• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kövek és ércek

A keresés eredménye

Kövek és ércek - Import export

 1. CARMEUSE

  Belgium

  Verified by europages badge

  A CARMEUSE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is processing and extraction of limestone, dolomitic lime, limestone for industry, dolomitic lime for environmental services, Cellular concrete, cellular concrete for construction, products for agri-foods, calcium for the steel industry, és pollution control. Székhelye Andenne, Belgium.

 2. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kövek és ércek, Malomkövek, Gránit, marketing of granite, Granite sales, Granite Guides, provision of labor, subcontracting staff management, és Granite cubes. Székhelye Penafiel, Portugália.

 3. DERELI MADEN

  Törökország

  A DERELI MADEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Márvány, Márvány és természetes kő, Márvány, white marble, és calacatta marble. Székhelye Balikesir, Törökország.

 4. LITTLER BULK HAULAGE

  Egyesült Királyság

  A LITTLER BULK HAULAGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületfelszerelések, building gravel, Épületfelszerelések, és crushed stone. Székhelye Chester., Egyesült Királyság.

 5. LES TRÉSORS DU BRÉSIL

  Franciaország

  A LES TRÉSORS DU BRÉSIL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakő és ékszerek, Drágakő és ékszerek, és craft made stone jewellery. Székhelye Manosque, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PRIMUS TASK ARRATIA S.L

  Spanyolország

  A PRIMUS TASK ARRATIA S.L, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is minerals, és amethysts. Székhelye Dima, Spanyolország.

 2. KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S.

  Törökország

  A KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spray guns for painting, sandblasting granules, nozzles for sandblasting, és refractory material. Székhelye Malatya, Törökország.

 3. EMADISTONE

  Irán

  A EMADISTONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Székhelye Isfahan, Irán.

 4. THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ

  Törökország

  A THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Márvány és természetes kő, Natural stone tiles, basalt, és Marble tiles. Székhelye Kayseri̇, Törökország.

 5. P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA

  Lengyelország

  A P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Aggregates, sand, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, és transport company. Székhelye Lublin, Lengyelország.

 1. MARCOFLEX

  Belgium

  A MARCOFLEX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasives, és sandblasting. Székhelye Merchtem, Belgium.

 2. DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES

  Egyesült Királyság

  A DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Székhelye Derbyshire, Egyesült Királyság.

 1. IDA-ORE

  Amerikai Egyesült Államok

  A IDA-ORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Székhelye Nampa, Amerikai Egyesült Államok.

 2. ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK

  Lengyelország

  A ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pebbles, construction stone, decorative stones for gardens, és stone portals. Székhelye Gdańsk, Lengyelország.

 3. SPADANASTONE

  Irán

  A SPADANASTONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Székhelye Esfahan, Irán.

 4. PEDRA JARDIM

  Portugália

  A PEDRA JARDIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is covering stones, decorative stones, limestone, és stone tile floorings. Székhelye Serro Ventoso, Portugália.

 5. POLSEP MINING

  Törökország

  A POLSEP MINING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sepiolyte, és absorbents. Székhelye Eskişehir, Törökország.

 6. OOO ETALON-SERVIS

  Törökország

  A OOO ETALON-SERVIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zeolite, urea resins, és potassium and derivatives. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. MARDAN REVESTIMENTOS

  Brazília

  A MARDAN REVESTIMENTOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is quartz, quartzite, granite, és kaolin. Székhelye Campina Grande, Brazília.

 8. SQUARED ENERGY & MINERALS LTD

  Egyesült Királyság

  A SQUARED ENERGY & MINERALS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural talc, és talc dusters. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Törökország

  A ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma és ásványi kövek, és Gemma és ásványi kövek. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. APLUS GALVANIZ

  Törökország

  A APLUS GALVANIZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iron-zinc ingots, és aluminium alloys. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET

  Törökország

  A THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvkötészet, Épületfelszerelések, Könyvkötészet, és Épületfelszerelések. Székhelye Eskisehir, Törökország.

 4. HOMAAN CO

  Spanyolország

  A HOMAAN CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural asphalt rock, és Natural bitumens. Székhelye Malaga, Spanyolország.

 5. BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP

  Franciaország

  A BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, Kövek és ércek, trading advice, Mezőgazdaság - szolgáltatások, és Kövek és ércek. Székhelye Cachan, Franciaország.

 6. X-RAY MINERAL SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A X-RAY MINERAL SERVICES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Székhelye Colwyn Bay, Egyesült Királyság.

 7. AMBER BALTIC

  Lengyelország

  A AMBER BALTIC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Székhelye Szczecin, Lengyelország.

 8. KRISTAL KARTEL

  Hollandia

  A KRISTAL KARTEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Amethysts. Székhelye Halsteren, Hollandia.

 9. PROVENTO GROUP GMBH

  Németország

  A PROVENTO GROUP GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is talcs, bentonite, és granite. Székhelye Herzberg Am Harz, Németország.

 10. TORKAN LTD.

  Törökország

  A TORKAN LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zeolite, és building materials. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Kövek és ércek - Import export

Találatok száma

7042 Vállalat