• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • járműülések

A keresés eredménye

Járműülések - Import export

 1. CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Törökország

  Verified by europages badge

  CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI. is a Turkish company specialized in the manufacturing of metal part and components as well as finish metal products. Our product range includes products for the automotive industry such as drivers' seats, seats for commercial vehicles, seat frames, backrest frames, armrest fittings, etc. We provide services for the automotive industry thanks to our welding, pressing and assembly lines. Under the brand CEGA BABY, we also offer baby carriers, strollers, walkers, and pedal-less balance bikes for children from age 1 to 3. Quality and customer satisfaction are our priorities. To satisfy our domestic and international customers, we strive to stay in line with their requests and needs. Our mission is to provide our customers with reliable and affordable products within the agreed deadline, thus meeting their expectations and needs. We wish to become the preferred company in our field thanks to the dedication of our team, and we always work for a continuous improvement of our processes, products and services. It is of the utmost importance for us to gain our customer's trust and establish a long-term relationship with them by offering them the best products and services. We have always implemented the same core values: honesty, respect, responsability and teamwork. This allowed us to be rewarded with the ISO 9001: 2015 certification. Contact us or visit our website for more information!

 2. VANPRO-ASSENTOS, LDA.

  Portugália

  A VANPRO-ASSENTOS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járművek - tartozékok és belső felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműülések, és Járműülések. Székhelye Quinta Do Anjo, Portugália.

 3. NINGBO QIAN BABY AUTO ACCESSORIES CO.,LTD

  Kína

  A NINGBO QIAN BABY AUTO ACCESSORIES CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Székhelye Ningbo, Kína.

 4. AUTOMOTIVE STEFANI GMBH & CO. KG

  Németország

  A AUTOMOTIVE STEFANI GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automotive industry, textile products, és cutters. Székhelye Kösching, Németország.

 5. AZUR SIEGE FRANCE

  Franciaország

  A AZUR SIEGE FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Truck parts, seats, farm machinery, és Protective cover. Székhelye SALERNES, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ECA

  Belgium

  A ECA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automotive Textile manufacturer, automotive fabric yarns, és leather chairs. Székhelye Assenede, Belgium.

 2. NOT ET FILS SOCIETE A RESPONSABILITE LIMITEE

  Franciaország

  A NOT ET FILS SOCIETE A RESPONSABILITE LIMITEE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járművek - tartozékok és belső felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműülések, Járműjavítás, Járműülések, interior fittings for vehicles, equipping industrial vehicles, és Járműjavítás. Székhelye Lespinasse, Franciaország.

 3. INOVA KOLTUK SISTEMLERI

  Törökország

  A INOVA KOLTUK SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Székhelye Nilufer, Törökország.

 4. WATERBED DISCOUNT EUROPE HANNOVER

  Németország

  A WATERBED DISCOUNT EUROPE HANNOVER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Ágyak, rugós ágykeretek és matracok, Lakásbútorok, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, és Ágyak, rugós ágykeretek és matracok. Székhelye Hannover, Németország.

 5. VALERIAN DESIGN GMBH

  Németország

  A VALERIAN DESIGN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Lichtenfels, Németország.

 1. TG CONTOR GMBH

  Németország

  A TG CONTOR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Isernhagen, Németország.

 2. KOBE GMBH

  Németország

  A KOBE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Böblingen, Németország.

 1. AHRNDT GMBH

  Németország

  A AHRNDT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Großbottwar, Németország.

 2. ENJOY SCHLAFSYSTEME GMBH

  Németország

  A ENJOY SCHLAFSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, Padlóburkolatok műanyagból, Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, és Padlóburkolatok műanyagból. Székhelye Paderborn, Németország.

 3. POLSTER UND MOEBEL HABINGHORST FIOLKA GMBH & CO. KG

  Németország

  A POLSTER UND MOEBEL HABINGHORST FIOLKA GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Castrop-Rauxel, Németország.

 4. WINFRIED REUTER

  Németország

  A WINFRIED REUTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Rabenau, Németország.

 5. MAX DUMM MEISTERBETRIEB

  Németország

  A MAX DUMM MEISTERBETRIEB, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Padlóburkolatok műanyagból, Fapadlók és parketta, Lakásbútorok, Asztalok és székek, Padlóburkolatok műanyagból, Fapadlók és parketta, Lakásbútorok, és Asztalok és székek. Székhelye Bad Aibling, Németország.

 6. CROWN BETTEN

  Németország

  A CROWN BETTEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Hiddenhausen, Németország.

 7. REGIESTUEHLE.DE

  Németország

  A REGIESTUEHLE.DE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, és Asztalok és székek. Székhelye Lengdorf, Németország.

 8. CHRISTIAN HLUCHNIK

  Németország

  A CHRISTIAN HLUCHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Dußlingen, Németország.

 1. RAUMAUSSTATTUNG RICK GMBH

  Németország

  A RAUMAUSSTATTUNG RICK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fapadlók és parketta, Lakásbútorok, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Fapadlók és parketta, Lakásbútorok, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 2. WENDELIN ENSTE GMBH

  Németország

  A WENDELIN ENSTE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Monheim, Németország.

 3. GÖHLER SITZMÖBEL GMBH

  Németország

  A GÖHLER SITZMÖBEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Mulda, Németország.

 4. SOFABRIK GMBH

  Németország

  A SOFABRIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Frankfurt, Németország.

 5. KRAGL GESELLSCHAFT MBH

  Ausztria

  A KRAGL GESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Linz, Ausztria.

 6. PILOT SITZSYSTEME GMBH

  Németország

  A PILOT SITZSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Járművek - tartozékok és belső felszerelések, Járműülések, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Járművek - tartozékok és belső felszerelések, Járműülések, és Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Székhelye Köln, Németország.

 7. BETTEN- RICHTER INH. WOLFGANG RICHTER

  Németország

  A BETTEN- RICHTER INH. WOLFGANG RICHTER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Dresden, Németország.

 8. VERANSTALTUNGSSERVICE & KÜNSTLERVERMITTLUNG UWE PENNER

  Németország

  A VERANSTALTUNGSSERVICE & KÜNSTLERVERMITTLUNG UWE PENNER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Gammelsdorf, Németország.

 9. RHEINDESIGN. SIGRID KIRSTEIN

  Németország

  A RHEINDESIGN. SIGRID KIRSTEIN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, Kárpitozott bútorok, Lakásbútorok, Gyermek- és ifjúsági szobák, Asztalok és székek, és Kárpitozott bútorok. Székhelye Niederkassel, Németország.

 10. SCHAUMCENTRALE INH. ROLF DREWES

  Németország

  A SCHAUMCENTRALE INH. ROLF DREWES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Járműülések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, Padlóburkolatok műanyagból, Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, és Padlóburkolatok műanyagból. Székhelye Hannover, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Járműülések - Import export

Találatok száma

669 Vállalat