• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kövek és ércek

A keresés eredménye

Kövek és ércek - Import export

 1. CARMEUSE

  Belgium

  Verified by europages badge

  A CARMEUSE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is processing and extraction of limestone, dolomitic lime, limestone for industry, dolomitic lime for environmental services, Cellular concrete, cellular concrete for construction, products for agri-foods, calcium for the steel industry, és pollution control. Székhelye Andenne, Belgium.

 2. LITTLER BULK HAULAGE

  Egyesült Királyság

  A LITTLER BULK HAULAGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületfelszerelések, building gravel, Épületfelszerelések, és crushed stone. Székhelye Chester., Egyesült Királyság.

 3. PRIMUS TASK ARRATIA S.L

  Spanyolország

  A PRIMUS TASK ARRATIA S.L, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is minerals, és amethysts. Székhelye Dima, Spanyolország.

 4. KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S.

  Törökország

  A KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spray guns for painting, sandblasting granules, nozzles for sandblasting, és refractory material. Székhelye Malatya, Törökország.

 5. EMADISTONE

  Irán

  A EMADISTONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Székhelye Isfahan, Irán.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ

  Törökország

  A THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Márvány és természetes kő, Natural stone tiles, basalt, és Marble tiles. Székhelye Kayseri̇, Törökország.

 2. DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES

  Egyesült Királyság

  A DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Székhelye Derbyshire, Egyesült Királyság.

 3. PEDRA JARDIM

  Portugália

  A PEDRA JARDIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is covering stones, decorative stones, limestone, és stone tile floorings. Székhelye Serro Ventoso, Portugália.

 4. POLSEP MINING

  Törökország

  A POLSEP MINING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sepiolyte, és absorbents. Székhelye Eskişehir, Törökország.

 5. SPADANASTONE

  Irán

  A SPADANASTONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Székhelye Esfahan, Irán.

 1. OOO ETALON-SERVIS

  Törökország

  A OOO ETALON-SERVIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zeolite, urea resins, és potassium and derivatives. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK

  Lengyelország

  A ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pebbles, construction stone, decorative stones for gardens, és stone portals. Székhelye Gdańsk, Lengyelország.

 1. P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA

  Lengyelország

  A P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Aggregates, sand, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, és transport company. Székhelye Lublin, Lengyelország.

 2. MARDAN REVESTIMENTOS

  Brazília

  A MARDAN REVESTIMENTOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is quartz, quartzite, granite, és kaolin. Székhelye Campina Grande, Brazília.

 3. IDA-ORE

  Amerikai Egyesült Államok

  A IDA-ORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Székhelye Nampa, Amerikai Egyesült Államok.

 4. MARCOFLEX

  Belgium

  A MARCOFLEX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasives, és sandblasting. Székhelye Merchtem, Belgium.

 5. SQUARED ENERGY & MINERALS LTD

  Egyesült Királyság

  A SQUARED ENERGY & MINERALS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural talc, és talc dusters. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 6. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Törökország

  A ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma és ásványi kövek, és Gemma és ásványi kövek. Székhelye Izmir, Törökország.

 7. APLUS GALVANIZ

  Törökország

  A APLUS GALVANIZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iron-zinc ingots, és aluminium alloys. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. HOMAAN CO

  Spanyolország

  A HOMAAN CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural asphalt rock, és Natural bitumens. Székhelye Malaga, Spanyolország.

 1. BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP

  Franciaország

  A BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, Kövek és ércek, trading advice, Mezőgazdaság - szolgáltatások, és Kövek és ércek. Székhelye Cachan, Franciaország.

 2. X-RAY MINERAL SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A X-RAY MINERAL SERVICES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Székhelye Colwyn Bay, Egyesült Királyság.

 3. PROVENTO GROUP GMBH

  Németország

  A PROVENTO GROUP GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is talcs, bentonite, és granite. Székhelye Herzberg Am Harz, Németország.

 4. TORKAN LTD.

  Törökország

  A TORKAN LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zeolite, és building materials. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET

  Törökország

  A THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvkötészet, Épületfelszerelések, Könyvkötészet, és Épületfelszerelések. Székhelye Eskisehir, Törökország.

 6. INA MINERALS

  Törökország

  A INA MINERALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pumice stone, és zeolite. Székhelye Balikesir, Törökország.

 7. ALI EXIM ( AA INTERNATIONAL )

  Brit Indiai-óceáni Terület

  A ALI EXIM ( AA INTERNATIONAL ), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is perfumed talcum powder, és natural talc. Székhelye Jodhpur, Brit Indiai-óceáni Terület.

 8. AMBER BALTIC

  Lengyelország

  A AMBER BALTIC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Székhelye Szczecin, Lengyelország.

 9. KRISTAL KARTEL

  Hollandia

  A KRISTAL KARTEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Amethysts. Székhelye Halsteren, Hollandia.

 10. ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU

  Lengyelország

  A ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Síremlékek, big tables, granita, Síremlékek, és funerary monuments. Székhelye Pyrzyce, Lengyelország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kövek és ércek - Import export

Találatok száma

7 026 Vállalat