• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ivóvízszolgáltató berendezések

A keresés eredménye

Ivóvízszolgáltató berendezések - Import export

 1. HODS

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  Hods es el mayor fabricante de botellas PET libres de Bisfenol-A y distribuidor de tapones de 5 galones en España y Portugal. Además de fabricar Botellas y Tapones de alta calidad y resistencia, también somos líderes en la distribución de varios modelos Dispensadores o Fuentes de agua (tanto fría como caliente), junto con una enorme variedad de Accesorios que ofrecemos como: soportes, carretillas portabotellones, estanterías metálicas para botellones, vasos de papel y portavasos, bombas de agua automáticas y manuales, accionadores de grifo sin contacto, kits de mantenimiento y mucho más. En Hods, realizamos controles periódicos de migración y, además, cada lote de nuestros tapones de 5 galones con doble anillo de TPE es analizado por AENOR. Nuestros botellones también pasan por rigurosos controles de calidad antes de salir de nuestras instalaciones. De esta forma, aseguramos un completo control de nuestros productos.

 2. VAN WEST KOELTECHNIEK BV

  Hollandia

  Verified by europages badge

  A VAN WEST KOELTECHNIEK BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water chillers for institutions, Cooling systems, water cooling, liquid coolers, compact water coolers, Water cooler, Air cooler, Comfort cooling, és Flow-through cooler. Székhelye Hw 't Harde, Hollandia.

 3. CANALETAS

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A CANALETAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water cooler fountains for institutions. Székhelye El Prat De Llobregat (barcelona), Spanyolország.

 4. FRITZ STEINHAUS GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A FRITZ STEINHAUS GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Gütersloh, Németország.

 5. TROKOTEC UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO.KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A TROKOTEC UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO.KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Winterrieden, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AVALESS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Németország

  A AVALESS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water cooler fountains for institutions, és drinking water tanks. Székhelye Hasbergen, Németország.

 2. AQUA-PLUS

  Németország

  A AQUA-PLUS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Gaggenau, Németország.

 3. WATERBOY LTD

  Egyesült Királyság

  A WATERBOY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ivóvízszolgáltató berendezések, water cooler, és Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Rawtenstall, Egyesült Királyság.

 4. NON SOLO ARREDO SRL

  Olaszország

  A NON SOLO ARREDO SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is street furniture, benches, Adventure playground equipment, és cigar ashtrays. Székhelye Padova, Olaszország.

 5. TRIPLE A AQUA SERVICE GMBH

  Ausztria

  A TRIPLE A AQUA SERVICE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Wien, Ausztria.

 1. YAZICI MAKINA - SHRINK PACKAGING MACHINES

  Törökország

  A YAZICI MAKINA - SHRINK PACKAGING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ACQUA SERVICE

  Olaszország

  A ACQUA SERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Cortoghiana-Carbonia, Olaszország.

 1. LOTOS FLOWER

  Németország

  A LOTOS FLOWER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye München, Németország.

 2. WATER-2GO WATER SUPPLIERS

  Ausztrália

  A WATER-2GO WATER SUPPLIERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Thornbury, Ausztrália.

 3. SEONE CO.,LTD

  Dél-Korea

  A SEONE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automatic cold drink dispensers, és drinking water supply. Székhelye Yong In-City, Dél-Korea.

 4. ARMATRON AG

  Svájc

  A ARMATRON AG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Fällanden, Svájc.

 5. OASIS INTERNATIONAL WATER-FRIENDLY SOLUTIONS

  Írország

  A OASIS INTERNATIONAL WATER-FRIENDLY SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Ballina, Írország.

 6. BRITA VIVREAU GMBH

  Németország

  A BRITA VIVREAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Neutraubling, Németország.

 7. SANUSLIFE INTERNATIONAL GMBH

  Olaszország

  A SANUSLIFE INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is household water purifiers, direct sales, és sales services. Székhelye Bozen, Olaszország.

 8. BOTTLES4YOU.DE

  Németország

  A BOTTLES4YOU.DE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flasks, water purifying plants, és drinking water tanks. Székhelye Markkleeberg, Németország.

 1. SMTRATTAMENTO ACQUA

  Olaszország

  A SMTRATTAMENTO ACQUA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Ghedi, Olaszország.

 2. SHENZHEN SHINE DEW WATER EQUIPMENT CO.,LTD

  Kína

  A SHENZHEN SHINE DEW WATER EQUIPMENT CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye 518109, Kína.

 3. ANGEL SPRINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A ANGEL SPRINGS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water cooler fountains for institutions. Székhelye Wolverhampton, Egyesült Királyság.

 4. WATERSYSTEMS4U

  Egyesült Királyság

  A WATERSYSTEMS4U, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Kircubbin, Egyesült Királyság.

 5. TIPFOR SRL

  Románia

  A TIPFOR SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Ivóvízszolgáltató berendezések, Geotermikus berendezések, Kútfúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, Ivóvízszolgáltató berendezések, Geotermikus berendezések, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Timisoara, Románia.

 6. AQUACASITA

  Németország

  A AQUACASITA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water conditioning, és household water purifiers. Székhelye Ludwigsburg, Németország.

 7. KUVATEK

  Dánia

  A KUVATEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Sindal, Dánia.

 8. BEHRING WATER

  Franciaország

  A BEHRING WATER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ivóvízszolgáltató berendezések, Italok, Ivóvízszolgáltató berendezések, és Italok. Székhelye Meylan, Franciaország.

 9. LIFEWATER GMBH

  Svájc

  A LIFEWATER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkohol és szeszesitalok, Borok - Franciaország, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Ivóvízszolgáltató berendezések, Alkohol és szeszesitalok, Borok - Franciaország, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Burgdorf, Svájc.

 10. LUTIAN MACHINERY CO.,LTD.

  Nigéria

  A LUTIAN MACHINERY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ivóvízszolgáltató berendezések. Székhelye Abuja, Nigéria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes