• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kábeldobok és -hengerek

A keresés eredménye

Kábeldobok és -hengerek - Import export

 1. MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Németország

  Verified by europages badge

  A MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Hattingen, Németország.

 2. FIRMA STEINNAGEL

  Németország

  Verified by europages badge

  A FIRMA STEINNAGEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari fák, Wooden joint components made from wood, wooden frames, Wood products for industry, CNC machining in wood, Custom-made wooden parts, Finger-jointed wooden parts, cable reels, és Wooden reels. Székhelye Geseke, Németország.

 3. SVENSSON GROUP SARL

  Franciaország

  A SVENSSON GROUP SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cables - spools and reels, coilers, heat-shrinking caps for packing, és packing cartons. Székhelye Domevre Sur Aviere, Franciaország.

 4. FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE

  Franciaország

  A FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dobozok kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Kábeldobok és -hengerek, spools for the textile industry, coils, és cardboard reels. Székhelye Saint-Etienne, Franciaország.

 5. EDS LOGISTIC

  Franciaország

  A EDS LOGISTIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Jeumont, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PANOPACK

  Franciaország

  A PANOPACK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolóvállalatok, wooden boxes, Csomagolóvállalatok, és downcoilers. Székhelye Bart, Franciaország.

 2. ARNO FUCHS GMBH

  Németország

  A ARNO FUCHS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, fémipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Kábeldobok és -hengerek, Wire strippers, Crimping machines, automatic, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, és Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Esslingen, Németország.

 3. FALLKLANDY

  Lengyelország

  A FALLKLANDY, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyalult fűrészáru, Spools and reels for cables, Cables - spools and reels, Gyalult fűrészáru, és downcoilers. Székhelye ZAHUTYN, Lengyelország.

 4. OZREELS AMBALAJ

  Törökország

  A OZREELS AMBALAJ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cable reels. Székhelye Kayseri-Osb, Törökország.

 5. EUREEL

  Hollandia

  A EUREEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csévélő- és tekercselőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, és Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Valkenburg, Hollandia.

 1. TECHNOMAR & ADREM LTD

  Észtország

  A TECHNOMAR & ADREM LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keményfarostlemezek, Falemezek, Faforgácslemezek, Keményfarostlemezek, Falemezek, és Faforgácslemezek. Székhelye Maardu, Észtország.

 2. GALIS GLOBAL LLC

  Ukrajna

  A GALIS GLOBAL LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Khust, Ukrajna.

 1. NORDKAPP-SL

  Spanyolország

  A NORDKAPP-SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 2. BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Törökország

  A BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cable reels, és Wooden reels. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. UP BELVNESHPRODUCT

  Belorusszia

  A UP BELVNESHPRODUCT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is winding, és needles for medical use. Székhelye Minskiy R-N, Tarasovo, Belorusszia.

 4. JACOBS REELS

  Belgium

  A JACOBS REELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is veneering, és Cables - spools and reels. Székhelye Meeuwen-Gruitrode, Belgium.

 5. BOBINE ROMANO S.R.L.

  Olaszország

  A BOBINE ROMANO S.R.L., tevékenységi ágazata Műanyag-alapanyagok, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges csomagolások, Kábeldobok és -hengerek, Különleges csomagolások, és Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Cervinara, Olaszország.

 6. WEINGÄRTNER KABEL GMBH

  Németország

  A WEINGÄRTNER KABEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Villamos- és telefonkábelek, Kábeldobok és -hengerek, és Villamos- és telefonkábelek. Székhelye Eutingen, Németország.

 7. ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE

  Lengyelország

  A ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Kábeldobok és -hengerek, és Acélkönnyűszerkezetek építése. Székhelye Strzyzowice, Lengyelország.

 8. NKT HOLDING A/S

  Dánia

  A NKT HOLDING A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos- és telefonkábelek, Nagyfeszültségű vezetékek, Villamos- és telefonkábelek, és Nagyfeszültségű vezetékek. Székhelye Brondby, Dánia.

 1. ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Transzformátorok, Kábeldobok és -hengerek, és Transzformátorok. Székhelye Campi Bisenzio, Olaszország.

 2. COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Szerelés és bontás, ipari berendezések, Kábeldobok és -hengerek, és Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye CADEO, Olaszország.

 3. ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C.

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos motorok és alkatrészek, Kábeldobok és -hengerek, Villamos motorok és alkatrészek, és Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Trento, Olaszország.

 4. VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K.

  Németország

  A VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K., tevékenységi ágazata Konfekcionált kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Vezető anyagok kábelekhez, Kábeldobok és -hengerek, és Vezető anyagok kábelekhez. Székhelye Hagen, Németország.

 5. STEMMANN-TECHNIK GMBH

  Németország

  A STEMMANN-TECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Informatika - cikkek és kiegészítők, Kábeldobok és -hengerek, és Informatika - cikkek és kiegészítők. Székhelye Schüttorf, Németország.

 6. DREWMAT SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A DREWMAT SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cables - spools and reels. Székhelye Myslenice, Lengyelország.

 7. NINGBO AOBOER ELECTRIC CO., LTD.

  Amerikai Egyesült Államok

  A NINGBO AOBOER ELECTRIC CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Us, Amerikai Egyesült Államok.

 8. TEMPO TROMMELS & ROLLEN B.V.

  Hollandia

  A TEMPO TROMMELS & ROLLEN B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, és Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Middenmeer, Hollandia.

 9. TECNO BI S.R.L.

  Olaszország

  A TECNO BI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercsek és hengeres tekercsek, road transport of merchandise, és Tekercsek és hengeres tekercsek. Székhelye Boffalora D'adda, Olaszország.

 10. LAPP-MULLER

  Franciaország

  A LAPP-MULLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, és Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Grimaud, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes