• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák

A keresés eredménye

Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák - Import export

 1. ROBERS LEUCHTEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Our family business in Südlohn has been making high-quality lights and wrought iron products since 1964. The ROBERS name stands for tradition, lasting quality and timeless design. We develop lights and wrought iron products in our own home and forge them carefully by hand to ensure that each piece is unique and meets our customers' individual requirements. We use only the highest-quality materials and resources. All of our glass products are hand-blown and are made specifically for us by glassblowers in Germany, Italy and Hawaii.

 2. FER & NOX

  Belgium

  Verified by europages badge

  A FER & NOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszkovács munkák, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Acélkönnyűszerkezetek építése, Kerítések és kapuk, Díszkovács munkák, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Kerítések és kapuk. Székhelye Evere, Belgium.

 3. SICUREZZA & STILE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SICUREZZA & STILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Ajtók és ablakok, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Épületvasalások, Ajtók és ablakok, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Castelnuovo Di Porto, Olaszország.

 4. MANUFACTURAS MAESTRO S.A.

  Spanyolország

  A MANUFACTURAS MAESTRO S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 5. ALDACO AVANCE 2022 S.L.

  Spanyolország

  A ALDACO AVANCE 2022 S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, hardware, occupational hygiene and safety, és industrial supplies. Székhelye Gijon, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Spanyolország

  A SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szerszámok, industrial supplies, wholesale hardware goods, machine tools, és Ipari szerszámok. Székhelye Miranda De Ebro, Spanyolország.

 2. METALGROUP

  Belgium

  A METALGROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Acélok és fémek - élhajlítás, Acélok és fémek - hegesztés, metal stamping, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Acélok és fémek - élhajlítás, és Acélok és fémek - hegesztés. Székhelye Marcinelle, Belgium.

 3. FERRETERÍA ACENTEJO

  Spanyolország

  A FERRETERÍA ACENTEJO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések bérbeadása, miscellaneous machinery hire, trestles, Ipari berendezések bérbeadása, és hardware. Székhelye La Victoria De Acentejo-Santa Cruz De Tenerife, Spanyolország.

 4. COMERÇ TURRÓ, S.A.

  Spanyolország

  A COMERÇ TURRÓ, S.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Salt, Spanyolország.

 5. MEYER

  Franciaország

  A MEYER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Aluminium joinery, Locksmithing, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Roncourt, Franciaország.

 1. SUMINISTROS INDUSTRIALES GARRO S.L.

  Spanyolország

  A SUMINISTROS INDUSTRIALES GARRO S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hardware, commercial agency and representation service in the hardware and tool sectors, hardware and tools sectors, és wholesale hardware goods. Székhelye Torrejón De La Calzada, Spanyolország.

 2. JOSE SANTIAGO VARGAS SA

  Spanyolország

  A JOSE SANTIAGO VARGAS SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen accessories, és knobs. Székhelye Lucena, Spanyolország.

 1. FERRETERÍA INDUSTRIAL NEVADA

  Spanyolország

  A FERRETERÍA INDUSTRIAL NEVADA, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial supplies, hardware, hardware and tools sectors, és cutting tools. Székhelye Peligros - Granada, Spanyolország.

 2. JEREMIE HYNDERICK

  Belgium

  A JEREMIE HYNDERICK, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Korlátok és mellvédek, staircase, forged iron, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, és Korlátok és mellvédek. Székhelye Grand Leez, Belgium.

 3. SUMINISTROS INDUSTRIALES HERMANOS BILLETE S.L.

  Spanyolország

  A SUMINISTROS INDUSTRIALES HERMANOS BILLETE S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóellátás - általános beszállítás, hardware, minor plumbing jobs, Hajóellátás - általános beszállítás, és d.i.y. materials. Székhelye Lebrija, Spanyolország.

 4. V&V BUILDING LTD

  Egyesült Királyság

  A V&V BUILDING LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Chelmsford, Egyesült Királyság.

 5. G.C.P. LAVORAZIONI IN FERRO SNC DI BONORI PATRICH, CHRISTIAN & C.

  Olaszország

  A G.C.P. LAVORAZIONI IN FERRO SNC DI BONORI PATRICH, CHRISTIAN & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is armoured doors, railings, iron railings, és fencing. Székhelye Cadelbosco Di Sopra, Olaszország.

 6. TERMINACIONES PARA CHIMENEAS

  Spanyolország

  A TERMINACIONES PARA CHIMENEAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Galar, Spanyolország.

 7. INDOOSTRIAL

  Spanyolország

  A INDOOSTRIAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hardware, hardware and tools sectors, és hardware. Székhelye Abrera, Spanyolország.

 8. RATIONALSTOCK

  Spanyolország

  A RATIONALSTOCK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 1. WORKS L&W GROUP S. R. O.

  Cseh Köztársaság

  A WORKS L&W GROUP S. R. O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezet, Ipari csövek, Szerelés és bontás, ipari berendezések, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Fémszerkezet, Ipari csövek, Szerelés és bontás, ipari berendezések, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Hradec Králové, Cseh Köztársaság.

 2. METALEX SZYMA SP. Z O. O.

  Lengyelország

  A METALEX SZYMA SP. Z O. O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, farriery, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, és metal locksmithing. Székhelye Komprachcice, Lengyelország.

 3. SIB VASCART DELAMARE

  Franciaország

  A SIB VASCART DELAMARE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is window manufacturers, veranda, aluminium, és door and window. Székhelye Dieppe, Franciaország.

 4. ETS BOURGEOIS FRERES

  Franciaország

  A ETS BOURGEOIS FRERES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, knick-knacks, thermo-lacquering, és waterjet cutting conversion centres. Székhelye Vrigne-Aux-Bois, Franciaország.

 5. SARL DUVERGT

  Franciaország

  A SARL DUVERGT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Díszkovács munkák, Kerítések és kapuk, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Díszkovács munkák, Kerítések és kapuk, és Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Székhelye Ribérac, Franciaország.

 6. ENCO SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ENCO SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is production of plastics for residential construction. Székhelye Rybnik, Lengyelország.

 7. DRAGONETTI FERRO PER EDILIZIA

  Olaszország

  A DRAGONETTI FERRO PER EDILIZIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagok, wrought iron articles for construction work, Cutout of reinforced concrete round slices, Építőanyagok, és foundation pile cages. Székhelye Novi Ligure, Olaszország.

 8. GOHR, S.R.O. - YOUR STEEL CONSTRUCTION COMPANY

  Szlovákia

  A GOHR, S.R.O. - YOUR STEEL CONSTRUCTION COMPANY, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Marógépek, fémmegmunkálásra, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Ipari épületépítés, Acélok és fémek - esztergálás, Marógépek, fémmegmunkálásra, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, és Ipari épületépítés. Székhelye Vel'Ký Saris, Szlovákia.

 9. HEYMANS TECHNOLOGY

  Belgium

  A HEYMANS TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, greenhouses for floriculture and gardening, Design and production of customised parts, és metal milling. Székhelye Anderlecht, Belgium.

 10. MÉTALLERIE FERRONNERIE CHARPENTE MÉTALLIQUE SALMON FRÈRES

  Franciaország

  A MÉTALLERIE FERRONNERIE CHARPENTE MÉTALLIQUE SALMON FRÈRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, metal structural work, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Morangis, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák - Import export

Találatok száma

1028 Vállalat