• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kávéfőzők- vendéglátóipari

A keresés eredménye

Kávéfőzők- vendéglátóipari - Import export

 1. GEPPETTO EIS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  It is very important to us that our ice-cream contains a high proportion of selected natural raw ingredients. Only the very best raw ingredients, of the highest possible quality, can guarantee the unique GEPPETTO taste. Our ice-cream is freshly produced using traditional, artisan methods. Connoisseurs and experts like our ice-cream because of its creamy freshness and sophisticated taste. This is because all our varieties of ice-cream are freshly produced, with the utmost care and accordingly to old recipes which have been handed down, in our production facility. You get fantastic-tasting quality! We make every effort to improve our standards and to exceed your expectations through continuous checks, including in the hygiene area.

 2. AUTOMATEN REINHARDT KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A AUTOMATEN REINHARDT KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Kesselsdorf, Németország.

 3. TSN AUTOMATENSERVICE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TSN AUTOMATENSERVICE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Neuenrade, Németország.

 4. STORM WASH INDUSTRIES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A STORM WASH INDUSTRIES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítóvállalatok, Ipari mosodák, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Tisztítóvállalatok, Ipari mosodák, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Romainville, Franciaország.

 5. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A A.Z HORECA EQUIPEMENTS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Lodelinsart (charleroi), Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KEF INDUSTRIAL

  Törökország

  A KEF INDUSTRIAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is professional kitchens. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. COFFEE MATIC MACHINE DI BREDA GIOVANNI

  Olaszország

  A COFFEE MATIC MACHINE DI BREDA GIOVANNI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Automaták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, Premium coffee, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Torino, Olaszország.

 3. ESPRESSO BECKER GMBH

  Németország

  A ESPRESSO BECKER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Hattingen, Németország.

 4. DIFFERENT EVENTAUSSTATTUNG GMBH

  Németország

  A DIFFERENT EVENTAUSSTATTUNG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Oberschleißheim, Németország.

 5. KAFFEESYSTEME TENHAEF GMBH & CO. KG GMBH & CO. KG

  Németország

  A KAFFEESYSTEME TENHAEF GMBH & CO. KG GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Wachtendonk, Németország.

 1. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

  Németország

  A ODTV.DE INH. OLIVER STRACK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Capuccino, Espresso coffees, Coffee pods, és powdered milk. Székhelye Aalen, Németország.

 2. PAUSEOBUREAU.FR

  Franciaország

  A PAUSEOBUREAU.FR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kávé, tea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tea, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Italautomaták, Tea, Kávéfőzők, vendéglátóipari, és Italautomaták. Székhelye Colombes, Franciaország.

 1. AROMASELECT GMBH

  Németország

  A AROMASELECT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Kirchheim, Németország.

 2. AROMAT NIEDERLASSUNG HAMBURG DER DEK DEUTSCHE EXTRAKT KAFFEE GMBH

  Németország

  A AROMAT NIEDERLASSUNG HAMBURG DER DEK DEUTSCHE EXTRAKT KAFFEE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Hamburg, Németország.

 3. SANTOS PALACE

  Belgium

  A SANTOS PALACE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Kávéfőzők, háztartási, Mosogatógépek, nagykonyhai, Kávé, tea, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Kávéfőzők, háztartási, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. AP NORDHESSEN GMBH

  Németország

  A AP NORDHESSEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Willingshausen, Németország.

 5. FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES

  Törökország

  A FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, coffee bean roasters, coffee roasting equipment, Kávéfőzők, vendéglátóipari, és plants for roasting coffee, barley and related products. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. TECHNI CAFE

  Franciaország

  A TECHNI CAFE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Kávé, tea, coffee machine service, Kávéfőzők, vendéglátóipari, és wholesale roasted and refined coffee. Székhelye Devecey, Franciaország.

 7. TOBVENDING, TOBACCOLAND AUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A TOBVENDING, TOBACCOLAND AUTOMATEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Essen, Németország.

 8. EASYDRINK DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A EASYDRINK DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Hilden, Németország.

 1. DECO S.R.L.

  Olaszország

  A DECO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is espresso coffee machines, coffee, bar supplies, és Italian coffee. Székhelye Saccolongo, Olaszország.

 2. CUPDATE SAS

  Franciaország

  A CUPDATE SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is espresso coffee machines, italian espresso coffee, és coffee machine accessories. Székhelye Coubert, Franciaország.

 3. KAFFEE 1 GBR

  Németország

  A KAFFEE 1 GBR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Hamburg, Németország.

 4. RAINER SAUERZWEIG E.K.

  Németország

  A RAINER SAUERZWEIG E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. PRIMA MUSA - DECO S.R.L.

  Olaszország

  A PRIMA MUSA - DECO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italian coffee, és italian espresso coffee. Székhelye Saccolongo, Olaszország.

 6. SELECTION-TRADE INH. OLIVER PIONTKOWSKY

  Németország

  A SELECTION-TRADE INH. OLIVER PIONTKOWSKY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Frankfurt, Németország.

 7. GEX ITALY

  Olaszország

  A GEX ITALY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is doser grinders. Székhelye Mirano, Olaszország.

 8. MAPALGA SARL

  Franciaország

  A MAPALGA SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prestigious coffee selections for bars, és espresso coffee machines for the workplace. Székhelye Lessay, Franciaország.

 9. TOGETHER GMBH

  Németország

  A TOGETHER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, hotel fittings, Kávéfőzők, vendéglátóipari, és accessories and optional features for coffee machines. Székhelye Starnberg, Németország.

 10. 7,2 GRAMS

  Németország

  A 7,2 GRAMS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Offenbach Am Main, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kávéfőzők- vendéglátóipari - Import export

Találatok száma

789 Vállalat