• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • jármű- és repülőgépkerekek

A keresés eredménye

Jármű- és repülőgépkerekek - Import export

 1. EUROWHEEL GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A EUROWHEEL GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Vorchdorf, Ausztria.

 2. REIFEN NEMETZ GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A REIFEN NEMETZ GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Bergland, Ausztria.

 3. REIFEN & SERVICE J. RADECK KG

  Németország

  A REIFEN & SERVICE J. RADECK KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Bielefeld, Németország.

 4. KURZ KARKASSENHANDEL GMBH

  Németország

  A KURZ KARKASSENHANDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Wendlingen, Németország.

 5. LIW LAUSITZER INDUSTRIERUSS WERKE GMBH

  Németország

  A LIW LAUSITZER INDUSTRIERUSS WERKE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Guben, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. WALTER BÜRKLE HANDELS GMBH

  Németország

  A WALTER BÜRKLE HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Keréktárcsák, járművekhez, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Keréktárcsák, járművekhez. Székhelye Gammertingen, Németország.

 2. ETUDE REALISA MACHINE AGRICOLE SPECIALIS

  Franciaország

  A ETUDE REALISA MACHINE AGRICOLE SPECIALIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, Keréktárcsák, járművekhez, Jármű- és repülőgépkerekek, special machines, és Keréktárcsák, járművekhez. Székhelye Soucy, Franciaország.

 3. SC BOZAVA MOB DESIGNE SRL

  Románia

  A SC BOZAVA MOB DESIGNE SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépkocsialkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Jármű- és repülőgépkerekek, Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, és Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Tulca, Románia.

 4. COOLMAN HUGO

  Belgium

  A COOLMAN HUGO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Személygépkocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - tartozékok és belső felszerelések, Személygépkocsik, használt -, Jármű- és repülőgépkerekek, Járművek - tartozékok és belső felszerelések, Személygépkocsik, használt -, és Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Knokke-Heist, Belgium.

 5. FRANCE EQUIPEMENT DE VEHICULES

  Franciaország

  A FRANCE EQUIPEMENT DE VEHICULES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, Jármű- és repülőgépkerekek, és tyre fitting. Székhelye Falaise, Franciaország.

 1. KFZTEILE24 GMBH

  Németország

  A KFZTEILE24 GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműfékek, Személygépkocsik, Használt járművek - személygépkocsik és tehergépkocsik, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Járműfékek, Személygépkocsik, Használt járművek - személygépkocsik és tehergépkocsik, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Berlin, Németország.

 2. OCS OLD CAR SPECIAL

  Németország

  A OCS OLD CAR SPECIAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Linnich, Németország.

 1. SOCCER FIRST DESIGN GROUP

  Németország

  A SOCCER FIRST DESIGN GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, és Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Nürnberg, Németország.

 2. LOEFFLER & KÖNIG GMBH

  Németország

  A LOEFFLER & KÖNIG GMBH, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, Ipari berendezések javítása, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, és Ipari berendezések javítása. Székhelye Cadolzburg, Németország.

 3. PAOL - PROMOTION AUSTRIA INH. MARK ZECHIEL

  Ausztria

  A PAOL - PROMOTION AUSTRIA INH. MARK ZECHIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Sportcikkek, Labdarúgás - felszerelések és cikkek, Művészi torna és sport - eszközök és felszerelések, Írószerek és papíráruk, Sportcikkek, Labdarúgás - felszerelések és cikkek, és Művészi torna és sport - eszközök és felszerelések. Székhelye Gallspach, Ausztria.

 4. MANDROPS AG

  Németország

  A MANDROPS AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Telekommunikáció - anyagok és rendszerek, Jármű- és repülőgépkerekek, Telekommunikáció - anyagok és rendszerek, és Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Ebern, Németország.

 5. SA RIVIERE ET FILS

  Franciaország

  A SA RIVIERE ET FILS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, Jármű- és repülőgépkerekek, tyre inspection, és tyre fitting. Székhelye Auch, Franciaország.

 6. FREQUENCIA LTD.

  Egyesült Királyság

  A FREQUENCIA LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cases for the avionics sector, és aircraft maintenance. Székhelye Chelmsford, Egyesült Királyság.

 7. RAD RADDATZ AERO DYNAMIC LUFTFAHRTTECHNISCHER VERTRIEB E. K

  Németország

  A RAD RADDATZ AERO DYNAMIC LUFTFAHRTTECHNISCHER VERTRIEB E. K, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Telekommunikáció - anyagok és rendszerek, Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Telekommunikáció - anyagok és rendszerek, és Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők. Székhelye Falkenfels, Németország.

 8. PHASE MOTION CONTROL NINGBO LTD

  Kína

  A PHASE MOTION CONTROL NINGBO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye BEILUN, Kína.

 1. INFSOFT GMBH

  Németország

  A INFSOFT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Konténeres légi teherszállítás, Gépek és eszközök, vegyipari, és Konténeres légi teherszállítás. Székhelye Großmehring, Németország.

 2. KURT WILLIG GMBH & CO. KG

  Németország

  A KURT WILLIG GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, Jármű- és repülőgépkerekek, és Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Székhelye Straubing, Németország.

 3. CHANGZHOU LONGS-MOTOR.CO.LTD

  Kína

  A CHANGZHOU LONGS-MOTOR.CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stepping motors. Székhelye Changzhou, Kína.

 4. BECK BURGDORF AG

  Svájc

  A BECK BURGDORF AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Jármű- és repülőgépkerekek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, és Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Burgdorf, Svájc.

 5. HUAI AN SPECIAL PURPOSE VEHICLE CO.,LTD

  Kína

  A HUAI AN SPECIAL PURPOSE VEHICLE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Huaian, Kína.

 6. FRANA GOMME S.R.L.

  Olaszország

  A FRANA GOMME S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Abroncsok és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Jármű- és repülőgépkerekek, Járművek - szerviz, és Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Madone, Olaszország.

 7. RUOTAMARKET

  Olaszország

  A RUOTAMARKET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Jármű- és repülőgépkerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keréktárcsák, járművekhez, motor vehicle wheels, és Keréktárcsák, járművekhez. Székhelye Milano, Olaszország.

 8. LA RIMINESE GOMME S.N.C.

  Olaszország

  A LA RIMINESE GOMME S.N.C., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Abroncsok és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, Keréktárcsák, járművekhez, Jármű- és repülőgépkerekek, és Keréktárcsák, járművekhez. Székhelye Rimini, Olaszország.

 9. LA PRECISA S.A.S. DI PRINCIPE PASQUALINO & C

  Olaszország

  A LA PRECISA S.A.S. DI PRINCIPE PASQUALINO & C, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Abroncsok és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, Keréktárcsák, járművekhez, Jármű- és repülőgépkerekek, és Keréktárcsák, járművekhez. Székhelye Mariano Comense, Olaszország.

 10. HEINRICH NABHOLZ AUTOREIFEN GMBH

  Németország

  A HEINRICH NABHOLZ AUTOREIFEN GMBH, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű- és repülőgépkerekek, és Jármű- és repülőgépkerekek. Székhelye Gräfelfing, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: