• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák

A keresés eredménye

Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák - Import export

 1. ROBERS LEUCHTEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Our family business in Südlohn has been making high-quality lights and wrought iron products since 1964. The ROBERS name stands for tradition, lasting quality and timeless design. We develop lights and wrought iron products in our own home and forge them carefully by hand to ensure that each piece is unique and meets our customers' individual requirements. We use only the highest-quality materials and resources. All of our glass products are hand-blown and are made specifically for us by glassblowers in Germany, Italy and Hawaii.

 2. FER & NOX

  Belgium

  Verified by europages badge

  A FER & NOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszkovács munkák, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Acélkönnyűszerkezetek építése, Kerítések és kapuk, Díszkovács munkák, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Kerítések és kapuk. Székhelye Evere, Belgium.

 3. SICUREZZA & STILE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SICUREZZA & STILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Ajtók és ablakok, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Épületvasalások, Ajtók és ablakok, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Castelnuovo Di Porto, Olaszország.

 4. MANUFACTURAS MAESTRO S.A.

  Spanyolország

  A MANUFACTURAS MAESTRO S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 5. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Spanyolország

  A SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szerszámok, industrial supplies, wholesale hardware goods, machine tools, és Ipari szerszámok. Székhelye Miranda De Ebro, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ALDACO AVANCE 2022 S.L.

  Spanyolország

  A ALDACO AVANCE 2022 S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, hardware, occupational hygiene and safety, és industrial supplies. Székhelye Gijon, Spanyolország.

 2. METALGROUP

  Belgium

  A METALGROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Acélok és fémek - élhajlítás, Acélok és fémek - hegesztés, metal stamping, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Acélok és fémek - élhajlítás, és Acélok és fémek - hegesztés. Székhelye Marcinelle, Belgium.

 3. FERRETERÍA ACENTEJO

  Spanyolország

  A FERRETERÍA ACENTEJO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések bérbeadása, miscellaneous machinery hire, trestles, Ipari berendezések bérbeadása, és hardware. Székhelye La Victoria De Acentejo-Santa Cruz De Tenerife, Spanyolország.

 4. ETS BOURGEOIS FRERES

  Franciaország

  A ETS BOURGEOIS FRERES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, knick-knacks, thermo-lacquering, és waterjet cutting conversion centres. Székhelye Vrigne-Aux-Bois, Franciaország.

 5. DRAGONETTI FERRO PER EDILIZIA

  Olaszország

  A DRAGONETTI FERRO PER EDILIZIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagok, wrought iron articles for construction work, Cutout of reinforced concrete round slices, Építőanyagok, és foundation pile cages. Székhelye Novi Ligure, Olaszország.

 1. HERRAJES DEL PONIENTE S.L.

  Spanyolország

  A HERRAJES DEL PONIENTE S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial supplies, hardware, aluminium, és fire doors. Székhelye El Ejido, Spanyolország.

 2. SC UNIC ROTAREX SRL

  Románia

  A SC UNIC ROTAREX SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Crainimat, Románia.

 1. SARL DUVERGT

  Franciaország

  A SARL DUVERGT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Díszkovács munkák, Kerítések és kapuk, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Díszkovács munkák, Kerítések és kapuk, és Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Székhelye Ribérac, Franciaország.

 2. HEYMANS TECHNOLOGY

  Belgium

  A HEYMANS TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, greenhouses for floriculture and gardening, Design and production of customised parts, és metal milling. Székhelye Anderlecht, Belgium.

 3. FERRETERÍA INDUSTRIAL NEVADA

  Spanyolország

  A FERRETERÍA INDUSTRIAL NEVADA, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial supplies, hardware, hardware and tools sectors, és cutting tools. Székhelye Peligros - Granada, Spanyolország.

 4. WORKS L&W GROUP S. R. O.

  Cseh Köztársaság

  A WORKS L&W GROUP S. R. O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezet, Ipari csövek, Szerelés és bontás, ipari berendezések, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Fémszerkezet, Ipari csövek, Szerelés és bontás, ipari berendezések, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Hradec Králové, Cseh Köztársaság.

 5. RATIONALSTOCK

  Spanyolország

  A RATIONALSTOCK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 6. FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ

  Belgium

  A FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Vészlépcsők, Precíziós kazángyártás, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, control cabinets - electricity, és Vészlépcsők. Székhelye Namur, Belgium.

 7. ALFAMETAL

  Belgium

  A ALFAMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nehézkazángyártás, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, steel for metal construction, stainless steel construction, Nehézkazángyártás, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Mont-De-Lenclus, Belgium.

 8. INDOOSTRIAL

  Spanyolország

  A INDOOSTRIAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hardware, hardware and tools sectors, és hardware. Székhelye Abrera, Spanyolország.

 1. MEYER

  Franciaország

  A MEYER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Aluminium joinery, Locksmithing, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Roncourt, Franciaország.

 2. MÉTALLERIE FERRONNERIE CHARPENTE MÉTALLIQUE SALMON FRÈRES

  Franciaország

  A MÉTALLERIE FERRONNERIE CHARPENTE MÉTALLIQUE SALMON FRÈRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, metal structural work, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Morangis, Franciaország.

 3. FERRETERÍA IMPERIAL S.L.

  Spanyolország

  A FERRETERÍA IMPERIAL S.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hardware - industrial, domestic heating equipment, ce-marked accident-prevention products, és abrasives. Székhelye Toledo, Spanyolország.

 4. V&V BUILDING LTD

  Egyesült Királyság

  A V&V BUILDING LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Chelmsford, Egyesült Királyság.

 5. METALEX SZYMA SP. Z O. O.

  Lengyelország

  A METALEX SZYMA SP. Z O. O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, farriery, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, és metal locksmithing. Székhelye Komprachcice, Lengyelország.

 6. SIB VASCART DELAMARE

  Franciaország

  A SIB VASCART DELAMARE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is window manufacturers, veranda, aluminium, és door and window. Székhelye Dieppe, Franciaország.

 7. SUMINISTROS INDUSTRIALES HERMANOS BILLETE S.L.

  Spanyolország

  A SUMINISTROS INDUSTRIALES HERMANOS BILLETE S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóellátás - általános beszállítás, hardware, minor plumbing jobs, Hajóellátás - általános beszállítás, és d.i.y. materials. Székhelye Lebrija, Spanyolország.

 8. JEREMIE HYNDERICK

  Belgium

  A JEREMIE HYNDERICK, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Korlátok és mellvédek, staircase, forged iron, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, és Korlátok és mellvédek. Székhelye Grand Leez, Belgium.

 9. DP

  Belgium

  A DP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Harze, Belgium.

 10. G.C.P. LAVORAZIONI IN FERRO SNC DI BONORI PATRICH, CHRISTIAN & C.

  Olaszország

  A G.C.P. LAVORAZIONI IN FERRO SNC DI BONORI PATRICH, CHRISTIAN & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is armoured doors, railings, iron railings, és fencing. Székhelye Cadelbosco Di Sopra, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes