• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ipari kábelezés

A keresés eredménye

Ipari kábelezés - Import export

 1. BEMKA CABLE

  Törökország

  Verified by europages badge

  Established in 1986, Emka Cable started its manufacturing process in Istanbul, Turkey. We serve domestic and international customers with plug-in cable production following quality standards and an affordable, high-quality production approach. At Bemka Cable, we combine our production capabilities with changing technologies and offer high-quality and up-to-date products to our customers following their needs. We produce world-quality cables with our technical infrastructure in Bemka Cable production facility. Lines and machines in our facility: •4 Fully automatic plug cable production machine •15 Hanke terminal press machine •4 Injection molding machines •8 Packing lines •4 Cable lines •1 Pvc granule production machine •1 Copper bending line •1 Isolated bending line We have a wide product portfolio : •PVC Cables such as H05VV-F / H05VVH2-F AND H03VVH2-F / H07VV-K - H05VV-K / H05V2V2-F products from 2x0.50 to 3G1.5 as cables. •Plug Cables: 2.5A / 16A HYDROPONIC / 16A EUROPEAN TYPE / 16A TURKISH TYPE and many more to be discovered on our website ! Our mission is to follow quality standards and management systems in a way that will give confidence and satisfaction to domestic and foreign customers with an understanding of production and post-production service to serve our customers. Please do not hesitate to contact us for more information!

 2. C.M. OTTAVI PRODUCTIVE S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A C.M. OTTAVI PRODUCTIVE S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépgyártás, általában - bérmunka, electronic component assembly, Part finishing service, manual assembly, Gépgyártás, általában - bérmunka, assembly of PTH electronic components, assembly of electrical equipment, subcontract cable assembly, és crimping. Székhelye Rivoli, Olaszország.

 3. NOVACABLE - FABRICAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE CABLAGENS, LDA

  Portugália

  A NOVACABLE - FABRICAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE CABLAGENS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aeronautika – felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kábelezés, cabling, és Ipari kábelezés. Székhelye Vila Nova De Paiva, Portugália.

 4. ERREBI GROUP SRL

  Olaszország

  A ERREBI GROUP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vezérlő panelek - elektromos. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kábelezés, distribution panel, cabling, Ipari kábelezés, és electric panel wiring. Székhelye Reggello, Olaszország.

 5. CONFECTA AG

  Svájc

  A CONFECTA AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Székhelye Sulgen, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. IGUS SCHWEIZ GMBH

  Svájc

  A IGUS SCHWEIZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Székhelye Egerkingen, Svájc.

 2. INDUSTRIA CABLE S.R.L.

  Olaszország

  A INDUSTRIA CABLE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automaták, Elektromos szerszámok, Elektronikus egységesk, cables for industry, Automaták, Elektromos szerszámok, és Elektronikus egységesk. Székhelye Tavullia, Olaszország.

 3. CRESO S.R.L.

  Olaszország

  A CRESO S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric panel wiring, Electrical and electronic cabling, wiring harness, és electric wiring for motor vehicles. Székhelye Piacenza, Olaszország.

 4. KURZ ELEKTRONIK GMBH

  Németország

  A KURZ ELEKTRONIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Székhelye Althengstett, Németország.

 5. ALGAFE SRL CABLAGGI ELETTRICI - PRODUZIONE CAVI SPIRALATI -CABLAGGI INDUSTRIALI

  Olaszország

  A ALGAFE SRL CABLAGGI ELETTRICI - PRODUZIONE CAVI SPIRALATI -CABLAGGI INDUSTRIALI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is assembly of electric boards, subcontract cable assembly, és manufacture of electric cables. Székhelye Pieve Vergonte, Olaszország.

 1. SICAP ELECTRONIQUE

  Franciaország

  A SICAP ELECTRONIQUE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Subcontracting. Székhelye Coudeville-Sur-Mer, Franciaország.

 2. LED S.R.L.

  Olaszország

  A LED S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is subcontract cable assembly, és electric panel wiring. Székhelye Prato, Olaszország.

 1. ADESA KABLO

  Törökország

  A ADESA KABLO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nagyfeszültségű vezetékek, Ipari kábelezés, cables, Control cables (elec.), Nagyfeszültségű vezetékek, és Ipari kábelezés. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. QUADRI SERGIO - MONTAGGIO APP. ELETTRICI

  Olaszország

  A QUADRI SERGIO - MONTAGGIO APP. ELETTRICI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is subcontract cable assembly, assembly of electric boards, electrotechnical wiring, és structured wiring. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 3. ISO 9001 - ISO 14001

  Törökország

  A ISO 9001 - ISO 14001, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Székhelye Bornova/izmir, Törökország.

 4. REALCABLE SRL

  Olaszország

  A REALCABLE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric panel wiring, led home lighting, és LED Street Light. Székhelye Pordenone, Olaszország.

 5. COOPTEK

  Franciaország

  A COOPTEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronika - tanulmányok és kutatás, Elektronikus egységesk, Elektronika - tanulmányok és kutatás, assembly of electronic cards, és Elektronikus egységesk. Székhelye Lattes, Franciaország.

 6. GLENAIR

  Franciaország

  A GLENAIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is girdle, harness design, Cabling accessories, és connectors. Székhelye Toulouse, Franciaország.

 7. EFINDON.DE H. DIETER AHLERS

  Németország

  A EFINDON.DE H. DIETER AHLERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélhuzalok és kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Hajtóműalkatrészek, Elektromos és elektronikus összetevők, Ipari kábelezés, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Hajtóműalkatrészek, Elektromos és elektronikus összetevők, és Ipari kábelezés. Székhelye Gleichen, Németország.

 8. ICAME

  Franciaország

  A ICAME, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villanyszerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok, Ipari kábelezés, wiring harness, electric automatic controls, Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok, és Ipari kábelezés. Székhelye Lachapelle Sous Rougemont, Franciaország.

 1. DIETER SCHLOMS KABELKONFEKTION GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A DIETER SCHLOMS KABELKONFEKTION GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Székhelye Frastanz, Ausztria.

 2. NIDO

  Belgium

  A NIDO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kábelek és hálózatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nagyfeszültségű vezetékek, Ipari kábelezés, Nagyfeszültségű vezetékek, és Ipari kábelezés. Székhelye Zele, Belgium.

 3. ANT AUSTRIA NETWORK TECHNOLOGY HANDELS- U. DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Ausztria

  A ANT AUSTRIA NETWORK TECHNOLOGY HANDELS- U. DIENSTLEISTUNGS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Székhelye Kematen An Der Krems, Ausztria.

 4. CABLESCOM

  Spanyolország

  A CABLESCOM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wires and cables for the electronics and telecommunications industry. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 5. NUOVA CABLATORI SRL

  Olaszország

  A NUOVA CABLATORI SRL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is telephone components and accessories, subcontract cable assembly, és electric boards wiring. Székhelye Asti, Olaszország.

 6. IM.SER.PU SRL

  Olaszország

  A IM.SER.PU SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is subcontract cable assembly, consulting and design of electro-mechanical systems, technical consultancy and design services for electric lighting systems, és electrotechnical wiring. Székhelye Terni, Olaszország.

 7. SPEZIALKABEL SCHMID GMBH

  Németország

  A SPEZIALKABEL SCHMID GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhuzalok és kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtóműalkatrészek, Elektronikus dugaszoló csatlakozók, Ipari kábelezés, Hajtóműalkatrészek, Elektronikus dugaszoló csatlakozók, és Ipari kábelezés. Székhelye Affing-Mühlhausen, Németország.

 8. G - INTERNATIONAL TRADE

  Törökország

  A G - INTERNATIONAL TRADE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vörösrézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kábelezés, cables, cabling, special cables, és Ipari kábelezés. Székhelye Istanbul, Törökország.

 9. FRA-MAR S.A.S.

  Olaszország

  A FRA-MAR S.A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Domotika, Domotika, subcontract cable assembly, wiring harness, és cables. Székhelye Ronca', Olaszország.

 10. A.I.M.E. S.R.L.

  Olaszország

  A A.I.M.E. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Automatizálás - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kábelezés, Szervómechanikák, Ipari kábelezés, és Szervómechanikák. Székhelye Modena, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes