• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • jégkocka- és törtjéggyártó gépek

A keresés eredménye

Jégkocka- és törtjéggyártó gépek - Import export

 1. COLDVINK

  Hollandia

  Verified by europages badge

  A COLDVINK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Meeuwen, Hollandia.

 2. TUTTOGHIACCIO

  Olaszország

  A TUTTOGHIACCIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, ice shards, ice cubes, supplies for restaurants, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Roma, Olaszország.

 3. ICE CUBE SRL

  Olaszország

  A ICE CUBE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice cubes, ice shards, és supplies for the food and canning industry. Székhelye Termini Imerese, Olaszország.

 4. TEX ICE

  Belgium

  A TEX ICE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bags of ice cubes, ice cubes, ice-cube producer, és ice shards. Székhelye Lasne, Belgium.

 5. ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO

  Olaszország

  A ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Altavilla Silentina, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GELO.PT

  Portugália

  A GELO.PT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice manufacturers for the food industry, ice cubes, és ice production. Székhelye Lisboa, Portugália.

 2. MISTER ICE

  Belgium

  A MISTER ICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 3. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Olaszország

  A BREMA ICE MAKERS S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, water ice block and flake machines, Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, és ice makers. Székhelye Villa Cortese, Olaszország.

 4. ICE GROUP SRL

  Olaszország

  A ICE GROUP SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice cubes, és ice-makers for shops, bars, restaurants. Székhelye Settimo Milanese, Olaszország.

 5. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Németország

  A ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, accessories and spare parts, ice manufacturers for the food industry, Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, és ice water production system. Székhelye Isernhagen, Németország.

 1. BUZMAT

  Törökország

  A BUZMAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice cubes, bags of ice cubes, és ice-cube producer. Székhelye İstanbul, Törökország.

 2. HOSHIZAKI FRANCE

  Franciaország

  A HOSHIZAKI FRANCE, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtővitrinek és -bútorok, cooling tables, refrigerated cabinet, Hűtővitrinek és -bútorok, és water ice cube machines. Székhelye Roissy Charles De Gaulle Cedex, Franciaország.

 1. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Spanyolország

  A ZIEGRA ESPAÑA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, ice manufacturers for the food industry, ice shards, ice makers, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Lorquí, Spanyolország.

 2. TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water ice block and flake machines, industrial cooling, és Cold storage rooms for institutions. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. FREEZ CENTER BIERVLIET

  Belgium

  A FREEZ CENTER BIERVLIET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, Konyhabútorok, Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, Konyhabútorok, articles for the hotel industry, és article for restaurants. Székhelye Diksmuide, Belgium.

 4. GLA-GLA

  Belgium

  A GLA-GLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bags of ice cubes, refrigeration plants for ice-cream production, és ice-makers for shops, bars, restaurants. Székhelye Wavre, Belgium.

 5. ICEPROD JM

  Belgium

  A ICEPROD JM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bags of ice cubes. Székhelye Chénée, Belgium.

 6. ESPAI SOTA ZERO

  Spanyolország

  A ESPAI SOTA ZERO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, frozen products warehouse, ice production, és professional freezers. Székhelye Campredó, Spanyolország.

 7. HIELO VALMAR

  Spanyolország

  A HIELO VALMAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice cubes, és ice production. Székhelye Jerez De La Frontera-Cádiz, Spanyolország.

 8. FREE ICE

  Olaszország

  A FREE ICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice manufacturers for the food industry, és ice-makers for shops, bars, restaurants. Székhelye Catania, Olaszország.

 1. STAFF ICE SYSTEM SRL

  Olaszország

  A STAFF ICE SYSTEM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice cream machines, water ice cube machines, ice-makers, és ice-makers for shops, bars, restaurants. Székhelye rimini, Olaszország.

 2. CUBIFORMA S.L.

  Spanyolország

  A CUBIFORMA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice-makers. Székhelye Orihuela-Alicante, Spanyolország.

 3. ICE TECH

  Spanyolország

  A ICE TECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 4. HIELO EXPRESS

  Spanyolország

  A HIELO EXPRESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial ice manufacturers, és ice cubes. Székhelye Ripollet, Spanyolország.

 5. GLACIERES DE LA COTE D'AZUR

  Franciaország

  A GLACIERES DE LA COTE D'AZUR, tevékenységi ágazata Sűrített levegő - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtés - berendezések és készülékek, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, Fűtés - berendezések és készülékek, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Nice, Franciaország.

 6. ICE MILL

  Egyesült Királyság

  A ICE MILL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice cubes, és bags of ice cubes. Székhelye Bristol, Egyesült Királyság.

 7. FLANDERS ICE PRODUCTS

  Belgium

  A FLANDERS ICE PRODUCTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice blocks, és ice makers. Székhelye Oostende, Belgium.

 8. CALAIS ENERGIE

  Franciaország

  A CALAIS ENERGIE, tevékenységi ágazata Sűrített levegő - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtés - berendezések és készülékek, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, Fűtés - berendezések és készülékek, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Calais, Franciaország.

 9. JOHAN MATTHYS-ICEMAN

  Belgium

  A JOHAN MATTHYS-ICEMAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Heurne, Belgium.

 10. SOLARNEXT AG

  Németország

  A SOLARNEXT AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sűrített levegő - berendezések és eszközök, Fűtés - berendezések és készülékek, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Sűrített levegő - berendezések és eszközök, Fűtés - berendezések és készülékek, és Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Székhelye Rimsting, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes