• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • juh - hentesáru

A keresés eredménye

Juh - hentesáru - Import export

 1. SÜKÜR-HÚS KFT.

  Magyarország

  A Kardoskúti vágóhíd Békés megye egyetlen, magas színvonalú, az Európai Unió által meghatározott előírásoknak megfelelő üzem. Az állatjóléti, állategészségügyi, élelmiszerhigiéniai követelmények a legmagasabb színvonalon biztosítottak. Az üzem napi tényleges kapacitása 500 + 500 bárány feldolgozása. Az állatok a vágás utáni konfekcionálást követően különböző kiszerelésben, formában kerülnek a belföldi és export piacra, vagy a vevők igénye esetén vákuumfóliázva és dobozolva. A feldolgozási lánc valamennyi munkaállomása- az élő állat beérkezésétől a húsáru kiszállításáig- egy központi rendszer segítségével a telep minden mérési pontján folyamatosan nyomon követhető. A vágóhíd EU-s minősítéssel rendelkezik, ennek megfelelően a keletkező veszélyes anyagok gyűjtése, elszállítása és egyéb a működéshez szükséges környezetvédelmi feladatok megoldottak. A folyamatos gyártás a veszélyes hulladékok szállítása a mindenkori szabályzásnak és előírásoknak megfelel. A vágóhíd színvonalát növeli, hogy a muszlim vallás szent könyve (Koran) által előirt, Halal vágás engedélyével rendelkezik. A Halal vágás engedélyét a Magyar Muszlimok Egyháza állította ki.

  Minden termék "juh - hentesáru"
 2. EUROPEAN GULF COMPANY

  Hollandia

  A EUROPEAN GULF COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Juh - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állatok és állattenyésztés, Szarvasmarha, Állatok és állattenyésztés, halal delicatessen meats, wholesale meats, és Szarvasmarha. Székhelye Rotterdam, Hollandia.

 3. AŞSAN GIDA A.Ş.

  Törökország

  A AŞSAN GIDA A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Juh - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, pistachios, meat import export, packaging assistance, és Darabolt hús és friss baromfi. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 4. OVEJAS Y CORDEROS C.B.

  Spanyolország

  A OVEJAS Y CORDEROS C.B., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Juh - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen meats. Székhelye Salamanca, Spanyolország.

 5. DUFRAIS

  Belgium

  A DUFRAIS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Juh - Hentesáru, Marha - Hentesáru, Sertés - Hentesáru, Juh - Hentesáru, Marha - Hentesáru, Sertés - Hentesáru, és poultry for slaughter. Székhelye Aubel, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BOUSQUET VIANDE

  Franciaország

  A BOUSQUET VIANDE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés - Hentesáru, Hús- és hentesáruk, Juh - Hentesáru, Sertés - Hentesáru, Hús- és hentesáruk, beef, és Juh - Hentesáru. Székhelye Luc La Primaube, Franciaország.

 2. ANZCO FOODS EUROPE

  Belgium

  A ANZCO FOODS EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Juh - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Friss csirke és tyúk, Darabolt hús és friss baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Oudenaarde, Belgium.

 3. D C O

  Spanyolország

  A D C O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Juh - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lamb, és frozen mutton. Székhelye Les Preses, Spanyolország.

 4. ANGEL APARICIO

  Spanyolország

  A ANGEL APARICIO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Juh - Hentesáru. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 5. GEIST-REICH

  Németország

  A GEIST-REICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Szárított (aszalt) gyümölcsök, Juh - Hentesáru, Gyümölcs- és zöldséglevek, Gyümölcs, Szárított (aszalt) gyümölcsök, Juh - Hentesáru, és Gyümölcs- és zöldséglevek. Székhelye Kunreuth, Németország.

 1. ROMAIN BOUCHERIE

  Belgium

  A ROMAIN BOUCHERIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marha - Hentesáru, Juh - Hentesáru, butcher's shop, biological butchering, Marha - Hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 2. VEVIBA

  Belgium

  A VEVIBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Juh - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, butcher's shop, biological butchering, Juh - Hentesáru, és Borjú - Hentesáru. Székhelye Bastogne, Belgium.

 1. PG VIAN

  Belgium

  A PG VIAN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marha - Hentesáru, Sertés - Hentesáru, Juh - Hentesáru, Marha - Hentesáru, Sertés - Hentesáru, Juh - Hentesáru, és fresh butchered products. Székhelye Stembert, Belgium.

 2. PROTEINA

  Szaúd-Arábia

  A PROTEINA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Juh - Hentesáru. Székhelye Riyadh, Szaúd-Arábia.

 3. VLEVIA GROUP

  Belgium

  A VLEVIA GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Juh - Hentesáru. Székhelye Mouscron, Belgium.

 4. CANAVESE & C. S.R.L.

  Olaszország

  A CANAVESE & C. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Priero, Olaszország.

 5. SPIEDI' S.R.L.

  Olaszország

  A SPIEDI' S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Pescara, Olaszország.

 6. F.LLI CAPPOLA

  Olaszország

  A F.LLI CAPPOLA, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Tocco Da Casauria, Olaszország.

 7. B.T.

  Olaszország

  A B.T., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Viadana, Olaszország.

 8. ZAROCARNI S.P.A.

  Olaszország

  A ZAROCARNI S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Lonate Pozzolo, Olaszország.

 1. SALUMIFICIO MONTEROTONDO

  Olaszország

  A SALUMIFICIO MONTEROTONDO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Novi Ligure, Olaszország.

 2. ITALCARNI

  Olaszország

  A ITALCARNI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Carpi, Olaszország.

 3. BS CARNI S.R.L.

  Olaszország

  A BS CARNI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Carpenedolo, Olaszország.

 4. PAOLO PIRAS S.R.L.

  Olaszország

  A PAOLO PIRAS S.R.L., tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Abbasanta, Olaszország.

 5. R.E.CARNI S.R.L.

  Olaszország

  A R.E.CARNI S.R.L., tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Aulla, Olaszország.

 6. LISA S.R.L.

  Olaszország

  A LISA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Castelnovo Di Sotto, Olaszország.

 7. OLIVIERI S.P.A.

  Olaszország

  A OLIVIERI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Pastrengo, Olaszország.

 8. CIOLI EGIDIO S.R.L.

  Olaszország

  A CIOLI EGIDIO S.R.L., tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Roma, Olaszország.

 9. CARNICAS DEL CINCA, S.L.

  Spanyolország

  A CARNICAS DEL CINCA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Juh - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is butchery. Székhelye Monzón, Spanyolország.

 10. AMBROCARNI S.R.L.

  Olaszország

  A AMBROCARNI S.R.L., tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Juh - Hentesáru, Hús és hentesáru, és Juh - Hentesáru. Székhelye Saviano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes