• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások

A keresés eredménye

Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások - Import export

 1. SC N&A TRADE SRL

  Románia

  A SC N&A TRADE SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, és Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Székhelye Sibiu, Románia.

 2. I.GE.M. S.R.L.

  Olaszország

  A I.GE.M. S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye San Prisco, Olaszország.

 3. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Olaszország

  A TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, Magfúrók, Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, és Magfúrók. Székhelye Montebello Della Battaglia, Olaszország.

 4. ITAL SONDA S.R.L.

  Olaszország

  A ITAL SONDA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Sant'agata Li Battiati, Olaszország.

 5. OBERTO S.R.L.

  Olaszország

  A OBERTO S.R.L., tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Savigliano, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. M.C.S. S.R.L.

  Olaszország

  A M.C.S. S.R.L., tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Milano, Olaszország.

 2. ZHEJIANG RONGDA EXPLOSION- PROOF ELECTRIC CO.,LTD

  Kína

  A ZHEJIANG RONGDA EXPLOSION- PROOF ELECTRIC CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Székhelye Wenzhou, Kína.

 3. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Olaszország

  A SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Alghero, Olaszország.

 4. GEOTECNICA LAVORI S.R.L.

  Olaszország

  A GEOTECNICA LAVORI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Perugia, Olaszország.

 5. COGNIGNI ROSSANO

  Olaszország

  A COGNIGNI ROSSANO, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Montegranaro, Olaszország.

 1. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Olaszország

  A G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Osimo, Olaszország.

 2. PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C.

  Olaszország

  A PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Gravina In Puglia, Olaszország.

 1. F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye San Felice A Cancello, Olaszország.

 2. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Olaszország

  A SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Farigliano, Olaszország.

 3. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Olaszország

  A F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Roma, Olaszország.

 4. SCALZO ANTONIO

  Olaszország

  A SCALZO ANTONIO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye San Cataldo, Olaszország.

 5. TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA

  Olaszország

  A TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Lacco Ameno, Olaszország.

 6. PAG S.R.L.

  Olaszország

  A PAG S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye San Miniato, Olaszország.

 7. PIETRO SUCCIO S.R.L.

  Olaszország

  A PIETRO SUCCIO S.R.L., tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözőberendezések, Permetező öntözőberendezések, Öntözőberendezések, és Permetező öntözőberendezések. Székhelye Asti, Olaszország.

 8. TEKNOSONDA S.R.L.

  Olaszország

  A TEKNOSONDA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Lamezia Terme, Olaszország.

 1. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Olaszország

  A TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Roma, Olaszország.

 2. GEOUMBRIA SERVICE S.N.C.

  Olaszország

  A GEOUMBRIA SERVICE S.N.C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Gualdo Cattaneo, Olaszország.

 3. ING. MARIO BERLANDA S.A.S.

  Olaszország

  A ING. MARIO BERLANDA S.A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Padova, Olaszország.

 4. PERAZZOLI DRILLING S.R.L.

  Olaszország

  A PERAZZOLI DRILLING S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Cortemaggiore, Olaszország.

 5. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Matera, Olaszország.

 6. EREDI S.R.L.

  Olaszország

  A EREDI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Caccamo, Olaszország.

 7. GEONEBRODI S.R.L.

  Olaszország

  A GEONEBRODI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Capo D'orlando, Olaszország.

 8. BARLETTA GIUSEPPE

  Olaszország

  A BARLETTA GIUSEPPE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, Magfúrók, Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, és Magfúrók. Székhelye Ispani, Olaszország.

 9. VENTURA VINCENZO

  Olaszország

  A VENTURA VINCENZO, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Gela, Olaszország.

 10. TRANZA GINO

  Olaszország

  A TRANZA GINO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Marrubiu, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes