• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kábeldobok és -hengerek

A keresés eredménye

Kábeldobok és -hengerek - Import export

 1. MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Németország

  Verified by europages badge

  A MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Hattingen, Németország.

 2. FIRMA STEINNAGEL

  Németország

  Verified by europages badge

  A FIRMA STEINNAGEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari fák, Wooden joint components made from wood, wooden frames, Wood products for industry, CNC machining in wood, Custom-made wooden parts, Finger-jointed wooden parts, cable reels, és Wooden reels. Székhelye Geseke, Németország.

 3. SVENSSON GROUP SARL

  Franciaország

  A SVENSSON GROUP SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cables - spools and reels, coilers, heat-shrinking caps for packing, és packing cartons. Székhelye Domevre Sur Aviere, Franciaország.

 4. FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE

  Franciaország

  A FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dobozok kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Kábeldobok és -hengerek, spools for the textile industry, coils, és cardboard reels. Székhelye Saint-Etienne, Franciaország.

 5. EDS LOGISTIC

  Franciaország

  A EDS LOGISTIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Jeumont, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PANOPACK

  Franciaország

  A PANOPACK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolóvállalatok, wooden boxes, Csomagolóvállalatok, és downcoilers. Székhelye Bart, Franciaország.

 2. ARNO FUCHS GMBH

  Németország

  A ARNO FUCHS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, fémipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Kábeldobok és -hengerek, Wire strippers, Crimping machines, automatic, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, és Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Esslingen, Németország.

 3. TECHNOMAR & ADREM LTD

  Észtország

  A TECHNOMAR & ADREM LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keményfarostlemezek, Falemezek, Faforgácslemezek, Keményfarostlemezek, Falemezek, és Faforgácslemezek. Székhelye Maardu, Észtország.

 4. GALIS GLOBAL LLC

  Ukrajna

  A GALIS GLOBAL LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Khust, Ukrajna.

 5. OZREELS AMBALAJ

  Törökország

  A OZREELS AMBALAJ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cable reels. Székhelye Kayseri-Osb, Törökország.

 1. EUREEL

  Hollandia

  A EUREEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csévélő- és tekercselőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, és Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Valkenburg, Hollandia.

 2. NORDKAPP-SL

  Spanyolország

  A NORDKAPP-SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 1. BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Törökország

  A BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cable reels, és Wooden reels. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. JACOBS REELS

  Belgium

  A JACOBS REELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is veneering, és Cables - spools and reels. Székhelye Meeuwen-Gruitrode, Belgium.

 3. UP BELVNESHPRODUCT

  Belorusszia

  A UP BELVNESHPRODUCT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is winding, és needles for medical use. Székhelye Minskiy R-N, Tarasovo, Belorusszia.

 4. ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE

  Lengyelország

  A ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Kábeldobok és -hengerek, és Acélkönnyűszerkezetek építése. Székhelye Strzyzowice, Lengyelország.

 5. WEINGÄRTNER KABEL GMBH

  Németország

  A WEINGÄRTNER KABEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Villamos- és telefonkábelek, Kábeldobok és -hengerek, és Villamos- és telefonkábelek. Székhelye Eutingen, Németország.

 6. STEMMANN-TECHNIK GMBH

  Németország

  A STEMMANN-TECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Informatika - cikkek és kiegészítők, Kábeldobok és -hengerek, és Informatika - cikkek és kiegészítők. Székhelye Schüttorf, Németország.

 7. NKT HOLDING A/S

  Dánia

  A NKT HOLDING A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos- és telefonkábelek, Nagyfeszültségű vezetékek, Villamos- és telefonkábelek, és Nagyfeszültségű vezetékek. Székhelye Brondby, Dánia.

 8. ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Transzformátorok, Kábeldobok és -hengerek, és Transzformátorok. Székhelye Campi Bisenzio, Olaszország.

 1. ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C.

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos motorok és alkatrészek, Kábeldobok és -hengerek, Villamos motorok és alkatrészek, és Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Trento, Olaszország.

 2. COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Szerelés és bontás, ipari berendezések, Kábeldobok és -hengerek, és Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye CADEO, Olaszország.

 3. DREWMAT SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A DREWMAT SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cables - spools and reels. Székhelye Myslenice, Lengyelország.

 4. LAPP-MULLER

  Franciaország

  A LAPP-MULLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, és Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Grimaud, Franciaország.

 5. FRATELLI MORRA S.R.L.

  Olaszország

  A FRATELLI MORRA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercsek és hengeres tekercsek, electrical coils for relays, és Tekercsek és hengeres tekercsek. Székhelye Bacoli, Olaszország.

 6. VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K.

  Németország

  A VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K., tevékenységi ágazata Konfekcionált kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábeldobok és -hengerek, Vezető anyagok kábelekhez, Kábeldobok és -hengerek, és Vezető anyagok kábelekhez. Székhelye Hagen, Németország.

 7. LAMELA ELECTRIC, A.S., ODSTEPNY ZAVOD KABELOVNA CHYSE

  Cseh Köztársaság

  A LAMELA ELECTRIC, A.S., ODSTEPNY ZAVOD KABELOVNA CHYSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos- és telefonkábelek, Kábeldobok és -hengerek, Villamos- és telefonkábelek, és Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Chyse, Cseh Köztársaság.

 8. BORKENER KISTENFABRIK GMBH

  Németország

  A BORKENER KISTENFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fadobozok és -ládák, és Fadobozok és -ládák. Székhelye Borken, Németország.

 9. I.T.I.

  Olaszország

  A I.T.I., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tekercsek és hengeres tekercsek, reels for wire drawing mills, és Tekercsek és hengeres tekercsek. Székhelye Formigine, Olaszország.

 10. COUTTY JEAN (SA)

  Franciaország

  A COUTTY JEAN (SA), tevékenységi ágazata Kábeldobok és -hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag csomagolások, Zárak és zárhüvelyek műanyagból, Műanyag csomagolások, és Zárak és zárhüvelyek műanyagból. Székhelye Oyonnax, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes