• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • készételek- szárított

A keresés eredménye

Készételek- szárított - Import export

 1. SEVAROME

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Sevarome's activities are centred around the creation and production of sweet food flavourings (vanilla, coffee, lemon, strawberry, spices, fruits, flowers, specialities), savoury food flavourings (sauce starters and seasonings), nut-based preparations (pistachios, hazelnuts, seasoned mixes), other ingredients (vanilla pods, food colourings, stabilisers, thickening agents, etc.). Food flavourings for the manufacture of high-end food products, we work with the leading chefs and market the best applications so ensure you have the best success. Our philosophy is a passion for flavour, results and customer satisfaction. SEVAROME: French creation and production of food flavourings for ice cream, food flavourings for sorbets, food flavourings for chocolate, food flavourings for health products, food flavourings for tea, food flavourings for coffee, food flavourings for infusions, flavourings and natural flavourings, food colourings.

 2. FOODILAB S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FOODILAB S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pizzák, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek, szárított, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, frozen pizzas, frozen foods - production, Készételek, szárított, wholesale frozen food, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, frozen foods, és frozen bakery products. Székhelye Pomezia, Olaszország.

 3. P.POWDER

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A P.POWDER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Levesek, Készételek, szárított, Koktélok, Különleges csomagolások, Levesek, Készételek, szárított, Koktélok, és Különleges csomagolások. Székhelye Sentheim, Franciaország.

 4. INTERAL SA

  Spanyolország

  A INTERAL SA, tevékenységi ágazata Szószok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek, szárított, dehydrated foodstuffs, Készételek, szárított, dried condiments, és soluble stocks. Székhelye Lezo-Guipúzcoa, Spanyolország.

 5. INODRY

  Franciaország

  A INODRY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Székhelye Colombelles, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FRUITOFOOD

  Franciaország

  A FRUITOFOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Székhelye Fontaine-Simon, Franciaország.

 2. LORA

  Ukrajna

  A LORA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is baking dishes, ceramic oven dishes, és dishes delivered to your home. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 3. H. VOSSMANN & CO. GMBH

  Németország

  A H. VOSSMANN & CO. GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Gasztronómia - különlegességek, Készételek és csemege, Készételek, szárított, Belső részek, Gasztronómia - különlegességek, Készételek és csemege, és Készételek, szárított. Székhelye Wildeshausen, Németország.

 4. KUHOVAR LLC

  Ukrajna

  A KUHOVAR LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 5. LUXAS

  Törökország

  A LUXAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek, szárított, dehydrated herbs, foodstuffs export, Készételek, szárított, és food-grade flour. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. LYO EUROPA SRL

  Olaszország

  A LYO EUROPA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is freeze-dried food products. Székhelye Fontanellato, Olaszország.

 2. DELMON FOODS

  India

  A DELMON FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dehydrated foodstuffs, és food ingredients. Székhelye Ahmedabad, India.

 1. CULINOR

  Belgium

  A CULINOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, és Készételek és csemege. Székhelye Destelbergen, Belgium.

 2. DOGAN TICARET ANTEP FISTIGI ITHALAT IHRACAT

  Törökország

  A DOGAN TICARET ANTEP FISTIGI ITHALAT IHRACAT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pistachios, almonds, és roasted peanuts. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 3. XLARGE AGRIBUSINESS COMPANY SARL

  Marokkó

  A XLARGE AGRIBUSINESS COMPANY SARL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 4. AKDAGLAR APRICOT

  Törökország

  A AKDAGLAR APRICOT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is apricots. Székhelye Malatya, Törökország.

 5. SA FRANCE CULINAIRE DEVELOPPEMENT

  Franciaország

  A SA FRANCE CULINAIRE DEVELOPPEMENT, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Székhelye Saint Gilles, Franciaország.

 6. SEVANATUR—PRODUKT

  Németország

  A SEVANATUR—PRODUKT, tevékenységi ágazata Gyümölcslevek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek, szárított, Import / export - élelmiszertermékek, Készételek, szárított, Import / export - élelmiszertermékek, és apples import export. Székhelye Osnabrück, Németország.

 7. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE ROLMAX SP Z O O

  Lengyelország

  A PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE ROLMAX SP Z O O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Készételek, szárított, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, és Készételek, szárított. Székhelye Susz, Lengyelország.

 8. LIODRY FOODS

  Olaszország

  A LIODRY FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Székhelye Gattatico, Olaszország.

 1. VIF ARGENT

  Franciaország

  A VIF ARGENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek, szárított, és Készételek, szárított. Székhelye Saint Gilles Croix De Vie, Franciaország.

 2. BROSS-WEINE GMBH

  Németország

  A BROSS-WEINE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek, szárított, és Készételek, szárított. Székhelye Appenweier, Németország.

 3. LE DELIZIE DI NEVIO

  Olaszország

  A LE DELIZIE DI NEVIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Székhelye Borgorose, Olaszország.

 4. UNION REXI, S.L.

  Spanyolország

  A UNION REXI, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek, szárított, és Készételek, szárított. Székhelye Carlet, Spanyolország.

 5. EISBERG SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A EISBERG SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Székhelye Legnica, Lengyelország.

 6. ZO NOS PPP MILKAGRO A.S., PROVOZOVNA MASOKOMBINAT MARTINOV

  Cseh Köztársaság

  A ZO NOS PPP MILKAGRO A.S., PROVOZOVNA MASOKOMBINAT MARTINOV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek, szárított, Hús- és hentesáruk, Készételek, szárított, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Ostrava-Martinov, Cseh Köztársaság.

 7. STE ANGEVINE DES AIDES CULINAIRES SADAC

  Franciaország

  A STE ANGEVINE DES AIDES CULINAIRES SADAC, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek, szárított, és Készételek, szárított. Székhelye Maulèvrier, Franciaország.

 8. IBIS TAHHUT INSAAT IHRACAT LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A IBIS TAHHUT INSAAT IHRACAT LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Székhelye Ankara, Törökország.

 9. PEMAP S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A PEMAP S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek, szárított, és Készételek, szárított. Székhelye Prerov, Cseh Köztársaság.

 10. MARA DIORO IMPORT -EXPORT

  Spanyolország

  A MARA DIORO IMPORT -EXPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Készételek, szárított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is regular grade portland cement, és sugar mills. Székhelye Madrid, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes