• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kémiai katalizátorok

A keresés eredménye

Kémiai katalizátorok - Import export

 1. ABCR GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  abcr. Good chemistry. Our service makes all the difference. abcr is your full service provider for the production and distribution, research and development of organic, inorganic and organometallic chemicals – more than 260, 000 products are available in our online catalogue and web shop; just choose and order. You want synthesis? No problem! Our R&D team synthesises chemicals at your request. abcr labs – speciality chemicals produced in-house. With abcr labs, you can rely on the quality of special chemicals made in-house which we produce in Europe for the international market. With a production area of 6000 square metres, an international team of experienced chemists offers you expertise in the research and development of syntheses, production development and scale-up through to production maturity in large quantities. For production from kilos through to tons, you have access to laboratories and systems with reactors in a wide range of sizes.

 2. VESTA CHEMICALS BV

  Hollandia

  Verified by europages badge

  A VESTA CHEMICALS BV, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyipar - Import/Export, Vegyipar - Import/Export, Aerogel, Azo Initiators, Azobisisobutyronitrile, Organic Peroxides, Benzoyl Peroxide, dicumyl peroxide, és Phase Transfer Catalysts. Székhelye Zwolle, Hollandia.

 3. NORDMANN, RASSMANN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A NORDMANN, RASSMANN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Hamburg, Németország.

 4. NANOCOM LLC

  Oroszország

  A Nanocom LLC a kvázikristályos por (QC) AlCuFe szintézisére szolgáló nagy teljesítményű technológia fejlesztője; AlCuFe + B; Az AlCuFe + Si fejleszti az ipari termelést és a minőségellenőrzést a különböző területeken. Kvázikristályos por Al-Cu-Fe alkalmazása: Polimer és elasztomer töltőanyag a fizikai, mechanikai és súrlódásgátló tulajdonságok, a kopásállóság, a hidrofobicitás és a tapadás javítása érdekében. A kopásállóság jelentős növekedése teflonban (PTFE), polifenilén-szulfidban (PPS); 3D nyomtatásban használt polimer por töltőanyag, szelektív lézeres szinterezés (SLS) adalékanyagok gyártása; Új kompozit anyagok és ötvözetek kifejlesztése jobb tulajdonságokkal az eredetihez képest; Csökkenti a súrlódási veszteségeket, növeli az egységek és az egységek élettartamát, növeli az energiahatékonyságot és csökkenti a berendezések energiafogyasztását, mint adalékanyagot a mechanizmusok kenőrendszereiben; Bevonatok létrehozása: súrlódásgátló, tapadásgátló, tapadásgátló, hidrofób, csökkentve a lerakódások szintjét és a csövek és tartályok salakosodását; Új katalizátorok kifejlesztése a metanol gőzreformálásához és új hidrogéntároló rendszerek létrehozása; Hatékonyabb lítium-ion akkumulátor anódok készítése; A napelemek hatékonyabbá tétele; Chlorella növekedésű bioaktivátor, antibakteriális anyagok. A Nanocom szabadalommal rendelkezik a gyártási módszerre. 100 g por próbakézbesítése tesztelés céljából lehetséges. https: //quasicrystal.eu/

 5. YUANYING INDUSTRY LIMITED

  Kína

  A YUANYING INDUSTRY LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Activated alumina, activated carbon, és silica gel. Székhelye Pingxiang, Jiangxi, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ETI SODA

  Törökország

  A ETI SODA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sodium bicarbonate, és Hydrogen peroxide. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. PINGXIANG BAISHENG CHEMICAL PACKING CO.,LTD

  Kína

  A PINGXIANG BAISHENG CHEMICAL PACKING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Pingxiang, Kína.

 3. REDKIN LUFTREINIGUNG

  Németország

  A REDKIN LUFTREINIGUNG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Ebersberg, Németország.

 4. NINGGUO LONG DAY CHEMICAL CO.,LTD

  Kína

  A NINGGUO LONG DAY CHEMICAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyipar - Import/Export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, surfactants, Chemicals, chemical product, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Ningguo, Kína.

