• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • járműfékek

A keresés eredménye

Járműfékek - Import export

 1. F.LLI AUCIELLO SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A F.LLI AUCIELLO SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Laprugók, Járműfékek, industrial vehicle brake replacement, brake disk change, Laprugók, brake disk grinding, Járműfékek, truck spring repairs, és spring inspection. Székhelye Modugno, Olaszország.

 2. MALESANI SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MALESANI SPA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus fékek, Mechanikus fékek, Járműfékek, Légfékek, Hidraulikus fékek, Mechanikus fékek, Járműfékek, és Légfékek. Székhelye San Bonifacio, Olaszország.

 3. MECARM SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MECARM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműfékek, Gépkocsialkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, brakes, clutches, FCA, wholesale of clutches, Járműfékek, és production of brakes for vehicles. Székhelye Caserta, Olaszország.

 4. SDT BRAKES EUROPE, S.L.

  Spanyolország

  A SDT BRAKES EUROPE, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brake disks, brake disks, brakes, és bicycle brakes. Székhelye Sentmenat, Spanyolország.

 5. TRIBO LLC

  Ukrajna

  A TRIBO LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brake pads, friction materials for the railway and tram industry, és brake shoes. Székhelye Bila Tserkva, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TUNCAPRM AUTOMOTIVE LTD TURKEY

  Törökország

  A TUNCAPRM AUTOMOTIVE LTD TURKEY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brake pads. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. OMNES HELVETIC GMBH

  Svájc

  A OMNES HELVETIC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is articles for plumbing, brakes for industrial vehicles, és vehicle brake shoes. Székhelye Allschwil, Svájc.

 3. FREENCO CALIPER REPAIR KITS

  Törökország

  A FREENCO CALIPER REPAIR KITS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Brake callipers, és trailers. Székhelye Konya, Törökország.

 4. FINETRO CO., LTD

  Dél-Korea

  A FINETRO CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Székhelye Gyeongsangnam-Do, Dél-Korea.

 5. VARIMAX AG

  Svájc

  A VARIMAX AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek, Fékek, szervofékek és kellékek, Járműfékek, Fordulatszámcsökkentők, Mechanikus hajtóművek, Fékek, szervofékek és kellékek, Járműfékek, és Fordulatszámcsökkentők. Székhelye Bern, Svájc.

 1. GIL AUTOMOTIVE

  Franciaország

  A GIL AUTOMOTIVE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Járműfékek. Székhelye Gennevilliers Cedex, Franciaország.

 2. GOIZPER GMBH

  Németország

  A GOIZPER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Székhelye Hückeswagen, Németország.

 1. ESCOM SRL

  Olaszország

  A ESCOM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dörzsölőanyagok - síneken közlekedő járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműfékek, Vehicle brake components and elements, Automotive - components and parts, Járműfékek, és automotive lining. Székhelye Carpenedolo, Olaszország.

 2. EUROPART FRANCE

  Franciaország

  A EUROPART FRANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autóbuszok, Járműfékek, auxiliary services for means of transport, Autóbuszok, Járműfékek, és trailer. Székhelye Reichstett, Franciaország.

 3. BESCO AUTOMOTIVE

  Törökország

  A BESCO AUTOMOTIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Székhelye Konya, Törökország.

 4. SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH)

  Törökország

  A SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH), vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fékek, szervofékek és kellékek, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Fékek, szervofékek és kellékek, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Brake callipers, és HGV spare parts. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. IMC EUROPE B.V.

  Hollandia

  A IMC EUROPE B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial brakes, Brake pads, brake disks, és brakes and clutches. Székhelye Ede, Hollandia.

 6. ATAKPAR OTOMOTIV LTD.STI

  Törökország

  A ATAKPAR OTOMOTIV LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vehicle brake calipers, és brakes for trucks. Székhelye Konya, Törökország.

 7. INUSTRIAS GALFER S.A.

  Spanyolország

  A INUSTRIAS GALFER S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manufacture of brake discs, és bicycle brakes. Székhelye Granollers, Spanyolország.

 8. NIFO SRL

  Olaszország

  A NIFO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wheel hubs, brakes and clutches, és precision machining. Székhelye Monte San Pietro, Olaszország.

 1. FRENOS ARABA

  Spanyolország

  A FRENOS ARABA, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus fékek, Hidraulikus fékek, brakes, balancing, és brake repair. Székhelye Vitoria-Gasteiz - Álava, Spanyolország.

 2. TRANSAXLE LTD

  Egyesült Királyság

  A TRANSAXLE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Székhelye Walsall, Egyesült Királyság.

 3. NELSON STOKES LTD

  Egyesült Királyság

  A NELSON STOKES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haszonjárművek - elektromos és elektronikus alkatrészek, Hidraulikus fékek, Haszonjárművek - elektromos és elektronikus alkatrészek, és Hidraulikus fékek. Székhelye Camelford, Egyesült Királyság.

 4. AY-SAT OTOMOTIV NAKLIYE GIDA ITH. IHR. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A AY-SAT OTOMOTIV NAKLIYE GIDA ITH. IHR. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brakes for trucks, braking system spares, és Brake callipers. Székhelye Konya, Törökország.

 5. KNORR-BREMSE BENELUX

  Belgium

  A KNORR-BREMSE BENELUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműfékek, és Járműfékek. Székhelye Mechelen, Belgium.

 6. KFZTEILE24 GMBH

  Németország

  A KFZTEILE24 GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműfékek, Személygépkocsik, Használt járművek - személygépkocsik és tehergépkocsik, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Járműfékek, Személygépkocsik, Használt járművek - személygépkocsik és tehergépkocsik, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Berlin, Németország.

 7. FREMAX BRAKES EUROPE

  Hollandia

  A FREMAX BRAKES EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Székhelye Beek, Hollandia.

 8. ARE OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A ARE OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Székhelye Konya, Törökország.

 9. GEWINNER BRAKE CALIPER SYSTEM

  Törökország

  A GEWINNER BRAKE CALIPER SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bus spare parts. Székhelye Konya, Törökország.

 10. MULLER BRAKES AMERICA INC.

  Amerikai Egyesült Államok

  A MULLER BRAKES AMERICA INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Székhelye New York, Amerikai Egyesült Államok.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes