• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kábelcsatornák - vasfémek

A keresés eredménye

Kábelcsatornák - vasfémek - Import export

 1. COPIER MACHINERY

  Hollandia

  Verified by europages badge

  Founded in 1997, Copier Machinery has come a long way from its beginning in Giessen, The Netherlands. We are dedicated to providing the best solution for metal pipe fabrication, along with rapid service and support worldwide. We have a wide range of pipe preparation machinery portfolio for cutting, beveling, end working, welding, and roll grooving with an emphasis on innovation, stability, reliability, and high quality. Our expertise lies in machinery for industrial pipe preparations. We are specialized in Rotating Tool Lathes (RTL) that operate oppositely compared to the traditional tool lathes: the workpiece is fixed and the tool is rotating. The ambition of identifying and analysing the problems of our customers and offering a solution accordingly is our main key to success. We are not only providing a machine but a complete solution. To do so, our standard machines can be modified according to our customers’ complex pipe preparation requirements. By the means of our market knowledge, experience, customer-centric approach, and resources we have successfully engineered, manufactured, and delivered over 400 pipe preparation machinery to more than 40 countries.

 2. STEEL GATE

  Románia

  A STEEL GATE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelcsatornák - vasfémek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, Import / Export - acél és fémek, Kábelcsatornák - vasfémek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, és Import / Export - acél és fémek. Székhelye Bucuresti, Románia.

 3. IVT GMBH & CO. KG

  Németország

  A IVT GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cable gland conduits, Cable paths, Stainless steel cable raceway, és wire caps. Székhelye Geseke, Németország.

 4. GUSTAV GRAAF GMBH

  Németország

  A GUSTAV GRAAF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Oftering, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Törökország

  A KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcsövek, Vaskohászati termékek kereskedelme, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Acélcsövek, Vaskohászati termékek kereskedelme, stainless steel flanges, és Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Wien, Ausztria.

 3. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Graz, Ausztria.

 4. BARAD KABELKANÄLE GMBH

  Németország

  A BARAD KABELKANÄLE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Cadolzburg, Németország.

 5. VHL TECHNICS

  Belgium

  A VHL TECHNICS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is earthmoving work, és horizontal drilling operations. Székhelye Manage, Belgium.

 1. BIM CELIK & STEEL PIPE

  Törökország

  A BIM CELIK & STEEL PIPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcsövek, Acélcsövek, spiral-wound pipes, és welded pipes - pipe fittings - boilers. Székhelye Hatay, Törökország.

 2. FRANCE CALFEUTRAGE

  Franciaország

  A FRANCE CALFEUTRAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítések és tömítőanyagok, Kábelcsatornák - vasfémek, Tömítések és tömítőanyagok, Kábelcsatornák - vasfémek, és insulation. Székhelye Fourqueux, Franciaország.

 1. MONTER INSTALL GROUP. INSTALACJE PRZEMYSLOWE, RUROCIAGI. PIOTR BUJAK

  Lengyelország

  A MONTER INSTALL GROUP. INSTALACJE PRZEMYSLOWE, RUROCIAGI. PIOTR BUJAK, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel structural work, és industrial plumbing systems. Székhelye Pastuchow, Lengyelország.

 2. AD IZOLIR

  Szerbia

  A AD IZOLIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Zrenjanin, Szerbia.

 3. VARESCO S.R.L.

  Olaszország

  A VARESCO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontás, Kábelcsatornák - vasfémek, Épületbontás, és Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Egna, Olaszország.

 4. MOSTERT PIJPLEIDINGEN B.V.

  Hollandia

  A MOSTERT PIJPLEIDINGEN B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelcsatornák - vasfémek, és Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Papendrecht, Hollandia.

 5. PLAIN SISTEM S.N.C. DI PILOT FERDINANDO & BUCCIOL GIANLUCA

  Olaszország

  A PLAIN SISTEM S.N.C. DI PILOT FERDINANDO & BUCCIOL GIANLUCA, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is laying of load-bearing pipes, és air ducting for air conditioning systems. Székhelye Pasiano Di Pordenone, Olaszország.

 6. IDROMET SIDER SRL

  Olaszország

  A IDROMET SIDER SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pipes for water systems, és pipes for drainage. Székhelye Bari, Olaszország.

 7. STATS (UK) LTD.

  Egyesült Királyság

  A STATS (UK) LTD., tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelcsatornák - vasfémek, és Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 8. TUBOSIDER S.P.A.

  Olaszország

  A TUBOSIDER S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is installation of urban public street lighting, és installation of extraurban street lighting. Székhelye Asti, Olaszország.

 1. NKT FLEXIBLES I/S

  Dánia

  A NKT FLEXIBLES I/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelcsatornák - vasfémek, és Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Broendby, Dánia.

 2. CENTROMET AD

  Bulgária

  A CENTROMET AD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - nem vasfémek, Kábelcsatornák - vasfémek, Csövek - nem vasfémek, és Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Vratsa, Bulgária.

 3. CONDOTTE GRAZIOSI DI GRAZIOSI ENNIO

  Olaszország

  A CONDOTTE GRAZIOSI DI GRAZIOSI ENNIO, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is laying of load-bearing pipes, és air ducting for air conditioning systems. Székhelye Corridonia, Olaszország.

 4. POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Kábelcsatornák - vasfémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Praha 9, Cseh Köztársaság.

 5. ZAKLAD BUDOWY APARATURY S.A.

  Lengyelország

  A ZAKLAD BUDOWY APARATURY S.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, és Fémtartályok. Székhelye Plock, Lengyelország.

 6. METALLITYO VAINIO OY

  Finnország

  A METALLITYO VAINIO OY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelcsatornák - vasfémek, és Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Iisalmi, Finnország.

 7. ZENITH BIRLA (INDIA) LIMITED

  India

  A ZENITH BIRLA (INDIA) LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is welded pipes. Székhelye Thane, India.

 8. WESTAFLEX IBERICA SA

  Spanyolország

  A WESTAFLEX IBERICA SA, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelcsatornák - vasfémek, és Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 9. RODINA BALTIC OÜ

  Észtország

  A RODINA BALTIC OÜ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Tallinn, Észtország.

 10. GONSTAL KAROL WALENCIK

  Lengyelország

  A GONSTAL KAROL WALENCIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábelcsatornák - vasfémek. Székhelye Kazimierz Dolny, Lengyelország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes