• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • jármű- és repülőgépkerekek

A keresés eredménye

Jármű- és repülőgépkerekek - Import export

 1. EUROWHEEL GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A EUROWHEEL GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Vorchdorf, Ausztria.

 2. REIFEN & SERVICE J. RADECK KG

  Németország

  A REIFEN & SERVICE J. RADECK KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Bielefeld, Németország.

 3. KURZ KARKASSENHANDEL GMBH

  Németország

  A KURZ KARKASSENHANDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Wendlingen, Németország.

 4. LIW LAUSITZER INDUSTRIERUSS WERKE GMBH

  Németország

  A LIW LAUSITZER INDUSTRIERUSS WERKE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Guben, Németország.

 5. WALTER BÜRKLE HANDELS GMBH

  Németország

  A WALTER BÜRKLE HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Keréktárcsák, járművekhez, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Keréktárcsák, járművekhez. Székhelye Gammertingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SC BOZAVA MOB DESIGNE SRL

  Románia

  A SC BOZAVA MOB DESIGNE SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépkocsialkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Jármű- és repülőgépkerekek, Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, és Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Tulca, Románia.

 2. FRANCE EQUIPEMENT DE VEHICULES

  Franciaország

  A FRANCE EQUIPEMENT DE VEHICULES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, Jármű- és repülőgépkerekek, és tyre fitting. Székhelye Falaise, Franciaország.

 3. ETUDE REALISA MACHINE AGRICOLE SPECIALIS

  Franciaország

  A ETUDE REALISA MACHINE AGRICOLE SPECIALIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, Keréktárcsák, járművekhez, Jármű- és repülőgépkerekek, special machines, és Keréktárcsák, járművekhez. Székhelye Soucy, Franciaország.

 4. COOLMAN HUGO

  Belgium

  A COOLMAN HUGO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Személygépkocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - tartozékok és belső felszerelések, Személygépkocsik, használt -, Jármű- és repülőgépkerekek, Járművek - tartozékok és belső felszerelések, Személygépkocsik, használt -, és Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Knokke-Heist, Belgium.

 5. KFZTEILE24 GMBH

  Németország

  A KFZTEILE24 GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműfékek, Személygépkocsik, Használt járművek - személygépkocsik és tehergépkocsik, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Járműfékek, Személygépkocsik, Használt járművek - személygépkocsik és tehergépkocsik, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Berlin, Németország.

 1. SA RIVIERE ET FILS

  Franciaország

  A SA RIVIERE ET FILS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, Jármű- és repülőgépkerekek, tyre inspection, és tyre fitting. Székhelye Auch, Franciaország.

 2. PAOL - PROMOTION AUSTRIA INH. MARK ZECHIEL

  Ausztria

  A PAOL - PROMOTION AUSTRIA INH. MARK ZECHIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Sportcikkek, Labdarúgás - felszerelések és cikkek, Művészi torna és sport - eszközök és felszerelések, Írószerek és papíráruk, Sportcikkek, Labdarúgás - felszerelések és cikkek, és Művészi torna és sport - eszközök és felszerelések. Székhelye Gallspach, Ausztria.

 1. REIFEN NEMETZ GMBH

  Ausztria

  A REIFEN NEMETZ GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Bergland, Ausztria.

 2. OCS OLD CAR SPECIAL

  Németország

  A OCS OLD CAR SPECIAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Linnich, Németország.

 3. RAD RADDATZ AERO DYNAMIC LUFTFAHRTTECHNISCHER VERTRIEB E. K

  Németország

  A RAD RADDATZ AERO DYNAMIC LUFTFAHRTTECHNISCHER VERTRIEB E. K, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Telekommunikáció - anyagok és rendszerek, Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Telekommunikáció - anyagok és rendszerek, és Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők. Székhelye Falkenfels, Németország.

 4. MANDROPS AG

  Németország

  A MANDROPS AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Telekommunikáció - anyagok és rendszerek, Jármű- és repülőgépkerekek, Telekommunikáció - anyagok és rendszerek, és Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Ebern, Németország.

 5. SOCCER FIRST DESIGN GROUP

  Németország

  A SOCCER FIRST DESIGN GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, és Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Nürnberg, Németország.

 6. FREQUENCIA LTD.

  Egyesült Királyság

  A FREQUENCIA LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cases for the avionics sector, és aircraft maintenance. Székhelye Chelmsford, Egyesült Királyság.

 7. LOEFFLER & KÖNIG GMBH

  Németország

  A LOEFFLER & KÖNIG GMBH, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, Ipari berendezések javítása, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, és Ipari berendezések javítása. Székhelye Cadolzburg, Németország.

 8. VIP AVIATION SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A VIP AVIATION SERVICES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye LONDON, Egyesült Királyság.

 1. RIGENERAL

  Olaszország

  A RIGENERAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keréktárcsák, járművekhez, és Keréktárcsák, járművekhez. Székhelye Podenzano, Olaszország.

 2. LA PRECISA S.A.S. DI PRINCIPE PASQUALINO & C

  Olaszország

  A LA PRECISA S.A.S. DI PRINCIPE PASQUALINO & C, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Abroncsok és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, Keréktárcsák, járművekhez, Jármű- és repülőgépkerekek, és Keréktárcsák, járművekhez. Székhelye Mariano Comense, Olaszország.

 3. KURT WILLIG GMBH & CO. KG

  Németország

  A KURT WILLIG GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, Jármű- és repülőgépkerekek, és Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Székhelye Straubing, Németország.

 4. ETA BETA S.P.A.

  Olaszország

  A ETA BETA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keréktárcsák, járművekhez, motor vehicle wheels, és Keréktárcsák, járművekhez. Székhelye Castenedolo, Olaszország.

 5. BOLLANI S.N.C. DI ROSSI MARIA GRAZIA & C.

  Olaszország

  A BOLLANI S.N.C. DI ROSSI MARIA GRAZIA & C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Abroncsok és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, Keréktárcsák, járművekhez, Jármű- és repülőgépkerekek, és Keréktárcsák, járművekhez. Székhelye Vidigulfo, Olaszország.

 6. RUOTAMARKET

  Olaszország

  A RUOTAMARKET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keréktárcsák, járművekhez, motor vehicle wheels, és Keréktárcsák, járművekhez. Székhelye Milano, Olaszország.

 7. INFSOFT GMBH

  Németország

  A INFSOFT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Konténeres légi teherszállítás, Gépek és eszközök, vegyipari, és Konténeres légi teherszállítás. Székhelye Großmehring, Németország.

 8. METAL - GOMME S.R.L.

  Olaszország

  A METAL - GOMME S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Abroncsok és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Jármű- és repülőgépkerekek, Járművek - szerviz, és Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Potenza, Olaszország.

 9. PULA AVIATION SERVICES LIMITED

  Egyesült Királyság

  A PULA AVIATION SERVICES LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aircraft maintenance. Székhelye Guernsey, Egyesült Királyság.

 10. FONDMETAL S.P.A.

  Olaszország

  A FONDMETAL S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keréktárcsák, járművekhez, motor vehicle wheels, és Keréktárcsák, járművekhez. Székhelye Palosco, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: