• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • készen összekevert állat- és baromfitápok

A keresés eredménye

Készen összekevert állat- és baromfitápok - Import export

 1. MCEPHARMA S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A MCEPHARMA S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táplálékkiegészítők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eledel, háziállatoknak, Készen összekevert állat- és baromfitápok, Különleges csomagolások, Eledel, háziállatoknak, Készen összekevert állat- és baromfitápok, és Különleges csomagolások. Székhelye Bílovec, Cseh Köztársaság.

 2. VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD.

  Törökország

  A VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 3. PIENSOS ORTIN

  Spanyolország

  A PIENSOS ORTIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bird food, és Sale of cat food. Székhelye Alquerías-Murcia, Spanyolország.

 4. PLANTAMURA CARLO SRL

  Olaszország

  A PLANTAMURA CARLO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, bovine feed, ovine feed, Készen összekevert állat- és baromfitápok, és zootechnical feed. Székhelye Altamura, Olaszország.

 5. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Törökország

  A ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, animal feed additives, limestones for animal feed, Készen összekevert állat- és baromfitápok, és Premixes for pigs. Székhelye Izmir, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AGROPIENSO

  Spanyolország

  A AGROPIENSO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, animal feed, Készen összekevert állat- és baromfitápok, és Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Székhelye Binéfar-Huesca, Spanyolország.

 2. SPC GLOBUS LTD

  Ukrajna

  A SPC GLOBUS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 3. UKRAINSKE ZERNO

  Ukrajna

  A UKRAINSKE ZERNO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Premixes for pigs, és supplementary feeds. Székhelye Poltava, Ukrajna.

 4. ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI

  Törökország

  A ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőberendezések, automata. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, Transfer of complete production lines, és Készen összekevert állat- és baromfitápok. Székhelye Konya, Törökország.

 5. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haszonállat és baromfi - eleség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, Készen összekevert állat- és baromfitápok, animal feed, whole grain wheat, és Sweet corn. Székhelye Radziejow, Lengyelország.

 1. FEEDLANCE B.V.

  Hollandia

  A FEEDLANCE B.V., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, Haszonállat és baromfi - eleség, Mezőgazdasági termékek - import / export, Haszonállat és baromfi - eleség, Biologically active feed additives, és zootechnical feed. Székhelye Veldhoven, Hollandia.

 2. TECNOVIT

  Spanyolország

  A TECNOVIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vitamins. Székhelye Tarragona, Spanyolország.

 1. THEEUWSE MOONEN

  Belgium

  A THEEUWSE MOONEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, cattle feed, Feed fodder for cows, Készen összekevert állat- és baromfitápok, és food for rodents. Székhelye Baarle-Hertog, Belgium.

 2. FARMA BLOCK

  Görögország

  A FARMA BLOCK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Székhelye Liti, Thessaloniki, Görögország.

 3. VOEDERS D'AUSSY

  Belgium

  A VOEDERS D'AUSSY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szemes takarmány, állatok és baromfi etetése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, Készen összekevert állat- és baromfitápok, Feed fodder for cattle, Feeds for chickens, és Feed fodder for cows. Székhelye Torhout, Belgium.

 4. CLAESEN GRANEN

  Belgium

  A CLAESEN GRANEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halliszt, állat- és baromfitáp. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemes takarmány, állatok és baromfi etetése, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Készen összekevert állat- és baromfitápok, Szemes takarmány, állatok és baromfi etetése, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Készen összekevert állat- és baromfitápok, és cereals. Székhelye Zutendaal, Belgium.

 5. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Lengyelország

  A ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, Készen összekevert állat- és baromfitápok, Mezőgazdaság - szolgáltatások, herbaceous plant, fruit salads, és Készen összekevert állat- és baromfitápok. Székhelye Załom, Lengyelország.

 6. TECHNOMASHSTROY

  Ukrajna

  A TECHNOMASHSTROY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Megújuló energiák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, Tüzelőanyagok, szilárd, wood briquette machines, Készen összekevert állat- és baromfitápok, és Tüzelőanyagok, szilárd. Székhelye Cherkasy, Ukrajna.

 7. ETHIFENOL S.R.L.

  Olaszország

  A ETHIFENOL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 8. SC ELUNOS SRL

  Románia

  A SC ELUNOS SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, Vegyi trágyázószerek, Takarmányszéna és -szalma, Készen összekevert állat- és baromfitápok, Mezőgazdaság - szolgáltatások, Vegyi trágyázószerek, Takarmányszéna és -szalma, és Készen összekevert állat- és baromfitápok. Székhelye Gaesti, Románia.

 1. BAERT MENGVOEDERS

  Belgium

  A BAERT MENGVOEDERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemes takarmány, állatok és baromfi etetése, Szemes takarmány, állatok és baromfi etetése, és natural fertilizers. Székhelye Zele, Belgium.

 2. DE POORTERE JEAN

  Belgium

  A DE POORTERE JEAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halliszt, állat- és baromfitáp. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemes takarmány, állatok és baromfi etetése, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Készen összekevert állat- és baromfitápok, Trágyázó- és talajjavító szerek, Szemes takarmány, állatok és baromfi etetése, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Készen összekevert állat- és baromfitápok, és Trágyázó- és talajjavító szerek. Székhelye Blaugies, Belgium.

 3. STEMAR

  Ukrajna

  A STEMAR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, Állattenyésztés, Készen összekevert állat- és baromfitápok, Állattenyésztés, agricultural products for zootechnical foods, és pharmaceutical products for veterinary use. Székhelye Lviv, Ukrajna.

 4. LEIEVOEDERS

  Belgium

  A LEIEVOEDERS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is feeds for pigs, bovine feed, Livestock and poultry - feed, és feeds for birds. Székhelye Sint-Eloois-Vijve, Belgium.

 5. BEPRO

  Belgium

  A BEPRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, Feeds for ducks, Készen összekevert állat- és baromfitápok, Feed fodder for calves, és plant and equipment for the preparation of animal feeds. Székhelye Geel, Belgium.

 6. ANGERMUND GMBH & CO KG

  Németország

  A ANGERMUND GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, és Készen összekevert állat- és baromfitápok. Székhelye Wuppertal, Németország.

 7. POTOKY

  Fülöp-szigetek

  A POTOKY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Proteinek - élelmiszeripari adalékanyagok, és Proteinek - élelmiszeripari adalékanyagok. Székhelye Manila, Fülöp-szigetek.

 8. CORPINVEST SRL

  Románia

  A CORPINVEST SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyaeledelek, Készen összekevert állat- és baromfitápok, Állatgyógyászati készítmények, Kutyaeledelek, Készen összekevert állat- és baromfitápok, és Állatgyógyászati készítmények. Székhelye Arad, Románia.

 9. SPECIALMIX MIGLIONICO S.R.L.

  Olaszország

  A SPECIALMIX MIGLIONICO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona és szemes termékek, dog food, Gabona és szemes termékek, Feeds for layer, és zootechnical feed. Székhelye Altamura, Olaszország.

 10. LLC BELMIKS

  Ukrajna

  A LLC BELMIKS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állatorvosi szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, Veterinary products, complete animal feeds for all breeds, és Készen összekevert állat- és baromfitápok. Székhelye Bila Tserkva, Ukrajna.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Készen összekevert állat- és baromfitápok - Import export

Találatok száma

790 Vállalat