németország.

 3. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Románia

  A FORAJE PUTURI FORAMAT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrások és feltárási munkák, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, Kútkezelési szolgáltatások, Fúrások és feltárási munkák, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, és Kútkezelési szolgáltatások. Székhelye Bucuresti, Románia.

 4. AQUA DEWULF

  Belgium

  A AQUA DEWULF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözőberendezések, Kútfúrási szolgáltatások, Szivattyúk, Öntözőberendezések, Kútfúrási szolgáltatások, Szivattyúk, és water purification and treatment. Székhelye Loppem, Belgium.

 5. APER-VERMEULEN

  Belgium

  A APER-VERMEULEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, Kútfúrási szolgáltatások, Szivattyúk, Kútfúrás, Kútfúrási szolgáltatások, és Szivattyúk. Székhelye Lichtervelde, Belgium.

 6. YOUCOND

  Olaszország

  A YOUCOND, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fertőtlenítő és sterilizáló szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrási szolgáltatások, Facilities management services, cleaning services for condominiums, Kútfúrási szolgáltatások, és installation of condominium antennas. Székhelye Tivoli, Olaszország.

 7. TIPFOR SRL

  Románia

  A TIPFOR SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Ivóvízszolgáltató berendezések, Geotermikus berendezések, Kútfúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, Ivóvízszolgáltató berendezések, Geotermikus berendezések, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Timisoara, Románia.

 8. WERNER STUCKMANN GMBH

  Németország

  A WERNER STUCKMANN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Werl, Németország.

 1. KOSUN

  Kína

  A KOSUN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Xi'an, Kína.

 2. SANA FONDATIONS

  Belgium

  A SANA FONDATIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, és Geothermics. Székhelye Naninne, Belgium.

 3. QINGDAO WONTIDE CO.,LTD.

  Kína

  A QINGDAO WONTIDE CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Oil well pumping. Székhelye Qingdao, Kína.

 4. AVSDRILL

  Portugália

  A AVSDRILL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrási szolgáltatások, Fúrások és feltárási munkák, Kútfúrási szolgáltatások, és Fúrások és feltárási munkák. Székhelye Lisboa, Portugália.

 5. EDIL PALI SOC. COOP.

  Olaszország

  A EDIL PALI SOC. COOP., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drilling and excavating wells, artesian well maintenance, private water wells, és industrial water wells. Székhelye Ceccano, Olaszország.

 6. BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD

  Kína

  A BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Baoji, Kína.

 7. MERIDIONAL CARPENTERIA SRL

  Olaszország

  A MERIDIONAL CARPENTERIA SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal constructions. Székhelye Orta Nova, Olaszország.

 8. BOTTI ELIO

  Olaszország

  A BOTTI ELIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Adria, Olaszország.

 9. BUREAU D'INGÉNIERIE GENERAL (BIG SARL)

  Kamerun

  A BUREAU D'INGÉNIERIE GENERAL (BIG SARL), vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Yaounde, Kamerun.

 10. MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L.

  Olaszország

  A MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajvizsgálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Altopascio, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes