• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kávéfőzők- vendéglátóipari

A keresés eredménye

Kávéfőzők- vendéglátóipari - Import export

 1. GEPPETTO EIS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  It is very important to us that our ice-cream contains a high proportion of selected natural raw ingredients. Only the very best raw ingredients, of the highest possible quality, can guarantee the unique GEPPETTO taste. Our ice-cream is freshly produced using traditional, artisan methods. Connoisseurs and experts like our ice-cream because of its creamy freshness and sophisticated taste. This is because all our varieties of ice-cream are freshly produced, with the utmost care and accordingly to old recipes which have been handed down, in our production facility. You get fantastic-tasting quality! We make every effort to improve our standards and to exceed your expectations through continuous checks, including in the hygiene area.

 2. R&R ROASTER AND ROASTER

  Törökország

  Verified by europages badge

  A R&R ROASTER AND ROASTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Grillsütők, vendéglátóipari, coffee grinder, coffee-roasting, manufacture of espresso coffee machines, Pörkölőgépek - berendezések, és Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. STORM WASH INDUSTRIES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A STORM WASH INDUSTRIES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítóvállalatok, Ipari mosodák, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Tisztítóvállalatok, Ipari mosodák, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Romainville, Franciaország.

 4. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A A.Z HORECA EQUIPEMENTS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Lodelinsart (charleroi), Belgium.

 5. COFFEE MATIC MACHINE DI BREDA GIOVANNI

  Olaszország

  A COFFEE MATIC MACHINE DI BREDA GIOVANNI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Automaták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, Premium coffee, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Torino, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KEF INDUSTRIAL

  Törökország

  A KEF INDUSTRIAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is professional kitchens. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ESPRESSO BECKER GMBH

  Németország

  A ESPRESSO BECKER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Hattingen, Németország.

 3. AROMASELECT GMBH

  Németország

  A AROMASELECT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Kirchheim, Németország.

 4. KAFFEESYSTEME TENHAEF GMBH & CO. KG GMBH & CO. KG

  Németország

  A KAFFEESYSTEME TENHAEF GMBH & CO. KG GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Wachtendonk, Németország.

 5. TSN AUTOMATENSERVICE GMBH

  Németország

  A TSN AUTOMATENSERVICE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Neuenrade, Németország.

 1. DIFFERENT EVENTAUSSTATTUNG GMBH

  Németország

  A DIFFERENT EVENTAUSSTATTUNG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Oberschleißheim, Németország.

 2. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

  Németország

  A ODTV.DE INH. OLIVER STRACK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Capuccino, Espresso coffees, Coffee pods, és powdered milk. Székhelye Aalen, Németország.

 1. AUTOMATEN REINHARDT KG

  Németország

  A AUTOMATEN REINHARDT KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Kesselsdorf, Németország.

 2. SANTOS PALACE

  Belgium

  A SANTOS PALACE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Kávéfőzők, háztartási, Mosogatógépek, nagykonyhai, Kávé, tea, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Kávéfőzők, háztartási, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 3. AROMAT NIEDERLASSUNG HAMBURG DER DEK DEUTSCHE EXTRAKT KAFFEE GMBH

  Németország

  A AROMAT NIEDERLASSUNG HAMBURG DER DEK DEUTSCHE EXTRAKT KAFFEE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Hamburg, Németország.

 4. AP NORDHESSEN GMBH

  Németország

  A AP NORDHESSEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Willingshausen, Németország.

 5. TECHNI CAFE

  Franciaország

  A TECHNI CAFE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Kávé, tea, coffee machine service, Kávéfőzők, vendéglátóipari, és wholesale roasted and refined coffee. Székhelye Devecey, Franciaország.

 6. FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES

  Törökország

  A FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, coffee bean roasters, coffee roasting equipment, Kávéfőzők, vendéglátóipari, és plants for roasting coffee, barley and related products. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. PAUSEOBUREAU.FR

  Franciaország

  A PAUSEOBUREAU.FR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kávé, tea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tea, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Italautomaták, Tea, Kávéfőzők, vendéglátóipari, és Italautomaták. Székhelye Colombes, Franciaország.

 8. EASYDRINK DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A EASYDRINK DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Hilden, Németország.

 1. TOBVENDING, TOBACCOLAND AUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A TOBVENDING, TOBACCOLAND AUTOMATEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Essen, Németország.

 2. DECO S.R.L.

  Olaszország

  A DECO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is espresso coffee machines, coffee, bar supplies, és Italian coffee. Székhelye Saccolongo, Olaszország.

 3. RAINER SAUERZWEIG E.K.

  Németország

  A RAINER SAUERZWEIG E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Hamburg, Németország.

 4. KAFFEE 1 GBR

  Németország

  A KAFFEE 1 GBR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. CUPDATE SAS

  Franciaország

  A CUPDATE SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is espresso coffee machines, italian espresso coffee, és coffee machine accessories. Székhelye Coubert, Franciaország.

 6. PRIMA MUSA - DECO S.R.L.

  Olaszország

  A PRIMA MUSA - DECO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italian coffee, és italian espresso coffee. Székhelye Saccolongo, Olaszország.

 7. DVG DE VECCHI SRL

  Olaszország

  A DVG DE VECCHI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Spare parts production, bars and cafes, és custom-made solutions. Székhelye Colnago, Olaszország.

 8. GEX ITALY

  Olaszország

  A GEX ITALY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is doser grinders. Székhelye Mirano, Olaszország.

 9. SELECTION-TRADE INH. OLIVER PIONTKOWSKY

  Németország

  A SELECTION-TRADE INH. OLIVER PIONTKOWSKY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Frankfurt, Németország.

 10. MAPALGA SARL

  Franciaország

  A MAPALGA SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prestigious coffee selections for bars, és espresso coffee machines for the workplace. Székhelye Lessay, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kávéfőzők- vendéglátóipari - Import export

Találatok száma

791 Vállalat