• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • jégkészítő berendezések- ipari

A keresés eredménye

Jégkészítő berendezések- ipari - Import export

 1. 3P FRANCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A 3P FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szigetelő csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Saint-Ouen-L'aumône, Franciaország.

 2. TECNO EUROTRADING SL

  Spanyolország

  A TECNO EUROTRADING SL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Karosszériagyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, Cold storage rooms for frozen products, Cold storage rooms for perishable products, Utility trailer, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 3. LA GLACIÈRE

  Belgium

  A LA GLACIÈRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. VINOTECAS.COM

  Spanyolország

  A VINOTECAS.COM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 5. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Olaszország

  A BREMA ICE MAKERS S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, water ice block and flake machines, Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, és ice makers. Székhelye Villa Cortese, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PROFESSIONAL TECHNICS

  Belgium

  A PROFESSIONAL TECHNICS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, Jégkészítő berendezések, ipari, és ice-cream machines for the ice-cream industry. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 2. MR ICE S.R.L.

  Olaszország

  A MR ICE S.R.L., tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Milano, Olaszország.

 3. TATEO

  Olaszország

  A TATEO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ivóvízszolgáltató berendezések, Vízhűtők (Wasserkühler auf Deutsch), Ivóvízszolgáltató berendezések, és Vízhűtők (Wasserkühler auf Deutsch). Székhelye Conversano, Olaszország.

 4. TEFCOLD A/S

  Dánia

  A TEFCOLD A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mélyhűtőládák, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Jégkészítő berendezések, ipari, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Viborg, Dánia.

 5. WITT HVIDEVARER A/S

  Dánia

  A WITT HVIDEVARER A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mélyhűtőládák, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosógépek, háztartási, Jégkészítő berendezések, ipari, Mosógépek, háztartási, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Herning, Dánia.

 1. VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S

  Dánia

  A VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mélyhűtőládák, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtővitrinek és -bútorok, Jégkészítő berendezések, ipari, Hűtővitrinek és -bútorok, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Viborg, Dánia.

 2. REFRIGERATION ENGINEERING LTD

  Írország

  A REFRIGERATION ENGINEERING LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Légkondicionáló berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Jégkészítő berendezések, ipari, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Kilkenny, Írország.

 1. BAKER, SUSAN

  Egyesült Királyság

  A BAKER, SUSAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkrémgépek, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Minehead, Egyesült Királyság.

 2. DI.LA.R. S.R.L.

  Olaszország

  A DI.LA.R. S.R.L., tevékenységi ágazata Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogyasztási cikkek javítása, Jégkészítő berendezések, ipari, Fogyasztási cikkek javítása, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Modena, Olaszország.

 3. KOELE-MOELLER A/S

  Dánia

  A KOELE-MOELLER A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosógépek, háztartási, és Mosógépek, háztartási. Székhelye Frederiksberg C, Dánia.

 4. A/S VESTFROST

  Dánia

  A A/S VESTFROST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mélyhűtőládák, háztartási, és Mélyhűtőládák, háztartási. Székhelye Esbjerg Oe, Dánia.

 5. DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V.

  Hollandia

  A DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Székhelye Nieuwegein, Hollandia.

 6. DOMETIC

  Franciaország

  A DOMETIC, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye PLAILLY, Franciaország.

 7. FRI-JADO SUPER SERVICE B.V.

  Hollandia

  A FRI-JADO SUPER SERVICE B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtővitrinek és -bútorok, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Hűtővitrinek és -bútorok, és Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Székhelye Etten-Leur, Hollandia.

 8. CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L.

  Olaszország

  A CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, domestic ice machines, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Portopalo Di Capo Passero, Olaszország.

 1. ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE

  Olaszország

  A ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogyasztási cikkek javítása, Jégkészítő berendezések, ipari, Fogyasztási cikkek javítása, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Torino, Olaszország.

 2. GRAM EQUIPMENT A/S

  Dánia

  A GRAM EQUIPMENT A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Vojens, Dánia.

 3. GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO

  Olaszország

  A GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakmai bútor, Jégkészítő berendezések, ipari, Szakmai bútor, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Basiglio, Olaszország.

 4. POLO NORD ICE CUBES S.R.L.

  Olaszország

  A POLO NORD ICE CUBES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Pastrengo, Olaszország.

 5. CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C.

  Olaszország

  A CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C., tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sók, ipari felhasználásra, Jégkészítő berendezések, ipari, Sók, ipari felhasználásra, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Pagani, Olaszország.

 6. BONACCORSO AGATINO & FRATELLI

  Olaszország

  A BONACCORSO AGATINO & FRATELLI, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, Halfeldolgozás, Jégkészítő berendezések, ipari, és Halfeldolgozás. Székhelye Catania, Olaszország.

 7. PANICHI GINO

  Olaszország

  A PANICHI GINO, tevékenységi ágazata Kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára, Jégkészítő berendezések, ipari, Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Roma, Olaszország.

 8. PATRICK PURCELL

  Írország

  A PATRICK PURCELL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Hűtővitrinek és -bútorok, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Thurles, Írország.

 9. TECNOGRUPPO

  Olaszország

  A TECNOGRUPPO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye San Giovanni In Marignano, Olaszország.

 10. TECMAVAL SL

  Spanyolország

  A TECMAVAL SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtővitrinek és -bútorok, és Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Alboraya, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Jégkészítő berendezések- ipari - Import export

Találatok száma

18 428 Vállalat