• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • környezetbarát tisztítószerek

A keresés eredménye

Környezetbarát tisztítószerek - Import export

 1. MONDO SPECHIM

  Belgium

  Verified by europages badge

  A MONDO SPECHIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Üvegtisztítószerek, Biodegradable maintenance product, Tisztítószerek, ipari és kisipari, water treatment, treatment of smells, Washing and soap products - professional, waste processing, és detergents for bathroom fixtures. Székhelye Gembloux, Belgium.

 2. BIO-SORELIA

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BIO-SORELIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folttisztítók, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetbarát tisztítószerek, white stone, clay stone, household stain-removers, Stain removing salt, Ecological washing detergents, Biodegradable cleaners, range of ecological cleaners, és Eco-friendly cleaning products. Székhelye Chassant, Franciaország.

 3. JE SUIS GREEN

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A JE SUIS GREEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosószerek, háztartási, solid dish-washing product, Zero-waste products, environmentally-friendly products, Bees' wax wrap, Reusable fabric, Washable cotton make-up remover pads, make-up removal gloves for the face, és reusable dish covers. Székhelye Six-Fours-Les-Plages, Franciaország.

 4. CLEAN 26

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CLEAN 26, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tisztító- és ápolószerek, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetbarát tisztítószerek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, detergents, lye, Soaps and detergents - industrial, washing machine detergents, detergents for dishes, Soaps and detergents, domestic, és Windows and mirrors - cleaning products. Székhelye Montelimar, Franciaország.

 5. HAKA KUNZ GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HAKA KUNZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Decontamination products, Decontamination soaps, industry cleaner, Contract filling, Contract filling of liquid cleaning agents, Contract operations for chemical-technical liquids, Private label cleaning agents, detergents, és Liquid cleaning agents. Székhelye Waldenbuch, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SUPERGRIP DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SUPERGRIP DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Székhelye Rellingen, Németország.

 2. MMAYR TRADING CO, LTD

  Vietnam

  Verified by europages badge

  A MMAYR TRADING CO, LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ecological furnishings, concentrated fruit juices, Biodegradable straws, vegan toothpaste, handmade dresses, premium live edge tables, nitrile gloves, PPE Devices, és baskets. Székhelye Ho Chi Minh City, Vietnam.

 3. TADE PAYS DU LEVANT

  Franciaország

  A TADE PAYS DU LEVANT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bio kozmetikai szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pipereszappan, Toalett- és ápolócikkek, Környezetbarát tisztítószerek, Toalett kiegészítők, Pipereszappan, Toalett- és ápolócikkek, Környezetbarát tisztítószerek, és Toalett kiegészítők. Székhelye Signes, Franciaország.

 4. ECO CONSEILS

  Franciaország

  A ECO CONSEILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Toalett- és ápolócikkek, Babaápoló szerek, Bio kozmetikai szerek, Toalett- és ápolócikkek, Babaápoló szerek, és Bio kozmetikai szerek. Székhelye La Tessoualle, Franciaország.

 5. PRODANA GMBH

  Németország

  A PRODANA GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Székhelye Neumarkt, Németország.

 1. NOVAPROT GMBH

  Németország

  A NOVAPROT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Székhelye Reischach, Németország.

 2. METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH

  Ausztria

  A METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tisztítás, maratás, edzés, zsírtalanítás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetbarát tisztítószerek, façade cleaning, rustproofing, Környezetbarát tisztítószerek, és cleaning rags. Székhelye Biedermannsdorf, Ausztria.

 1. INTEMAN S.A.

  Spanyolország

  A INTEMAN S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cleaning products and janitorial supplies for industrial use. Székhelye Vitoria-gasteiz, Spanyolország.

 2. BIODOR GMBH

  Németország

  A BIODOR GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Székhelye Düren– Hoven, Németország.

 3. PILIMO UG

  Németország

  A PILIMO UG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sanitisers. Székhelye Kirchheim Unter Teck, Németország.

 4. GOGONANO

  Észtország

  A GOGONANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Mosószerek és szappanok, ipari felhasználásra, Ablaktisztító-bőrök, Korróziógátló bevonatok, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Mosószerek és szappanok, ipari felhasználásra, Ablaktisztító-bőrök, és Korróziógátló bevonatok. Székhelye Kehra, Észtország.

 5. 4WARD360 SRL

  Olaszország

  A 4WARD360 SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Székhelye San Vittore Olona, Olaszország.

 6. TRANQUILLIS SERVICES

  Franciaország

  A TRANQUILLIS SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Székhelye Pantin, Franciaország.

 7. COLGATE - PALMOLIVE BELGIUM

  Belgium

  A COLGATE - PALMOLIVE BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító- és ápolószerek, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szájápoló szerek, Környezetbarát tisztítószerek, Szájápoló szerek, Personal hygiene and attire - products, houseware, és Környezetbarát tisztítószerek. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 8. BIO SERVICES INTERNATIONAL

  Belgium

  A BIO SERVICES INTERNATIONAL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Uszodakarbantartási cikkek, Környezetbarát tisztítószerek, liquid fertilizer, pest control treatment, Uszodakarbantartási cikkek, és Környezetbarát tisztítószerek. Székhelye Vichte, Belgium.

 1. BURG ESSIG GMBH

  Németország

  A BURG ESSIG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine vinegar, honey vinegar, traditional balsamic vinegar, és syrups. Székhelye Straubing, Németország.

 2. HTS BIO

  Franciaország

  A HTS BIO, tevékenységi ágazata Tisztítószerek, ipari és kisipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetbarát tisztítószerek, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Biotechnológia, Környezetbarát tisztítószerek, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, és Biotechnológia. Székhelye Gémenos, Franciaország.

 3. MULTI STAR GUROL-ETZBACH GMBH & CO. KG

  Németország

  A MULTI STAR GUROL-ETZBACH GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító- és ápolószerek, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási tisztítószerek, Környezetbarát tisztítószerek, Háztartási tisztítószerek, Környezetbarát tisztítószerek, Industrial cleaning products, és Biodegradable maintenance product. Székhelye Wiesmoor, Németország.

 4. TECNOVAP S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOVAP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari tisztítás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetbarát tisztítószerek, Környezetbarát tisztítószerek, machines for industrial cleaning, steam cleaners for industrial cleaning, és steam cleaning products. Székhelye Pescantina, Olaszország.

 5. EMMEDI SERVICE

  Olaszország

  A EMMEDI SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztítószerek, ipari és kisipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetbarát tisztítószerek, Cleaning products for the sugar-processing industries, range of ecological cleaners, wood cleaning products, és Környezetbarát tisztítószerek. Székhelye Campiglia Marittima (li), Olaszország.

 6. BIOLOPUR

  Németország

  A BIOLOPUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is treating and destroying odours, és sequestering agents. Székhelye Simmerath, Németország.

 7. GASTRO.GENAU LTD & CO KG

  Ausztria

  A GASTRO.GENAU LTD & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Egyszer használatos műanyag edények és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyszer használatos papíredények és eszközök, Környezetbarát tisztítószerek, cups for drinks, tablecloths made of paper and cellulose, Egyszer használatos papíredények és eszközök, és Környezetbarát tisztítószerek. Székhelye Hohenems, Ausztria.

 8. GOODWAYS

  Cseh Köztársaság

  A GOODWAYS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale bakery products. Székhelye Brno, Cseh Köztársaság.

 9. BEAUTY PRODUCTS

  Örményország

  A BEAUTY PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szépségápoló szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetbarát tisztítószerek, Manufacturer of skin care products, Manufacturer of haircare products, Manufacturer of beauty products, és Környezetbarát tisztítószerek. Székhelye Yerevan, Örményország.

 10. GREEN LINE INDUSTRIAL

  Belgium

  A GREEN LINE INDUSTRIAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító- és ápolószerek, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Környezetbarát tisztítószerek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, Környezetbarát tisztítószerek, manufacturer of environmentally-friendly cleaning products, és range of ecological cleaners. Székhelye Fleurus, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: