• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kések papírvágóeszközökhöz

A keresés eredménye

Kések papírvágóeszközökhöz - Import export

 1. WINTERHOFF PICARD GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WINTERHOFF PICARD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések papírvágóeszközökhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Machine knives manufacturer, blades for packaging machines, Machine knives, Machine knives for the food processing industry, Serrated knives, Knives for the paper industry, perforator knives, Foil knives, és Knives for plastic processing. Székhelye Remscheid, Németország.

 2. PRECISE POWER - UAB TSILA

  Litvánia

  A PRECISE POWER - UAB TSILA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kések, ipari használatra, Kések papírvágóeszközökhöz, punches, punching matrices, Kések, ipari használatra, és Kések papírvágóeszközökhöz. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 3. ULLMER GMBH

  Németország

  A ULLMER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések papírvágóeszközökhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrész- és motoros fűrészlapok, Forgácseltávolító szerszámok, Fűrész- és motoros fűrészlapok, Forgácseltávolító szerszámok, Hard metal tools, és equipment tools. Székhelye Wehrheim, Németország.

 4. EUROLAME INDUSTRIE

  Franciaország

  A EUROLAME INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kések papírvágóeszközökhöz, Kazán- és tartályépítés, circular blades, Kések papírvágóeszközökhöz, metallurgy, és Kazán- és tartályépítés. Székhelye Libercourt, Franciaország.

 5. CUTTING UNITED GMBH

  Németország

  A CUTTING UNITED GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kések papírvágóeszközökhöz. Székhelye Duisburg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RICO

  Portugália

  A RICO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prések ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kések papírvágóeszközökhöz, és Kések papírvágóeszközökhöz. Székhelye Foz Do Sousa, Portugália.

 2. ALPHA MACHINE KNIFE CO. LTD

  Egyesült Királyság

  A ALPHA MACHINE KNIFE CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések papírvágóeszközökhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémvágásra, cutting blades, Industrial blades, és Szerszámgépek fémvágásra. Székhelye Rotherham, Egyesült Királyság.

 3. CNC SLIJPSERVICE

  Hollandia

  A CNC SLIJPSERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kések papírvágóeszközökhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nc grinding. Székhelye Doetinchem, Hollandia.

 4. WELLERSHAUS MASCHINENMESSER GMBH

  Németország

  A WELLERSHAUS MASCHINENMESSER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések papírvágóeszközökhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is linear blades, band saws, és Band saw blades. Székhelye Eislingen/fils, Németország.

 5. KADUR

  Spanyolország

  A KADUR, tevékenységi ágazata Kések papírvágóeszközökhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kések, ipari használatra, Kések, egyenesélűek, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, Kések, egyenesélűek, Vágóeszközök ipari célokra, és blades. Székhelye Castellar Del Vallès - Barcelona, Spanyolország.

 1. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Franciaország

  A MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Kések papírvágóeszközökhöz, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Kések papírvágóeszközökhöz, és paper cutting machines. Székhelye Roubaix, Franciaország.

 2. BERGSTAHL MASCHINENMESSER INH. ULRICH WESTHOFF

  Németország

  A BERGSTAHL MASCHINENMESSER INH. ULRICH WESTHOFF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, Kések papírvágóeszközökhöz, Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, és Kések papírvágóeszközökhöz. Székhelye Remscheid, Németország.

 1. HESS & SCHOFIELD AG

  Svájc

  A HESS & SCHOFIELD AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, Kések papírvágóeszközökhöz, Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, és Kések papírvágóeszközökhöz. Székhelye Zürich, Svájc.

 2. IMABT GMBH & CO.KG

  Németország

  A IMABT GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, Kések papírvágóeszközökhöz, Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, és Kések papírvágóeszközökhöz. Székhelye Hollfeld, Németország.

 3. SCHILLER MASCHINENMESSER GMBH

  Németország

  A SCHILLER MASCHINENMESSER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, Kések papírvágóeszközökhöz, Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, és Kések papírvágóeszközökhöz. Székhelye Kürten, Németország.

 4. WILHELM BILSTEIN KG SPEZIALFABRIK F. MASCHINENMESSER UND KOMPRESSORVENTILE

  Németország

  A WILHELM BILSTEIN KG SPEZIALFABRIK F. MASCHINENMESSER UND KOMPRESSORVENTILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kések papírvágóeszközökhöz, és Kések papírvágóeszközökhöz. Székhelye Overath, Németország.

 5. REMS SCANDINAVIA A/S

  Dánia

  A REMS SCANDINAVIA A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések papírvágóeszközökhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Kések szerszámgépekhez, Vágóeszközök ipari célokra, és Kések szerszámgépekhez. Székhelye Koege, Dánia.

 6. PRO-PRINT SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PRO-PRINT SP. Z O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kések papírvágóeszközökhöz. Székhelye Leoncin, Lengyelország.

 7. FRAEFEL VAERKTOEJSFABRIK A/S

  Dánia

  A FRAEFEL VAERKTOEJSFABRIK A/S, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Kések papírvágóeszközökhöz, Vágóeszközök ipari célokra, és Kések papírvágóeszközökhöz. Székhelye Haderslev, Dánia.

 8. KARL STURSBERG KG

  Németország

  A KARL STURSBERG KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kések papírvágóeszközökhöz, és Kések papírvágóeszközökhöz. Székhelye Haan, Németország.

 1. C B BLADES S.N.C. DI LONGONI SILVIA & C.

  Olaszország

Találjon ajánlatokat: