• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kések szerszámgépekhez

A keresés eredménye

Kések szerszámgépekhez - Import export

 1. CETEC SYSTEMS SONDERMASCHINEN- VERTRIEBS GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  CETEC SYSTEMS PROJEKT TERVEZÉS A kábelmegmunkálás és az elektronikai gyártás területén igényes és testreszabott megoldásokat tartalmazó alkalmazásokat implementálunk, amelyekkel költségeit hosszútávon csökkentheti. Az összes szükséges projektfázist koordináljuk, hogy a projektcél sikeresen megvalósuljon. FOLYAMAT-OPTIMALIZÁLÁS A gyártósorok maximális teljesítményének elérésre céljából a meglévő folyamataik minőségét elemezzük. Megmutatjuk Önöknek, hogy mely folyamatok optimalizálhatók, és végigkisérjük Önöket az implementálás összes fázisán. SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁS Felkutatjuk a lehetséges alkalmazásokat és az Önök konkrét alkalmazási területére kínálunk megoldásokat. Ezzel megkönnyítjük Önöknek a döntést, hogy elkerülhessék a magas beruházási költségeket. SZAKÉRTŐI TÁMOGATÁS Folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az új megmunkálási módszerekről, hogy termékeivel megrendelői továbbra is elégedettek legyenek. Munkatársait továbbképezzük, hogy a legújabb technológiák alkalmazásával kapcsolatban naprakészek legyenek.

 2. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  Verified by europages badge

  MERCEL, cutting knives s.r.o. is a Czech company that specializes in the production, supply, grinding, and servicing of industrial knives. Since 2006, We have been manufacturing a wide range of cutting and perforating knives for industries such as printing, food, packaging, tire production, furniture production, sheet metal cutting, and tobacco processing. Our production plant is located in Třebechovice pod Orebem, Czech Republic, and we exclusively use high-quality European materials for their knife production. We offer custom production according to client requirements and provide grinding services for industrial knives. With our expertise in cutting various materials, we also offer consulting services and supply accessories such as knife holders, cutting sticks, and drill bits. In addition to knives, MERCEL supplies a comprehensive range of accessories for knives, including knife holders, plastic cutting sticks, and drill bits for paper. Furthermore, MERCEL engages in the sale of used machines for the paper industry, featuring shears, printing machines, and other processing equipment. A list of available used paper processing machines can be found on our website. MERCEL prides itself on using the latest CNC and NC machines, ensuring quality and precision in our knife manufacturing. We serve customers across Europe and are known for our commitment to high-quality materials and modern technologies.

 3. RIGHI INOX

  Olaszország

  Verified by europages badge

  The company Righi specializes in making industrial blades from drawings for automatic machines, generally, circular, straight or notched blades and cutters. Blades for the food industry, meat canning and for packing. Straight-edge and notched blades and dies for packing machines. Blades for engineering, milling, the rubber industry, plastic and packaging, sheet metal machining and cutting up debris and waste.

 4. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Franciaország

  A GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, fémipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karbantartó vállalatok, ipari, Ipari berendezések javítása, Vágóeszközök ipari célokra, Kések szerszámgépekhez, Karbantartó vállalatok, ipari, Ipari berendezések javítása, Vágóeszközök ipari célokra, és Kések szerszámgépekhez. Székhelye Barr, Franciaország.

 5. ORTA TESTERE

  Törökország

  A ORTA TESTERE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sectioning, band saws, knives-ribbons of separation, és foam cutting. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CAJHEN CUTTING TOOLS D.O.O.

  Szlovénia

  A CAJHEN CUTTING TOOLS D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Székhelye Lasko, Szlovénia.

 2. GP-MO LAMES DE CISAILLES GUILLOTINE

  Franciaország

  A GP-MO LAMES DE CISAILLES GUILLOTINE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydraulic guillotine shears, és shearing. Székhelye Barr, Franciaország.

 3. INTERNATIONAL SAWS SRL

  Olaszország

  A INTERNATIONAL SAWS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sale of tools for woodworking machines. Székhelye Roseto Degli Abruzzi, Olaszország.

 4. CUTWELL INTERNATIONAL

  India

  A CUTWELL INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Székhelye Hyderabad, India.

 5. HIGH SPEED & CARBIDE (HSC) MACHINE KNIVES

  Egyesült Királyság

  A HIGH SPEED & CARBIDE (HSC) MACHINE KNIVES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, és Vágóeszközök ipari célokra. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 1. PRINZ BLADES GMBH & CO. KG

  Németország

  A PRINZ BLADES GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories, parts and components for industrial equipment and plants, és blades for excavators. Székhelye Mayen, Németország.