 5. DAVANA OIL BRM MARKETING

  India

  A DAVANA OIL BRM MARKETING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is essential oils. Székhelye mulbagal, India.

 1. SOLVAY

  Belgium

  A SOLVAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, Hydrogen peroxide, calcium chloride, Kémiai katalizátorok, és caustic soda. Székhelye BRUSSELS, Belgium.

 2. GOLD SRCA INDUSTRY

  Németország

  A GOLD SRCA INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Berlin, Németország.

 1. HAWACH SCIENTIFIC CO., LTD

  Amerikai Egyesült Államok

  A HAWACH SCIENTIFIC CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Detroit, Amerikai Egyesült Államok.

 2. SHANGHAI TAIKANG ADVANCED MATERIAL LIMITED

  Kína

  A SHANGHAI TAIKANG ADVANCED MATERIAL LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Shanghai, Kína.

 3. AIREDALE CHEMICAL COMPANY

  Egyesült Királyság

  A AIREDALE CHEMICAL COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dyes. Székhelye Keighley, Egyesült Királyság.

 4. PHU KATMET

  Lengyelország

  A PHU KATMET, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is catalysts, Buying used car catalysts, és catalysers for vehicles. Székhelye Inowrocław, Lengyelország.

 5. ANCHOR ORGANIC

  India

  A ANCHOR ORGANIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok és segédanyagok fogápoláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Korrózióvédelem - vegyi termékek, Kémiai katalizátorok, Nemesfém porok, organic acid salts, Korrózióvédelem - vegyi termékek, Kémiai katalizátorok, és Nemesfém porok. Székhelye Mumbai, India.

 6. WEIFANGZHONGHENG

  Kína

  A WEIFANGZHONGHENG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Weifang, Kína.

 7. SHANGHAI BRIDGE INTERNATIONAL TRADING CO., LTD

  Kína

  A SHANGHAI BRIDGE INTERNATIONAL TRADING CO., LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Shanghai, Kína.

 8. ZHICHENG CELLULOSE CO., LTD.

  Kína

  A ZHICHENG CELLULOSE CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Jinzhou, Kína.

 1. AGILENT TECHNOLOGIES APS

  Dánia

  A AGILENT TECHNOLOGIES APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivárgásérzékelő szondák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, spectroscopes, vacuum systems and components, Vacuum pumps, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Hørsholm, Dánia.

 2. GUANGZHOU A&J AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD

  Kína

  A GUANGZHOU A&J AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Guangzhou, Kína.

 3. QINGDAO TOPLIT INDUSTRY CO.,LTD

  Kína

  A QINGDAO TOPLIT INDUSTRY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Qingdao, Kína.

 4. SOHACO

  Franciaország

  A SOHACO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Santeny, Franciaország.

 5. DS AUTO SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A DS AUTO SP. Z O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Chrzanów, Pogorzyce, Lengyelország.

 6. SHANGHAI PENGKAI CHEMICAL CO.,LTD

  Kína

  A SHANGHAI PENGKAI CHEMICAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Székhelye Shanghai, Kína.

 7. VWR INTERNATIONAL

  Belgium

  A VWR INTERNATIONAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelemző berendezések, Tudományos és műszaki laboratóriumok - módszertani eszközök, furniture workshop, Vízelemző berendezések, Water analysis-equipment, és Tudományos és műszaki laboratóriumok - módszertani eszközök. Székhelye Leuven, Belgium.

 8. DNF CO., LTD.

  Dél-Korea

  A DNF CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aktív elektronikai alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Félvezetők, Kémiai katalizátorok, Félvezetők, Kémiai katalizátorok, electronic materials and components, és electrodes. Székhelye DAEJEON, Dél-Korea.

 9. AMITYCHEM CORPORATION

  Egyesült Királyság

  A AMITYCHEM CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biopharmaceutical products. Székhelye Xiamen, Egyesült Királyság.

 10. REAGEN LLC

  Amerikai Egyesült Államok

  A REAGEN LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kémiai katalizátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biochemical analysis laboratory. Székhelye Moorestown, Amerikai Egyesült Államok.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes