• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kátrányszóró gépek

A keresés eredménye

Kátrányszóró gépek - Import export

 1. ASFALTI EMILIANI S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ASFALTI EMILIANI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kátrányszóró gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is excavators, breakers, building machinery and equipment, drills for digging wells, formwork, aerial platforms for the building trade, earthmoving machinery and equipment, auger machines, és mini loaders. Székhelye Vignola, Olaszország.

 2. ÇESAN ASPHALT PLANTS

  Törökország

  A ÇESAN ASPHALT PLANTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kátrányszóró gépek. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. GREEN ASPHALT

  Olaszország

  A GREEN ASPHALT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kátrányszóró gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigeration plant and equipment de-icers, grills and gratings for urban furnishings, és highway maintenance. Székhelye Milano, Olaszország.

 4. STARTTECH MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A STARTTECH MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kátrányszóró gépek. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. ECOASFALT, S.A

  Spanyolország

  A ECOASFALT, S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kátrányszóró gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bitumen blocks, és bituminous emulsions. Székhelye Madrid, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ERKON GLOBAL MAKINE MÜHENDISLIK SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A ERKON GLOBAL MAKINE MÜHENDISLIK SAN. TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kátrányszóró gépek. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. ASFALTOS AGLOMERADOS 2R

  Spanyolország

  A ASFALTOS AGLOMERADOS 2R, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kátrányszóró gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chipboard. Székhelye Alicante, Spanyolország.

 3. ASPHALTBAU KOSZIL GMBH

  Németország

  A ASPHALTBAU KOSZIL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kátrányszóró gépek, Kátrány és aszfalt - építőanyagok, Kátrányszóró gépek, és Kátrány és aszfalt - építőanyagok. Székhelye Freystadt, Németország.

 4. RAPID INTERNATIONAL LIMITED

  Egyesült Királyság

  A RAPID INTERNATIONAL LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Úszókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Kátrányszóró gépek, Építőipari gépek, és Kátrányszóró gépek. Székhelye Craigavon, Egyesült Királyság.

 5. BENNINGHOVEN WITTLICH GMBH

  Németország

  A BENNINGHOVEN WITTLICH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kátrányszóró gépek, és Kátrányszóró gépek. Székhelye Wittlich, Németország.

 1. ARTHUR MAUS TRANSPORTGERÄTE UND TEERMASCHINEN KUNSTSTOFFBESCHICHTUNGEN GMBH & CO. KG

  Németország