 2. AFFUT 82

  Franciaország

  A AFFUT 82, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dörzsárak, Dörzsárak, és milling cutter sharpening. Székhelye Canals, Franciaország.

 1. CUTMAN SP Z O. O.

  Lengyelország

  A CUTMAN SP Z O. O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kések szerszámgépekhez, Kések szerszámgépekhez, industrial blades for paper and board, és deburrers for deburring machines. Székhelye Łódź, Lengyelország.

 2. ENTREPRISE GAUVRY SARL

  Franciaország

  A ENTREPRISE GAUVRY SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Kések szerszámgépekhez, oxygen cutting, Mezőgazdasági gépek és tartozékok, és Kések szerszámgépekhez. Székhelye Vezin-Le-Coquet, Franciaország.

 3. MASNADA DIAMANT INDUSTRIE

  Franciaország

  A MASNADA DIAMANT INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyémántszerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari gyémántok, Kések szerszámgépekhez, Ipari gyémántok, Kések szerszámgépekhez, és cutters. Székhelye Besançon, Franciaország.

 4. INDUSTRIAL CARBIDE CAPPUYNS

  Belgium

  A INDUSTRIAL CARBIDE CAPPUYNS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Székhelye Tremelo, Belgium.

 5. JACO TOOLING

  Egyesült Királyság

  A JACO TOOLING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kések, ipari használatra, Körfűrészlapok, Kések szerszámgépekhez, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Kések, ipari használatra, Körfűrészlapok, Kések szerszámgépekhez, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 6. PONOT SAS

  Franciaország

  A PONOT SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manufacture of industrial blades, cutting blades, és toothed blades. Székhelye Yssingeaux, Franciaország.

 7. TIBEM

  Franciaország

  A TIBEM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kések, ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kések szerszámgépekhez, Sharpening, Kések szerszámgépekhez, és sharpening widia blades. Székhelye Riom, Franciaország.

 8. TOOLING

  Olaszország

  A TOOLING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal drilling. Székhelye Kardaun, Olaszország.

 1. HIEKE SONDERWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Németország

  A HIEKE SONDERWERKZEUGE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Székhelye Buchen, Németország.

 2. ALPHA MACHINE KNIFE

  Egyesült Királyság

  A ALPHA MACHINE KNIFE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések, ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Kések szerszámgépekhez, Vágóeszközök ipari célokra, Kések szerszámgépekhez, shaped blades, és blades. Székhelye Rotherham, Egyesült Királyság.

 3. POLIMATEK SANAYI VE TICARET

  Törökország

  A POLIMATEK SANAYI VE TICARET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamond-tippedfor jewellers and goldsmiths. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. TECHNOLOGY BLADE

  Törökország

  A TECHNOLOGY BLADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések, ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kések szerszámgépekhez, Industrial blades, Kések szerszámgépekhez, blades for the meat processing sector, és blades for canning. Székhelye Sakarya, Törökország.

 5. CHANGZHOU KIMDA CUTTING TOOLS CO., LTD

  Kína

  A CHANGZHOU KIMDA CUTTING TOOLS CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kések szerszámgépekhez, Vágóeszközök ipari célokra, Körfűrészlapok, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Kések szerszámgépekhez, Vágóeszközök ipari célokra, Körfűrészlapok, és Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Changzhou, Kína.

 6. BREIDENBACH MASCHINENMESSER GMBH

  Németország

  A BREIDENBACH MASCHINENMESSER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, Kések szerszámgépekhez, Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, és Kések szerszámgépekhez. Székhelye Hückeswagen, Németország.

 7. EKINOKS URETIM TEKNOLOJILERI A.S.

  Törökország

  A EKINOKS URETIM TEKNOLOJILERI A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Székhelye Izmir, Törökország.

 8. TYZACK INDUSTRIEVERTRETUNG DIPL.-ING. NICO ROHM

  Németország

  A TYZACK INDUSTRIEVERTRETUNG DIPL.-ING. NICO ROHM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, Kések szerszámgépekhez, Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, és Kések szerszámgépekhez. Székhelye München, Németország.

 9. PR-TECHNIK GMBH

  Németország

  A PR-TECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, Kések szerszámgépekhez, Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, és Kések szerszámgépekhez. Székhelye Wertheim, Németország.

 10. JINYOUNG TBX CO., LTD.

  Dél-Korea

  A JINYOUNG TBX CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rotors, turbines, Blades for power tools, és Industrial blades. Székhelye KYUNGNAM, Dél-Korea.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes