• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • közbetéttárcsák

A keresés eredménye

Közbetéttárcsák - Import export

 1. GEORG MARTIN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Martin – your partner for precision. We have been producing metallic intermediate layers as well as stamped and deep-drawn parts for the mechanical engineering and plant construction industries for more than 60 years. Our customers come from all important fields of industry, particularly printing machines and the automotive industry, as well as companies in the aerospace sector. Reliability is of key importance for our over 100 employees who meet the highest requirements for precision and quality on a daily basis thanks to their committment, many years of experience and technical expertise. Our products include: Spacers, metal intermediate layers for mechanical engineering, washers, precision stamped parts, stamped parts, metal foils, adhesive steel foils, contract manufacture of mechanical assemblies, engine mounts, laminated shims, 2D laser processing, sheet metal precision assemblies

 2. IMORTAS A.S.

  Törökország

  A IMORTAS A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Közbetéttárcsák, Acélok és fémek alakos sajtolása, és Közbetéttárcsák. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. GEBOPRES FASTENING SOLUTIONS CO LTD.

  Törökország

  A GEBOPRES FASTENING SOLUTIONS CO LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Közbetéttárcsák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydraulic watertight seals, washers and spacers for railway lines and trams, és metal stamping. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 4. LAMECO S.A.

  Franciaország

  A LAMECO S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Közbetéttárcsák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial application engineering. Székhelye Trappes, Franciaország.

 5. AMPLO S.A.

  Románia

  A AMPLO S.A., tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Ploiesti, Románia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EXPO TECHNOLOGIES LIMITED

  Egyesült Királyság

  A EXPO TECHNOLOGIES LIMITED, tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Thames Ditton, Egyesült Királyság.

 2. STIKO MEETAPPARATENFABRIEK B.V.

  Hollandia

  A STIKO MEETAPPARATENFABRIEK B.V., tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Roden, Hollandia.

 3. KONGSBERG MARITIME AS

  Norvégia

  A KONGSBERG MARITIME AS, tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Kongsberg, Norvégia.

 4. INTERSPECTRUM OÜ

  Észtország

  A INTERSPECTRUM OÜ, tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Tartumaa, Észtország.

 5. ZAMQUA HOLDING B.V.

  Hollandia

  A ZAMQUA HOLDING B.V., tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Lisse, Hollandia.

 1. LION LABORATORIES LTD

  Egyesült Királyság

  A LION LABORATORIES LTD, tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Barry, Egyesült Királyság.

 2. ALU - S.V., S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A ALU - S.V., S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Praha 10, Cseh Köztársaság.

 1. BECTRO INSTALLATIETECHNIEK B.V.

  Hollandia

  A BECTRO INSTALLATIETECHNIEK B.V., tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Amersfoort, Hollandia.

 2. SANYA WEDGE WIRE FACTORY

  Kína

  A SANYA WEDGE WIRE FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Közbetéttárcsák. Székhelye Hengshui, Kína.

 3. COMMISSIONING SERVICES LIMITED

  Írország

  A COMMISSIONING SERVICES LIMITED, tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Carlow, Írország.

 4. VKG ENERGIA OÜ

  Észtország

  A VKG ENERGIA OÜ, tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Kohtla-Järve, Észtország.

 5. NUMAN & KANT B.V.

  Hollandia

  A NUMAN & KANT B.V., tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Strijen, Hollandia.

 6. KONGSBERG GRUPPEN ASA

  Norvégia

  A KONGSBERG GRUPPEN ASA, tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Kongsberg, Norvégia.

 7. I.G. GASKET INTERNATIONAL, S.R.O.

  Szlovákia

  A I.G. GASKET INTERNATIONAL, S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Bratislava 1 , Szlovákia.

 8. GKN PLC

  Egyesült Királyság

  A GKN PLC, tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Redditch, Egyesült Királyság.

 1. GSM PARTNER, SPOL. S R.O.

  Szlovákia

  A GSM PARTNER, SPOL. S R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közbetéttárcsák, és Közbetéttárcsák. Székhelye Humenné , Szlovákia.

 2. NIXAS LTD

  Egyesült Királyság

 3. INSTITUT INFORMATSIONNYKH TEKHNOLOGIY ZAO

  Belorusszia

 4. SMT D.O.O.

  Szlovénia

 5. O.N.G. AUTOMATION LIMITED

  Írország

 6. OMEGA ENGINEERING LTD

  Egyesült Királyság

 7. GMW-MERICI TECHNIKA,S.R.O.

  Cseh Köztársaság

 8. EMSYST-6 O O D

  Bulgária

 9. BASCULAS ANTONIO ARISO SA

  Spanyolország

 10. SCANMATIC AS

  Norvégia

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes