• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kötözőgépek

A keresés eredménye

Kötözőgépek - Import export

 1. O.M.V. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  O.M.V. specialises in the design and manufacture of handling and packing machines for bars and wire rod coils; square pack binders; compacting machines; wire rod coil binders; steel bar bundle binders; hydraulic or pneumatic machines for steel bar bundles of smaller dimensions; bending and binding machines for steel bar bundles; binding machines for wire rod coils; evacuation systems and conveyors.

 2. ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötözőgépek, Mérnökirodák - ipari, Kötözőgépek, és Mérnökirodák - ipari. Székhelye Lauingen/donau, Németország.

 3. WEDA

  Hollandia

  A WEDA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötözőgépek, Mérő- és adagolóberendezések és eszközök, Kötözőgépek, Mérő- és adagolóberendezések és eszközök, cutters, és Sorting machines. Székhelye Naarden, Hollandia.

 4. MOSCA DIRECT POLAND SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A MOSCA DIRECT POLAND SP. Z O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kötözőgépek. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 5. UNIBIND - PELEMAN INDUSTRIES

  Belgium

  A UNIBIND - PELEMAN INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kötözőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery for bookbinding, és office documents binding systems. Székhelye Puurs, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LEGATRICE

  Olaszország

  A LEGATRICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kötözőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is strings. Székhelye Tollo, Olaszország.

 2. TECHNOBAL - SAL'A S.R.O.

  Szlovákia

  A TECHNOBAL - SAL'A S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötözőgépek, Árazó- és címkézőgépek, Kötözőgépek, és Árazó- és címkézőgépek. Székhelye Sal'A, Szlovákia.

 3. LEPOR STUDIO

  Cseh Köztársaság

  A LEPOR STUDIO, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötözőgépek, Reklámügynökségek, Kötözőgépek, és Reklámügynökségek. Székhelye Kutná Hora , Cseh Köztársaság.

 4. MULLER MARTINI SPA

  Olaszország

  A MULLER MARTINI SPA, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötözőgépek, és Kötözőgépek. Székhelye Sesto San Giovanni (mi), Olaszország.

 5. UNIPACK

  Cseh Köztársaság

  A UNIPACK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötözőgépek, és Kötözőgépek. Székhelye Trinec, Cseh Köztársaság.

 1. TECHNOPAK SMALL BUSINESS LTD

  Ukrajna

  A TECHNOPAK SMALL BUSINESS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Kötözőgépek, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, és Kötözőgépek. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 2. GRAFISK MASKINVARKSTED V/S NIELSEN

  Dánia

  A GRAFISK MASKINVARKSTED V/S NIELSEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötözőgépek, és Kötözőgépek. Székhelye Viby, Dánia.

 1. BATRAS S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A BATRAS S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötözőgépek, és Kötözőgépek. Székhelye Praha 4 , Cseh Köztársaság.

 2. MOSCA DIRECT HUNGARY KFT.

  Magyarország

  A MOSCA DIRECT HUNGARY KFT., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kötözőgépek. Székhelye Nyíregyháza, Magyarország.

 3. ERACOM, SPOL.S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A ERACOM, SPOL.S R.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötözőgépek, és Kötözőgépek. Székhelye Kladno 1, Cseh Köztársaság.

 4. LEA VALLEY PACKAGING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A LEA VALLEY PACKAGING LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötözőgépek, és Kötözőgépek. Székhelye Waltham Cross, Egyesült Királyság.

 5. R. KRAUTWALD MASCHINENFABRIK GMBH

  Németország