• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kályhák és kémények- ipari

A keresés eredménye

Kályhák és kémények- ipari - Import export

 1. BTF

  Belgium

  Verified by europages badge
 2. FOURS HC

  Belgium

  Verified by europages badge

  Fours HC studies, designs and creates all types of electric and gas industrial furnaces.All our furnaces are made to customer specifications, from a few dm³ to a few m³, from 0°C to 1800°C.We also make furnaces for craft industries and manufacturing industry in various sectors such as glass-making, metallurgy and pottery. Every request is dealt with to suit the heat-treatment constraints impacting your application (drying, melting, annealing, quenching, enamelling).

 3. GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Leipzig, Németország.

 4. AIRTEC THERMOPROCESS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AIRTEC THERMOPROCESS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Rhede, Németország.

 5. SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Lage, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HALKA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HALKA GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Gelsenkirchen, Németország.

 2. SNOLTHERM GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SNOLTHERM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Neustadt/wied, Németország.

 3. INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Bad Königshofen, Németország.

 4. H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU

  Németország

  Verified by europages badge

  A H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Verden, Németország.

 5. INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA

  Németország

  Verified by europages badge

  A INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Unna, Németország.

 1. GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Plößberg, Németország.

 2. IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Weinheim, Németország.

 1. CRONITE KLEFISCH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CRONITE KLEFISCH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Hürth, Németország.

 2. THERMCONCEPT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A THERMCONCEPT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Bremen, Németország.

 3. THERMOMELT SRL

  Olaszország

  A THERMOMELT SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kályhák és kémények, ipari, smoke extraction, industrial systems, Kályhák és kémények, ipari, és industrial furnaces. Székhelye Brescia, Olaszország.

 4. FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH

  Németország

  A FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Neckartenzlingen, Németország.

 5. ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH

  Németország

  A ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Flörsheim, Németország.

 6. SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH

  Ausztria

  A SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Felixdorf, Ausztria.

 7. STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG

  Svájc

  A STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Schmerikon, Svájc.

 8. GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER

  Németország

  A GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Nürnberg, Németország.

 1. JIM ENGINEERING LTD

  Egyesült Királyság

  A JIM ENGINEERING LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is laboratory ovens, Electric ovens, furnaces and kilns, és incubators. Székhelye St Helens, Egyesült Királyság.

 2. SCHORNSTEINWELT GROSSHANDEL

  Németország

  A SCHORNSTEINWELT GROSSHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Gelsenkirchen, Németország.

 3. BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK

  Németország

  A BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Biebertal, Németország.

 4. CONVESA SA

  Spanyolország

  A CONVESA SA, tevékenységi ágazata Kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kályhák és kémények, ipari, pipe, heating, Kályhák és kémények, ipari, és Ventilation ducts. Székhelye Móstoles-Madrid, Spanyolország.

 5. JULIO PEREIRA GOMES & FILHOS, LDA.

  Portugália

  A JULIO PEREIRA GOMES & FILHOS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Águeda, Portugália.

 6. ZAKŁAD USŁUG KOMINIARSKICH

  Lengyelország

  A ZAKŁAD USŁUG KOMINIARSKICH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási ventillátorok, chimney stack, chimney-tops, Brushes for chimney sweeping, és Háztartási ventillátorok. Székhelye Piaseczno, Lengyelország.

 7. OOMS-ITTNER

  Belgium

  A OOMS-ITTNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémények, ipari, Kemenceaknák, ipari, Kémények, ipari, Kemenceaknák, ipari, construction of industrial chimneys, és appraisals. Székhelye Eupen, Belgium.

 8. IN VEST S.R.O.

  Szlovákia

  A IN VEST S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőcserélők, és Hőcserélők. Székhelye Šaľa, Szlovákia.

 9. ENGEMAN

  Portugália

  A ENGEMAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenőanyagok, Karbantartó vállalatok, ipari, Kenőanyagok, burner installation, Karbantartó vállalatok, ipari, és metallurgy. Székhelye Lisboa, Portugália.

 10. SAFED FRANCE

  Franciaország

  A SAFED FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőkezelő kemencék, Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez, Hőkezelő kemencék, Conveyor belts for the food industry, Burners, és Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez. Székhelye Besancon, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kályhák és kémények- ipari - Import export

Találatok száma

1 384 Vállalat