• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • juh és kecske

A keresés eredménye

Juh és kecske - Import export

 1. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Németország

  A ZOOFACHMARKT - MARCHE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Sertés, Szarvasmarha, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Sertés. Székhelye Heinsberg, Németország.

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Németország

  A ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Háziállatok, Sertés, Juh és kecske, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Háziállatok, Sertés, és Juh és kecske. Székhelye Lohfelden, Németország.

 3. GREFFEUILLE AVEYRON

  Franciaország

  A GREFFEUILLE AVEYRON, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állatok és állattenyésztés, Állatok és állattenyésztés, és animal breeding. Székhelye Rignac, Franciaország.

 4. AGROMILKTECK

  Portugália

  A AGROMILKTECK, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Almada, Portugália.

 5. GREVELHÖRSTER GMBH & CO.KG

  Németország

  A GREVELHÖRSTER GMBH & CO.KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Rosendahl, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PIG-SÜD VERTRIEBS-GMBH

  Németország

  A PIG-SÜD VERTRIEBS-GMBH, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Juh és kecske, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Sertés, Juh és kecske, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Sertés. Székhelye Bopfingen, Németország.

 2. RAIFFEISEN VIEHVERMARKTUNG GMBH & CO. KG

  Németország

  A RAIFFEISEN VIEHVERMARKTUNG GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Sertés, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Szarvasmarha, Sertés, Háziállatok, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Werne, Németország.

 3. GERHARD OPPENEDER

  Ausztria

  A GERHARD OPPENEDER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Vorchdorf, Ausztria.

 4. PAUL ROTTMANN GMBH

  Németország

  A PAUL ROTTMANN GMBH, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Sertés, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Szarvasmarha, Sertés, Háziállatok, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Ahaus, Németország.

 5. KOOLE & LIEBREGTS B.V.

  Hollandia

  A KOOLE & LIEBREGTS B.V., tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Szarvasmarha, és Juh és kecske. Székhelye Lierderholthuis, Hollandia.

 1. COOP PRESTOR

  Franciaország

  A COOP PRESTOR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Plabennec, Franciaország.

 2. GEBR. WIELAND GMBH

  Németország

  A GEBR. WIELAND GMBH, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Pleinfeld, Németország.

 1. AQUA-PET HEIMTIERBEDARF INHABER LUCIANO CAMPAGNARO

  Németország

  A AQUA-PET HEIMTIERBEDARF INHABER LUCIANO CAMPAGNARO, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háziállatok, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Bürstadt, Németország.

 2. GRPT PRODUCTEUR PORCS MONT DE FLANDRE

  Franciaország

  A GRPT PRODUCTEUR PORCS MONT DE FLANDRE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Juh és kecske. Székhelye Hondeghem, Franciaország.

 3. JOHANN WACHT VIEHGESCHÄFT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Németország

  A JOHANN WACHT VIEHGESCHÄFT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Juh és kecske, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Sertés, Juh és kecske, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Sertés. Székhelye Wincheringen, Németország.

 4. VERDE IRPINIA GROUP FORAGGI S.C.P.L.

  Olaszország

  A VERDE IRPINIA GROUP FORAGGI S.C.P.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Tevékenykedik a következő ágazatokban is straw and hay. Székhelye Av, Olaszország.

 5. WILLY SIEMES & SOHN FLEISCHGROßHANDEL UND GROßSCHLACHTEREI GMBH & CO. KG

  Németország

  A WILLY SIEMES & SOHN FLEISCHGROßHANDEL UND GROßSCHLACHTEREI GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Nettetal, Németország.

 6. UNIVO AG

  Svájc

  A UNIVO AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Herzogenbuchsee, Svájc.

 7. ANICOM SA

  Svájc

  A ANICOM SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Szarvasmarha, Juh és kecske, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Szarvasmarha, és Juh és kecske. Székhelye Payerne, Svájc.

 8. BIOGEFLÜGELAUFZUCHT BARTSCH

  Németország

  A BIOGEFLÜGELAUFZUCHT BARTSCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Mechelgrün, Németország.

 1. VIEHHANDLUNG WIGGER-PIEPER GMBH & CO. KG

  Németország

  A VIEHHANDLUNG WIGGER-PIEPER GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Szarvasmarha, Juh és kecske, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Szarvasmarha, és Juh és kecske. Székhelye Telgte, Németország.

 2. HABROCK VIEHTRANSPORT GMBH

  Németország

  A HABROCK VIEHTRANSPORT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Sassenberg, Németország.

 3. SUDHOFF KG

  Németország

  A SUDHOFF KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Szarvasmarha, Juh és kecske, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Szarvasmarha, és Juh és kecske. Székhelye Delbrück, Németország.

 4. KAPPELHOFF & HÜLS KG

  Németország

  A KAPPELHOFF & HÜLS KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Schöppingen, Németország.

 5. GEBR. ESCHER GMBH

  Németország

  A GEBR. ESCHER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Szarvasmarha, Juh és kecske, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Szarvasmarha, és Juh és kecske. Székhelye Neuenkirchen-Vörden, Németország.

 6. AGRAR MESSERITSCH GMBH

  Ausztria

  A AGRAR MESSERITSCH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet, faiskola és erdészet, Szarvasmarha, Juh és kecske, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet, faiskola és erdészet, Szarvasmarha, és Juh és kecske. Székhelye Au Am Leithaberge, Ausztria.

 7. VITO PACELLA

  Olaszország

  A VITO PACELLA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Székhelye Balvano, Olaszország.

 8. FEKÖHRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A FEKÖHRER GESELLSCHAFT M.B.H., tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háziállatok, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Mühlheim Am Inn, Ausztria.

 9. STYRIABRID GMBH

  Ausztria

  A STYRIABRID GMBH, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Szarvasmarha, és Juh és kecske. Székhelye St. Veit Am Vogau, Ausztria.

 10. VIEHHANDEL PETER VOSS

  Németország

  A VIEHHANDEL PETER VOSS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Szarvasmarha, Juh és kecske, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Szarvasmarha, és Juh és kecske. Székhelye Lüneburg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes