• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • jégkocka- és törtjéggyártó gépek

A keresés eredménye

Jégkocka- és törtjéggyártó gépek - Import export

 1. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  50 years of experience has made ZIEGRA into a leading international manufacturer that exclusively deals with industrial ice machines and associated technology. Products range from small laboratory machines through medium-sized machines for trade and processing to large fully-automatic equipment for industry. More than 80 specialists work at ZIEGRA who focus on all matters relating to ice. Experience, unconditional awareness of quality and continual further development make ZIEGRA a benchmark for its sector throughout Europe. To date, ZIEGRA ice machines have been used in over 160 countries on all continents. Our own national and international customer service departments, subsidiaries and representatives provide the necessary support with all installations. The second generation of this family company continues to ensure high standards of production for quality that's made in Germany.

 2. CUBIFORMA S.L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A CUBIFORMA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial ice machine, we sell ice cube machines, ice-makers, ice cube machines, industrial ice making machines, ice production, és ice cube machines. Székhelye Orihuela-Alicante, Spanyolország.

 3. TUTTOGHIACCIO

  Olaszország

  A TUTTOGHIACCIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, ice shards, ice cubes, supplies for restaurants, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Roma, Olaszország.

 4. ICE CUBE SRL

  Olaszország

  A ICE CUBE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice cubes, ice shards, és supplies for the food and canning industry. Székhelye Termini Imerese, Olaszország.

 5. ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO

  Olaszország

  A ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Altavilla Silentina, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TEX ICE

  Belgium

  A TEX ICE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bags of ice cubes, ice cubes, ice-cube producer, és ice shards. Székhelye Lasne, Belgium.

 2. GELO.PT

  Portugália

  A GELO.PT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice manufacturers for the food industry, ice cubes, és ice production. Székhelye Lisboa, Portugália.

 3. TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water ice block and flake machines, industrial cooling, és Cold storage rooms for institutions. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. HOSHIZAKI FRANCE

  Franciaország

  A HOSHIZAKI FRANCE, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtővitrinek és -bútorok, cooling tables, refrigerated cabinet, Hűtővitrinek és -bútorok, és water ice cube machines. Székhelye Roissy Charles De Gaulle Cedex, Franciaország.

 5. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Spanyolország

  A ZIEGRA ESPAÑA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - feldolgozó gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, ice manufacturers for the food industry, ice shards, ice makers, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Lorquí, Spanyolország.

 1. MISTER ICE

  Belgium

  A MISTER ICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 2. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Olaszország

  A BREMA ICE MAKERS S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, water ice block and flake machines, Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, és ice makers. Székhelye Villa Cortese, Olaszország.

 1. HIELO VALMAR

  Spanyolország

  A HIELO VALMAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice cubes, és ice production. Székhelye Jerez De La Frontera-Cádiz, Spanyolország.

 2. GLA-GLA

  Belgium

  A GLA-GLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bags of ice cubes, refrigeration plants for ice-cream production, és ice-makers for shops, bars, restaurants. Székhelye Wavre, Belgium.

 3. ICEPROD JM

  Belgium

  A ICEPROD JM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bags of ice cubes. Székhelye Chénée, Belgium.

 4. ICE GROUP SRL

  Olaszország

  A ICE GROUP SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice cubes, és ice-makers for shops, bars, restaurants. Székhelye Settimo Milanese, Olaszország.

 5. OCEANICE CO., LTD.

  Dél-Korea

  A OCEANICE CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water ice cube machines, water ice equipment and systems, ice water production system, és ice blocks. Székhelye Busan, Dél-Korea.

 6. FREEZ CENTER BIERVLIET

  Belgium

  A FREEZ CENTER BIERVLIET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, Konyhabútorok, Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, Konyhabútorok, articles for the hotel industry, és article for restaurants. Székhelye Diksmuide, Belgium.

 7. BUZMAT

  Törökország

  A BUZMAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice cubes, bags of ice cubes, és ice-cube producer. Székhelye İstanbul, Törökország.

 8. ESPAI SOTA ZERO

  Spanyolország

  A ESPAI SOTA ZERO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, frozen products warehouse, ice production, és professional freezers. Székhelye Campredó, Spanyolország.

 1. FREE ICE

  Olaszország

  A FREE ICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice manufacturers for the food industry, és ice-makers for shops, bars, restaurants. Székhelye Catania, Olaszország.

 2. HIELO EXPRESS

  Spanyolország

  A HIELO EXPRESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial ice manufacturers, és ice cubes. Székhelye Ripollet, Spanyolország.

 3. LABOTRONICS INC.

  Amerikai Egyesült Államok

  A LABOTRONICS INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Orvosbiológiai felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, refrigeration plant and equipment de-icers, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Va, Amerikai Egyesült Államok.

 4. STAFF ICE SYSTEM SRL

  Olaszország

  A STAFF ICE SYSTEM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice cream machines, water ice cube machines, ice-makers, és ice-makers for shops, bars, restaurants. Székhelye rimini, Olaszország.

 5. ICE TECH

  Spanyolország

  A ICE TECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 6. SHENZHEN LIER MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD

  Kína

  A SHENZHEN LIER MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice cream makers , és ice machines. Székhelye Shenzhen, Kína.

 7. ANYICE CO,.LTD.

  Dél-Korea

  A ANYICE CO,.LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Hwasung-si Gyeonggi-do. Korea., Dél-Korea.

 8. CALAIS ENERGIE

  Franciaország

  A CALAIS ENERGIE, tevékenységi ágazata Sűrített levegő - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtés - berendezések és készülékek, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, Fűtés - berendezések és készülékek, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Calais, Franciaország.

 9. JOHAN MATTHYS-ICEMAN

  Belgium

  A JOHAN MATTHYS-ICEMAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Heurne, Belgium.

 10. ICE MILL

  Egyesült Királyság

  A ICE MILL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice cubes, és bags of ice cubes. Székhelye Bristol, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes