• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ipari konténerek

A keresés eredménye

Ipari konténerek - Import export

 1. MERCURY CONTAINER TRADING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MERCURY CONTAINER TRADING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Székhelye Hamburg, Németország.

 2. UNITAINER TRADING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A UNITAINER TRADING GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Székhelye Hamburg, Németország.

 3. AMBIENTE RAUMSYSTEME GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AMBIENTE RAUMSYSTEME GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Székhelye Montabaur, Németország.

 4. VARIEL, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A VARIEL, A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Acélok és fémek feldolgozása, Ipari konténerek, Ipari épületépítés, Acélok és fémek feldolgozása, és Ipari konténerek. Székhelye Zruc Nad Sázavou , Cseh Köztársaság.

 5. ABSETZMULDEN24.DE

  Németország

  A ABSETZMULDEN24.DE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Székhelye Leiblfing, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AS CONTAINERHANDEL & SERVICE GMBH

  Németország

  A AS CONTAINERHANDEL & SERVICE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Székhelye Berne, Németország.

 2. CONRO CONTAINER GMBH

  Németország

  A CONRO CONTAINER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Székhelye Seevetal, Németország.

 3. CONTAINERHANDEL THOMAS DRESKE

  Németország

  A CONTAINERHANDEL THOMAS DRESKE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Székhelye Salzwedel, Németország.

 4. THIELMANN UCON GMBH

  Németország

  A THIELMANN UCON GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is containers for hazardous goods, pressure tanks, és tanks. Székhelye Hausach, Németország.

 5. BULLBOX

  Spanyolország

  A BULLBOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengeri szállítás, konténeres, Tengeri szállítás, konténeres, és containers. Székhelye Llanera, Spanyolország.

 1. SUMAL SLU

  Spanyolország

  A SUMAL SLU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, metal cages, és Fémkonténerek. Székhelye Rubi, Spanyolország.

 2. GD-CON S.R.O.

  Szlovákia

  A GD-CON S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, és Fémkonténerek. Székhelye Hlohovec, Szlovákia.

 1. MELFORM

  Olaszország

  A MELFORM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Székhelye Monasterolo, Olaszország.

 2. BUDE

  Belgium

  A BUDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konténergyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konténer-terminálok, Ipari konténerek, waste collection containers, Konténer-terminálok, Ipari konténerek, és moulds for glass containers. Székhelye Dilsen, Belgium.

 3. P+W METALLBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A P+W METALLBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari konténerek, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Storage silos, Ipari konténerek, silos, és Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Székhelye Meckenbeuren, Németország.

 4. MOBILBOX AUSTRIA GMBH

  Ausztria

  A MOBILBOX AUSTRIA GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Székhelye Münchendorf, Ausztria.

 5. PROMENS FRANCE

  Franciaország

  A PROMENS FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Storage containers, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Medical storage, és storage solutions. Székhelye Montoir De Bretagne, Franciaország.

 6. CONTAINER BOUW BUDE

  Belgium

  A CONTAINER BOUW BUDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konténergyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, Ipari konténerek, containers for warehousing and storage, Fémkonténerek, Ipari konténerek, és waste collection containers. Székhelye Rotem, Belgium.

 7. CARU CONTAINERS BELGIUM

  Belgium

  A CARU CONTAINERS BELGIUM, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, containers, containers, és Fémkonténerek. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 8. TTC LOGISTIC SERVICE GMBH

  Németország

  A TTC LOGISTIC SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kereskedelmi szolgáltatás, design and engineering practice, customised product design and manufacturing, és Kereskedelmi szolgáltatás. Székhelye Sanitz, Németország.

 1. KÖNIG STAHLBAU UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Németország

  A KÖNIG STAHLBAU UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Székhelye Nordwestuckermark, Németország.

 2. PROSPER STAR EUROPE

  Németország

  A PROSPER STAR EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Székhelye Brokstedt, Németország.

 3. POLYCUBE SRL

  Olaszország

  A POLYCUBE SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stacking bins, net containers for industry, és Metal stacking bins. Székhelye Poppi, Olaszország.

 4. ZEITRAUMMODULE UG

  Németország

  A ZEITRAUMMODULE UG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémhordók és -tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, Építési helyszíni szállások, Mobil térrendszerek, Ipari konténerek, Fémkonténerek, Építési helyszíni szállások, Mobil térrendszerek, és Ipari konténerek. Székhelye Tuntenhausen, Németország.

 5. MORANDIN CONTENITORI S.R.L.

  Olaszország

  A MORANDIN CONTENITORI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, Billenő tartályok, Fémkonténerek, containers with openable bottoms, és Billenő tartályok. Székhelye Santa Lucia Di Piave, Olaszország.

 6. CONTAINERAMA

  Franciaország

  A CONTAINERAMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigerated containers for storage, és special containers for storage. Székhelye Chasse Sur Rhône, Franciaország.

 7. CHATARRAS HERMANOS MARQUINA

  Spanyolország

  A CHATARRAS HERMANOS MARQUINA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari konténerek, waste management, Vehicle demolition, Ipari konténerek, és Scrap iron. Székhelye Huesca, Spanyolország.

 8. CONTAINERCHAIN

  Németország

  A CONTAINERCHAIN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Székhelye Hamburg, Németország.

 9. CLIJSTERS

  Belgium

  A CLIJSTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konténergyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szeméttartályok és -konténerek, Ipari konténerek, Fémkonténerek, Szeméttartályok és -konténerek, Ipari konténerek, containers for warehousing and storage, és Fémkonténerek. Székhelye Dilsen-Stokkem, Belgium.

 10. LUCIMET PROD. SRL.

  Románia

  A LUCIMET PROD. SRL., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konténergyártás, Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, Konténergyártás, és Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Székhelye Bucuresti, Románia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes