• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kéziszerszámok- építőipari- nem motoros

A keresés eredménye

Kéziszerszámok- építőipari- nem motoros - Import export

 1. AJKA F.P.H.

  Lengyelország

  A AJKA F.P.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kefék és ecsetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ecsetek és mázolóhengerek, Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, Ecsetek és mázolóhengerek, Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, brushes, és Manual tools for the building industry. Székhelye Siepraw, Lengyelország.

 2. VIP-TEC

  Törökország

  A VIP-TEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, Szerszámok, nem motoros, hand tools, Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, és Szerszámok, nem motoros. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. PRONAR NARZĘDZIA I ZABUDOWY

  Lengyelország

  A PRONAR NARZĘDZIA I ZABUDOWY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Székhelye Kamieniec Wrocławski, Lengyelország.

 4. JPM MAJERUS

  Belgium

  A JPM MAJERUS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, Kéziszerszámok falazómunkákra, nem motoros, Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, Kéziszerszámok falazómunkákra, nem motoros, tools for tilers, és Supplies for marble quarries. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 5. GROUPE SAMSE

  Franciaország

  A GROUPE SAMSE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagok, equipment tools, és Építőanyagok. Székhelye Grenoble, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VIDEOSCOPE INDUSTRIEL

  Franciaország

  A VIDEOSCOPE INDUSTRIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Székhelye Seilh, Franciaország.

 2. ZIFORT

  Franciaország

  A ZIFORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Székhelye Saint Martin Du Fresne, Franciaország.

 3. JCD - JOSE CONTENTE DUARTE, LDA

  Portugália

  A JCD - JOSE CONTENTE DUARTE, LDA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hire and sale of construction machinery, tools, és rendering machine hire. Székhelye Almagreira, Pombal, Portugália.

 4. FERFOR - EMPRESA INDUSTRIAL DE FERRAMENTAS E FORJADOS, S.A.

  Portugália

  A FERFOR - EMPRESA INDUSTRIAL DE FERRAMENTAS E FORJADOS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, farming tools and accessories, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, és agricultural accessories. Székhelye Lixa, Portugália.

 5. ARMEG LTD

  Egyesült Királyság

  A ARMEG LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúróberendezések, és Fúróberendezések. Székhelye Dronfield, Egyesült Királyság.

 1. ABUJARDAR

  Spanyolország

  A ABUJARDAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Márványmegmunkáló gépek, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, bush-hammering machines, és bush-hammering. Székhelye Borriol, Spanyolország.

 2. DUYAR CONSTRUCTION HAND TOOLS MANUFACTURING

  Törökország

  A DUYAR CONSTRUCTION HAND TOOLS MANUFACTURING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, Ecsetek és mázolóhengerek, Spatulas and trowels, Manufacturing of tools for the building industry, Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, és Ecsetek és mázolóhengerek. Székhelye Çanakkale, Törökország.

 1. COMENSAL SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A COMENSAL SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok és fémeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, Habarcs, építőipari, Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, manual tooling, és Habarcs, építőipari. Székhelye Janki, Lengyelország.

 2. QUALITY TOOL

  Ukrajna

  A QUALITY TOOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 3. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Franciaország

  A TECHNIDIS DOCKS MARITIMES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, Épületvasalások, Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, és Épületvasalások. Székhelye Saint Nazaire, Franciaország.

 4. SPHINX INDUSTRIAL SUPPLIES

  Egyesült Királyság

  A SPHINX INDUSTRIAL SUPPLIES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is non-powered hand abrasive tools, és welding machine repairs. Székhelye Coventry, Egyesült Királyság.

 5. ISLINGTON BUILDERS

  Egyesült Királyság

  A ISLINGTON BUILDERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Székhelye Islington, Egyesült Királyság.

 6. TSTRADE

  Egyesült Királyság

  A TSTRADE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Székhelye Borehamwood, Egyesült Királyság.

 7. BIANDITZ, S.L.

  Spanyolország

  A BIANDITZ, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is screwdrivers. Székhelye Irún, Spanyolország.

 8. AKSPROTEH OOO

  Belorusszia

  A AKSPROTEH OOO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 1. KUBALA SP.ZO.O.

  Lengyelország

  A KUBALA SP.ZO.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bricklayer's trowels, mortar mixers, Mixers, és painting accessories. Székhelye Ul.daszyńskiego 68, Lengyelország.

 2. SGS TOOLS

  Törökország

  A SGS TOOLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámnyelek, Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, Szerszámnyelek, Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, és hardware and tools sectors. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. FPHU PROMAL BOGUSŁAW PROKOP

  Lengyelország

  A FPHU PROMAL BOGUSŁAW PROKOP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brush, és tools. Székhelye Gorlice, Lengyelország.

 4. ARON BULGARIA

  Bulgária

  A ARON BULGARIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Székhelye Plovdiv, Bulgária.

 5. PHU INTER-S

  Lengyelország

  A PHU INTER-S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ecsetek és mázolóhengerek, machine-tools, adhesive masking tapes, és Ecsetek és mázolóhengerek. Székhelye Żyrardów, Lengyelország.

 6. SVANE GLAS A/S - GLARMESTER

  Dánia

  A SVANE GLAS A/S - GLARMESTER, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glass-worker, és vitroceramic. Székhelye Randers, Dánia.

 7. ROLLEX S.A.

  Görögország

  A ROLLEX S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Székhelye Athens, Görögország.

 8. INTERNATIONAL TOOLS SERVICE S.A. (ITS)

  Belgium

  A INTERNATIONAL TOOLS SERVICE S.A. (ITS), vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok járműjavításhoz, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, és Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 9. SIGMA TOOLS

  Ukrajna

  A SIGMA TOOLS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manual tooling, és electric tools. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 10. BAFALILAR LTD. CO.

  Törökország

  A BAFALILAR LTD. CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wheelbarrows. Székhelye Izmir, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kéziszerszámok- építőipari- nem motoros - Import export

Találatok száma

1155 Vállalat