• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • italgyártás - gépek- eszközök és berendezések

A keresés eredménye

Italgyártás - gépek- eszközök és berendezések - Import export

 1. RULAND ENGINEERING & CONSULTING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Process plants for treating liquids of all kinds: That is what Ruland does best. From consulting and engineering to plant construction, assembly and installation at the customer – we provide all services from one source. Modern automation concepts, always adapted to individual customer requirements, and comprehensive services such as spare parts management and maintenance complete the offer. Ruland plans and builds tank storage facilities, dosing and mixing systems, heating systems, HTST and UHT systems, filtration systems, fermentation systems, degassing systems, pigging systems, cleaning systems for pipework, aseptic systems and CIP systems as well as systems for special requirements. We implement plant expansion and optimisation projects with single modules or turnkey projects with complex process plants. Our 320 employees are based in Neustadt an der Weinstraße, in branches across Germany and in our subsidiaries in Russia and Poland.

 2. KID CATERING EQUIPMENT

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A KID CATERING EQUIPMENT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Italautomaták, Mikrohullámú sütők, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Italautomaták, és Mikrohullámú sütők. Székhelye Ness, Egyesült Királyság.

 3. GM GETRÄNKETECHNIK & MASCHINENBAU GMBH GERA

  Németország

  Verified by europages badge

  A GM GETRÄNKETECHNIK & MASCHINENBAU GMBH GERA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Gera, Németország.

 4. ECKEL & SOHN GMBH U. CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ECKEL & SOHN GMBH U. CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Gau-Odernheim, Németország.

 5. ESAU & HUEBER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ESAU & HUEBER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Schrobenhausen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SMF MASCHINENFABRIK GMBH

  Németország

  A SMF MASCHINENFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manufacture of blow-moulding moulds. Székhelye Troisdorf-Spich, Németország.

 2. BROVARNI

  Ukrajna

  A BROVARNI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for fermenting beer. Székhelye Bila Tserkva, Ukrajna.

 3. LLENADORAS Y ENVASADORAS SEMIAUTOMÁTICAS -DIMA

  Spanyolország

  A LLENADORAS Y ENVASADORAS SEMIAUTOMÁTICAS -DIMA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fillers for oils. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C.

  Olaszország

  A O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, systems and equipment for the wine industry, Borászat - gépek és eszközök, wire hooder for corks, és encapsulation machines. Székhelye San Marzano Oliveto, Olaszország.

 5. HEINRICH FRINGS GMBH & CO KG BIO- UND CHEMIETECHNIK

  Németország

  A HEINRICH FRINGS GMBH & CO KG BIO- UND CHEMIETECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Rheinbach, Németország.

 1. FELOM GROUP SRL

  Olaszország

  A FELOM GROUP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, sörgyári. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Brass turned parts, és Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Travagliato, Olaszország.

 2. INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS

  Egyesült Királyság

  A INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dohányipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Dohányipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Mechanical ventilation, és Cold rooms. Székhelye Middlesbrough, Egyesült Királyság.

 1. SIGNORI & VILLA

  Olaszország

  A SIGNORI & VILLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus hengerek, wine industry, wine system tube joints, Hidraulikus hengerek, és pumps for the wine industry. Székhelye Lugo, Olaszország.

 2. TANKS AND VESSELS INDUSTRIES LTD

  Egyesült Királyság

  A TANKS AND VESSELS INDUSTRIES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Used stainless steel tanks, és New stainless steels tanks. Székhelye Doncaster, Egyesült Királyság.

 3. RICO GMBH

  Németország

  A RICO GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Ellwangen, Németország.

 4. TECHNOLOGIES AND RESOURCES

  Ukrajna

  A TECHNOLOGIES AND RESOURCES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steam generators, steam generators for industrial use, és gas steam generators. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 5. SAMIXIR

  Törökország

  A SAMIXIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sorbet makers. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. PROSECORE, S.A.

  Portugália

  A PROSECORE, S.A., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmezés - gépek és berendezések, és Élelmezés - gépek és berendezések. Székhelye Lisboa, Portugália.

 7. IN.HA.TEC VERTRIEB & SERVICE UG

  Németország

  A IN.HA.TEC VERTRIEB & SERVICE UG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, food-processing packing machines, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Kirchheim, Németország.

 8. ANTOINE BELGIUM

  Belgium

  A ANTOINE BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, draught beer systems, ice machines, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, és application programs for public businesses. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 1. KHW MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A KHW MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Kaiserslautern, Németország.

 2. TMCI PADOVAN SPA

  Olaszország

  A TMCI PADOVAN SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, fruit juice pasteurisation systems, liquid filters, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, és Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Vittorio Veneto, Olaszország.

 3. KOMBI MAKINA LTD. STI.

  Törökország

  A KOMBI MAKINA LTD. STI., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Töltő- és palackozógépek és berendezések, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, packing labelling machines, és Töltő- és palackozógépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. SUD OUEST MATERIEL BOISSONS

  Franciaország

  A SUD OUEST MATERIEL BOISSONS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Kávéfőzők, vendéglátóipari, és glass washer. Székhelye Gradignan, Franciaország.

 5. MBF SPA

  Olaszország

  A MBF SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, Töltő- és palackozógépek és berendezések, Borászat - gépek és eszközök, Töltő- és palackozógépek és berendezések, bottle rinsing machines, és fillers. Székhelye Veronella, Olaszország.

 6. DISTILLERIE BEL

  Franciaország

  A DISTILLERIE BEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona- és gyümölcspálinka, Italok - import / export, Gabona- és gyümölcspálinka, és Italok - import / export. Székhelye Saint Thibéry, Franciaország.

 7. DOSELEC

  Franciaország

  A DOSELEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, volumetric dosers, syrup measuring cups, agri-food product machinery, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Falaise, Franciaország.

 8. COENCO

  Belgium

  A COENCO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, sörgyári, Gépek és eszközök, sörgyári, beer brewery consulting, plants and equipment for pasteurising beer, és fruit juice pasteurisation systems. Székhelye Oostkamp, Belgium.

 9. GETRAENKEZAPFANLAGEN.NET

  Németország

  A GETRAENKEZAPFANLAGEN.NET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is draught beer systems. Székhelye Bergheim, Németország.

 10. ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ

  Törökország

  A ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Fóliatekercselő csomagológépek, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Fóliatekercselő csomagológépek, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, és packing machines for packing. Székhelye Konya, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Italgyártás - gépek- eszközök és berendezések - Import export

Találatok száma

6353 Vállalat