• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések

A keresés eredménye

Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések - Import export

 1. SAUTEC

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SAUTEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, Anyagmozgatás - eszközök és berendezések, Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, Anyagmozgatás - eszközök és berendezések, Hopper conveyor, Agricultural conveyor, Conveyor for worksites, Conveyor for worksites, és Earth conveyor. Székhelye Tourcoing, Franciaország.

 2. BENNE SA

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BENNE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, packaging line, Agrifood industry, Packing conveyor, belt conveyor, Modular belt, industrial transfer equipment, és agrifood conveyor. Székhelye Castres, Franciaország.

 3. MAXGERMANY GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MAXGERMANY GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Székhelye Schwabach, Németország.

 4. ADC ELECTROMÉCANIQUE

  Belgium

  Verified by europages badge

  A ADC ELECTROMÉCANIQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Székhelye Estaimbourg, Belgium.

 5. ACS LUX

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  A ACS LUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumszerkezetek, Szállítóberendezések és -rendszerek, Szállítószalagok, Szállítórendszerek, Alumíniumszerkezetek, Szállítóberendezések és -rendszerek, Szállítószalagok, és Szállítórendszerek. Székhelye Drinklange, Luxemburg.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PROGRES MACHINERY S.C.

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A PROGRES MACHINERY S.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Gépgyártás, általában - bérmunka, construction of machines and equipment, Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, Chain conveyors, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Contractors, industrial engineering. Székhelye Pieczkowo, Lengyelország.

 2. HANSUNG LIFT TRANSFER CO., LTD.

  Dél-Korea

  A HANSUNG LIFT TRANSFER CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dörzsölőanyagok - síneken közlekedő járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, és Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Székhelye Sasang-Gu, Busan, Dél-Korea.

 3. GEMT

  Franciaország

  A GEMT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Székhelye Collégien, Franciaország.

 4. FEDEX EXPRESS

  Spanyolország

  A FEDEX EXPRESS, tevékenységi ágazata Gyorsszállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemzetközi futárszolgálat, Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, international forwarding agent, international forwarding, Nemzetközi futárszolgálat, és Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Székhelye MADRID, Spanyolország.

 5. PERUZA LTD

  Lettország

  A PERUZA LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automatizálás - berendezések, Ipari robotgépek, Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Automatizálás - berendezések, Ipari robotgépek, Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, és Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Székhelye Ropazu Novads, Mucenieki, Lettország.

 1. CONVOYNORT

  Franciaország

  A CONVOYNORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Székhelye Bethune, Franciaország.

 2. RGD REVISION GEOMETRY DESIGN

  Törökország

  A RGD REVISION GEOMETRY DESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Székhelye Bursa, Törökország.

 1. SERIMECA

  Franciaország

  A SERIMECA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, moulding machines for packing, palletizers, Packing machines, és Mérnöki munka - ipari tervezőirodák. Székhelye Annecy-Le-Vieux, Franciaország.

 2. M C M CONVEYOR SYSTEMS

  Egyesült Királyság

  A M C M CONVEYOR SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szállítórendszerek, Szállítórendszerek, és mechanical floor conveyors for handling merchandise. Székhelye Oldham, Egyesült Királyság.

 3. MANUSYSTEMS

  Franciaország

  A MANUSYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítóberendezések és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, és Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Székhelye Venarey Les Laumes, Franciaország.

 4. A.R.C.E.M.I. IMPIANTI S.R.L.

  Olaszország

  A A.R.C.E.M.I. IMPIANTI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítóberendezések és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futószalagok, Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, Futószalagok, Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések, lifting systems, és bucket elevators. Székhelye Mattarello Di Trento, Olaszország.

 5. HABASIT FRANCE SAS

  Franciaország

  A HABASIT FRANCE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is belts for conveyors and elevators, plastic profiles, belts for mechanical goods conveyors, és flat belts. Székhelye Mulhouse, Franciaország.

 6. GOVONI HANDLING SYSTEMS SRL

  Olaszország

  A GOVONI HANDLING SYSTEMS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futószalagok, Szállítóberendezések és -rendszerek, Futószalagok, Szállítóberendezések és -rendszerek, és screw-type conveyors. Székhelye Cento, Olaszország.

 7. FROST FRANCE

  Franciaország

  A FROST FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szállítóberendezések és -rendszerek, forged chain overhead conveyor, conveyor bearings and parts, Szállítóberendezések és -rendszerek, és reverse conveyor for painting. Székhelye Savigny-Le-Temple, Franciaország.

 8. BELTIS

  Franciaország

  A BELTIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pvc conveyor belts, manufacture of conveyor belts, és accessories for metal conveyor belts. Székhelye Saint-Germain De La Grange, Franciaország.

 1. ARCANE

  Franciaország

  A ARCANE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is apron conveyors, full construction of conveyors, és Chain conveyors. Székhelye Aizenay, Franciaország.

 2. CMAT

  Franciaország

  A CMAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rollerways for mechanical goods conveyors. Székhelye SAINT ANDRE DES EAUX, Franciaország.

 3. F 2 M

  Franciaország

  A F 2 M, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chutes, hoppers, és apron conveyors. Székhelye Roézé Sur Sarthe, Franciaország.

 4. CHEVEUX STMM

  Franciaország

  A CHEVEUX STMM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szállítóberendezések és -rendszerek, és Szállítóberendezések és -rendszerek. Székhelye Mesnil Saint Nicaise, Franciaország.

 5. CM AUTOMAZIONE SRL

  Olaszország

  A CM AUTOMAZIONE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is conveyors. Székhelye Giussano, Olaszország.

 6. MALFROY

  Franciaország

  A MALFROY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is conveyors, és Strip conveyors. Székhelye Moirans En Montagne, Franciaország.

 7. GAZIOSMANPAŞA EVDEN EVE NAKLIYAT

  Törökország

  A GAZIOSMANPAŞA EVDEN EVE NAKLIYAT, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Székhelye 0 532 385 97 41, Törökország.

 8. VIGGO HANSEN A/S SMEDE- OG MASKINFABRIK

  Dánia

  A VIGGO HANSEN A/S SMEDE- OG MASKINFABRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is punching tools cut by laser, és roll up banner. Székhelye Odense C, Dánia.

 9. PAPADOPOULOS MYMETAFORES.GR

  Görögország

  A PAPADOPOULOS MYMETAFORES.GR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air transport, international removals, és removal packing for furniture. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 10. SYSTEC ENGINEERING

  Franciaország

  A SYSTEC ENGINEERING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések. Székhelye Frelinghien, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Körpályás és nem kötött pályás anyagmozgató berendezések - Import export

Találatok száma

104 Vállalat