• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • járműalvázak

A keresés eredménye

Járműalvázak - Import export

 1. GYONGYOSI MEZOGEP ES JARMUTECHNIKA MEZOGAZDASAGI GEPGYARTO, SZOLGALTATO ES JARMUTECHNIKAI KFT.

  Magyarország

  Autóbuszok, haszongépjárművek sebességváltóinak, futóműveinek, differenciálműveinek javítása. Elsősorban a rét- és legelő gazdálkodás gépeihez állítunk elő hajtáselemeket. Elsősorban az IK-típusú autóbuszok teljes körű javítását végezzük. Vállalkozunk személyszállítási társaságoknál elterjedt MAN, Mercedes, Volvo, Neoplan, Setra, és egyéb típusú autóbuszok javítására is. Autóbuszok, haszongépjárművek sebességváltóinak, futóműveinek, differenciálműveinek javítása. Sebességváltók közül a ZF valamennyi típusának teljes javítását, illetve átalakítását végezzük, differenciálműveknél pedig szinte minden típust javítunk. Hagyományos típusú KNORR egy- és kéthengeres jármű kompresszorok felújítása. Egyéb részegységek javítása, beszabályozása, mercedes vízszivattyúk javítása. Dugattyús stabil garázskompresszorok javítása. Előgyártmányok lehetnek hengerelt, kovácsolt, öntött, hegesztett egységek. Technológiánk lehetővé teszi a legkülönfélébb, a vevő összetett igényeinek megfelelő megmunkálásokat. Tengelyek, csapágyházak, agyak, lánckerekek, fogaskerekek, kúpkerekek, egyéb alkatrészek 1997-ben került bevezetésre az ISO 9001/2000 minőségbiztosítási rendszer a gépgyártásban, mely azóta is sikeresen működik. 2000 júniusától pedig a termelés minden területére kiterjesztettük a minőségbiztosítási rendszert. A fejlődés fő iránya a külföldi piacokon való közvetlen megjelenés.

 2. CARROCERÍAS JOFER

  Spanyolország

  A CARROCERÍAS JOFER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járműalvázak. Székhelye Siero, Spanyolország.

 3. DEPRECQ SAS

  Franciaország

  A DEPRECQ SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalvázak, mechanical constructions, és Járműalvázak. Székhelye Raismes, Franciaország.

 4. SORTIMO AS

  Norvégia

  A SORTIMO AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halottszállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalvázak, Gépjármű-segélyszolgálat, Járműalvázak, és Gépjármű-segélyszolgálat. Székhelye Oslo, Norvégia.

 5. ALUWIN

  Belgium

  A ALUWIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium ablakok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalvázak, Alumíniumszerkezetek, aluminium verandas, aluminum doors, Járműalvázak, és Alumíniumszerkezetek. Székhelye Charleroi, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OZGUL TRAILER

  Törökország

  A OZGUL TRAILER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműalvázak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felfekvő szerkezetek, nyergesvontatókhoz, Közúti szállítás - tartálygépkocsik, Mélyrakterű járművek, Felfekvő szerkezetek, nyergesvontatókhoz, Közúti szállítás - tartálygépkocsik, Mélyrakterű járművek, és drum containers. Székhelye Konya, Törökország.

 2. SONPAR OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A SONPAR OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Járműalvázak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépkocsialkatrészek, Gépkocsialkatrészek, és light commercial vehicles. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. C. ROB. HAMMERSTEIN GMBH & CO. KG

  Németország

  A C. ROB. HAMMERSTEIN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalvázak, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, Járművek - tartozékok és belső felszerelések, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Járműalvázak, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, Járművek - tartozékok és belső felszerelések, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Solingen, Németország.

 4. ETZOLD GMBH

  Németország

  A ETZOLD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműalvázak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szállítótartályok, és Szállítótartályok. Székhelye Schmoelln, Németország.

 5. MOTORHOMES KONINGS

  Belgium

  A MOTORHOMES KONINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalvázak, Járműalvázak, és multipurpose mobile offices. Székhelye Koningshooikt, Belgium.

 1. YALÇINLAR OTOMOTIV

  Törökország

  A YALÇINLAR OTOMOTIV, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Járműalvázak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorok és alkatrészek, farm vehicles, spare parts for japanese vehicles, Pipes made of galvanized sheet metal and stainless steel, és Motorok és alkatrészek. Székhelye Usak, Törökország.

 2. POLYGARAGE.EU

  Portugália

  A POLYGARAGE.EU, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Járműalvázak. Székhelye Porto, Portugália.

 1. ATS RAUW

  Belgium

  A ATS RAUW, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműalvázak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, és cranes for vehicles. Székhelye Bullingen, Belgium.

 2. CARROZZERIA MARONI DI MARONI SIMONE & C. S.N.C.

  Olaszország

  A CARROZZERIA MARONI DI MARONI SIMONE & C. S.N.C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Járműalvázak, Járművek - szerviz, és Járműalvázak. Székhelye Pedrengo, Olaszország.

 3. CARROZZERIA BATTISTOLI DI SARTORI LUCA

  Olaszország

  A CARROZZERIA BATTISTOLI DI SARTORI LUCA, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Járműalvázak, Járművek - szerviz, és Járműalvázak. Székhelye Garda, Olaszország.

 4. MISTER VETRO S.R.L.

  Olaszország

  A MISTER VETRO S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Síküveg és tükörüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Járműalvázak, Járművek - szerviz, és Járműalvázak. Székhelye Roma, Olaszország.

 5. NUOVA CARROZZERIA 2000 S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVA CARROZZERIA 2000 S.R.L., tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Járműalvázak, Járművek - szerviz, és Járműalvázak. Székhelye San Zenone Degli Ezzelini, Olaszország.

 6. AUTOCARROZZERIA BAILEY S.R.L.

  Olaszország

  A AUTOCARROZZERIA BAILEY S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Járműalvázak, Járművek - szerviz, és Járműalvázak. Székhelye Campi Bisenzio, Olaszország.

 7. YUHUAN HUMBM C.V.JOINT&TRIPOD JOINT FACTORY

  Kína

  A YUHUAN HUMBM C.V.JOINT&TRIPOD JOINT FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműalvázak. Székhelye yuhuan, Kína.

 8. AUTOCARROZZERIA JOLLY CAR

  Olaszország

  A AUTOCARROZZERIA JOLLY CAR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Járműalvázak, Járművek - szerviz, és Járműalvázak. Székhelye Fabriano, Olaszország.

 1. GOLO S.R.L.

  Olaszország

  A GOLO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Járműalvázak, Járművek - szerviz, és Járműalvázak. Székhelye Malo, Olaszország.

 2. NUOVA CARROZZERIA VENETA S.N.C.

  Olaszország

  A NUOVA CARROZZERIA VENETA S.N.C., tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Járműalvázak, Járművek - szerviz, és Járműalvázak. Székhelye Silea, Olaszország.

 3. KING KONG ROBOT LIMITED

  Kína

  A KING KONG ROBOT LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműalvázak. Székhelye Changan, Kína.

 4. CARROZZERIA DORIA DI PERUZZO ENRICO ATTILIO

  Olaszország

  A CARROZZERIA DORIA DI PERUZZO ENRICO ATTILIO, tevékenységi ágazata Járműkölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Járműalvázak, Járművek - szerviz, és Járműalvázak. Székhelye Novara, Olaszország.

 5. CARROZZERIA ZARA S.R.L.

  Olaszország

  A CARROZZERIA ZARA S.R.L., tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Járműalvázak, Járművek - szerviz, és Járműalvázak. Székhelye Voghera, Olaszország.

 6. SUPERCAR S.R.L.

  Olaszország

  A SUPERCAR S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Járműalvázak, Járművek - szerviz, és Járműalvázak. Székhelye Sansepolcro, Olaszország.

 7. CARROZZERIA TONALE S.R.L.

  Olaszország

  A CARROZZERIA TONALE S.R.L., tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Járműalvázak, Járművek - szerviz, és Járműalvázak. Székhelye Albano Sant'alessandro, Olaszország.

 8. CARROZZERIA EUROPA S.N.C. DI FINOTTO VALTER E PASIAN GINO

  Olaszország

  A CARROZZERIA EUROPA S.N.C. DI FINOTTO VALTER E PASIAN GINO, tevékenységi ágazata Járművek - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Járműalvázak, Műgyantaalapú festékek, és Járműalvázak. Székhelye Eraclea, Olaszország.

 9. CARROZZERIA BAGGIO S.A.S. DI BAGGIO MICHELE & C.

  Olaszország

  A CARROZZERIA BAGGIO S.A.S. DI BAGGIO MICHELE & C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járművek - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Járműalvázak, Műgyantaalapú festékek, és Járműalvázak. Székhelye Cittadella, Olaszország.

 10. AUTOCARROZZERIA SASANELLI S.R.L.

  Olaszország

  A AUTOCARROZZERIA SASANELLI S.R.L., tevékenységi ágazata Járművek - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Járműalvázak, Műgyantaalapú festékek, és Járműalvázak. Székhelye Mottola, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes