• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • jégkészítő berendezések- ipari

A keresés eredménye

Jégkészítő berendezések- ipari - Import export

 1. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  50 years of experience has made ZIEGRA into a leading international manufacturer that exclusively deals with industrial ice machines and associated technology. Products range from small laboratory machines through medium-sized machines for trade and processing to large fully-automatic equipment for industry. More than 80 specialists work at ZIEGRA who focus on all matters relating to ice. Experience, unconditional awareness of quality and continual further development make ZIEGRA a benchmark for its sector throughout Europe. To date, ZIEGRA ice machines have been used in over 160 countries on all continents. Our own national and international customer service departments, subsidiaries and representatives provide the necessary support with all installations. The second generation of this family company continues to ensure high standards of production for quality that's made in Germany.

 2. 3P FRANCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A 3P FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szigetelő csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Saint-Ouen-L'aumône, Franciaország.

 3. TECNO EUROTRADING SL

  Spanyolország

  A TECNO EUROTRADING SL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Karosszériagyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, Cold storage rooms for frozen products, Cold storage rooms for perishable products, Utility trailer, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Olaszország

  A BREMA ICE MAKERS S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, water ice block and flake machines, Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, és ice makers. Székhelye Villa Cortese, Olaszország.

 5. VINOTECAS.COM

  Spanyolország

  A VINOTECAS.COM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Valencia, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LA GLACIÈRE

  Belgium

  A LA GLACIÈRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 2. PROFESSIONAL TECHNICS

  Belgium

  A PROFESSIONAL TECHNICS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, Jégkészítő berendezések, ipari, és ice-cream machines for the ice-cream industry. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 3. REFRIGERATION ENGINEERING LTD

  Írország

  A REFRIGERATION ENGINEERING LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Légkondicionáló berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Jégkészítő berendezések, ipari, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Kilkenny, Írország.

 4. POLO NORD ICE CUBES S.R.L.

  Olaszország

  A POLO NORD ICE CUBES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Pastrengo, Olaszország.

 5. TATEO

  Olaszország

  A TATEO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ivóvízszolgáltató berendezések, Vízhűtők (Wasserkühler auf Deutsch), Ivóvízszolgáltató berendezések, és Vízhűtők (Wasserkühler auf Deutsch). Székhelye Conversano, Olaszország.

 1. VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S

  Dánia

  A VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mélyhűtőládák, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtővitrinek és -bútorok, Jégkészítő berendezések, ipari, Hűtővitrinek és -bútorok, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Viborg, Dánia.

 2. MR ICE S.R.L.

  Olaszország

  A MR ICE S.R.L., tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Milano, Olaszország.

 1. TEFCOLD A/S

  Dánia

  A TEFCOLD A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mélyhűtőládák, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Jégkészítő berendezések, ipari, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Viborg, Dánia.

 2. WITT HVIDEVARER A/S

  Dánia

  A WITT HVIDEVARER A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mélyhűtőládák, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosógépek, háztartási, Jégkészítő berendezések, ipari, Mosógépek, háztartási, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Herning, Dánia.

 3. FRI-JADO SUPER SERVICE B.V.

  Hollandia

  A FRI-JADO SUPER SERVICE B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtővitrinek és -bútorok, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Hűtővitrinek és -bútorok, és Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Székhelye Etten-Leur, Hollandia.

 4. DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V.

  Hollandia

  A DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Székhelye Nieuwegein, Hollandia.

 5. DI.LA.R. S.R.L.

  Olaszország

  A DI.LA.R. S.R.L., tevékenységi ágazata Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogyasztási cikkek javítása, Jégkészítő berendezések, ipari, Fogyasztási cikkek javítása, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Modena, Olaszország.

 6. CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L.

  Olaszország

  A CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkocka- és törtjéggyártó gépek, domestic ice machines, és Jégkocka- és törtjéggyártó gépek. Székhelye Portopalo Di Capo Passero, Olaszország.

 7. GRAM EQUIPMENT A/S

  Dánia

  A GRAM EQUIPMENT A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Vojens, Dánia.

 8. GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO

  Olaszország

  A GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakmai bútor, Jégkészítő berendezések, ipari, Szakmai bútor, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Basiglio, Olaszország.

 1. ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE

  Olaszország

  A ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogyasztási cikkek javítása, Jégkészítő berendezések, ipari, Fogyasztási cikkek javítása, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Torino, Olaszország.

 2. DOMETIC

  Franciaország

  A DOMETIC, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye PLAILLY, Franciaország.

 3. BAKER, SUSAN

  Egyesült Királyság

  A BAKER, SUSAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkrémgépek, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Minehead, Egyesült Királyság.

 4. CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C.

  Olaszország

  A CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C., tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sók, ipari felhasználásra, Jégkészítő berendezések, ipari, Sók, ipari felhasználásra, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Pagani, Olaszország.

 5. BONACCORSO AGATINO & FRATELLI

  Olaszország

  A BONACCORSO AGATINO & FRATELLI, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, Halfeldolgozás, Jégkészítő berendezések, ipari, és Halfeldolgozás. Székhelye Catania, Olaszország.

 6. KOELE-MOELLER A/S

  Dánia

  A KOELE-MOELLER A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosógépek, háztartási, és Mosógépek, háztartási. Székhelye Frederiksberg C, Dánia.

 7. A/S VESTFROST

  Dánia

  A A/S VESTFROST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mélyhűtőládák, háztartási, és Mélyhűtőládák, háztartási. Székhelye Esbjerg Oe, Dánia.

 8. TOKYO PLAST INTERNATIONAL LIMITED

  India

  A TOKYO PLAST INTERNATIONAL LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye Mumbai, India.

 9. PATRICK PURCELL

  Írország

  A PATRICK PURCELL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jégkészítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Hűtővitrinek és -bútorok, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Thurles, Írország.

 10. TECNOGRUPPO

  Olaszország

  A TECNOGRUPPO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkészítő berendezések, ipari, és Jégkészítő berendezések, ipari. Székhelye San Giovanni In Marignano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Jégkészítő berendezések- ipari - Import export

Találatok száma

18 489 Vállalat