• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ipari kábelezés

A keresés eredménye

Ipari kábelezés - Import export

 1. NOVACABLE - FABRICAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE CABLAGENS, LDA

  Portugália

  A NOVACABLE - FABRICAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE CABLAGENS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aeronautika – felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kábelezés, cabling, és Ipari kábelezés. Székhelye Vila Nova De Paiva, Portugália.

 2. CONFECTA AG

  Svájc

  A CONFECTA AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Székhelye Sulgen, Svájc.

 3. ERREBI GROUP SRL

  Olaszország

  A ERREBI GROUP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vezérlő panelek - elektromos. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kábelezés, distribution panel, cabling, Ipari kábelezés, és electric panel wiring. Székhelye Reggello, Olaszország.

 4. IGUS SCHWEIZ GMBH

  Svájc

  A IGUS SCHWEIZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Székhelye Egerkingen, Svájc.

 5. ALGAFE SRL CABLAGGI ELETTRICI - PRODUZIONE CAVI SPIRALATI -CABLAGGI INDUSTRIALI

  Olaszország

  A ALGAFE SRL CABLAGGI ELETTRICI - PRODUZIONE CAVI SPIRALATI -CABLAGGI INDUSTRIALI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is assembly of electric boards, subcontract cable assembly, és manufacture of electric cables. Székhelye Pieve Vergonte, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KURZ ELEKTRONIK GMBH

  Németország

  A KURZ ELEKTRONIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Székhelye Althengstett, Németország.

 2. SICAP ELECTRONIQUE

  Franciaország

  A SICAP ELECTRONIQUE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Subcontracting. Székhelye Coudeville-Sur-Mer, Franciaország.

 3. CRESO S.R.L.

  Olaszország

  A CRESO S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric panel wiring, Electrical and electronic cabling, wiring harness, és electric wiring for motor vehicles. Székhelye Piacenza, Olaszország.

 4. REALCABLE SRL

  Olaszország

  A REALCABLE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric panel wiring, led home lighting, és LED Street Light. Székhelye Pordenone, Olaszország.

 5. ADESA KABLO

  Törökország

  A ADESA KABLO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nagyfeszültségű vezetékek, Ipari kábelezés, cables, Control cables (elec.), Nagyfeszültségű vezetékek, és Ipari kábelezés. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. QUADRI SERGIO - MONTAGGIO APP. ELETTRICI

  Olaszország

  A QUADRI SERGIO - MONTAGGIO APP. ELETTRICI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is subcontract cable assembly, assembly of electric boards, electrotechnical wiring, és structured wiring. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 2. EFINDON.DE H. DIETER AHLERS

  Németország

  A EFINDON.DE H. DIETER AHLERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélhuzalok és kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Hajtóműalkatrészek, Elektromos és elektronikus összetevők, Ipari kábelezés, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Hajtóműalkatrészek, Elektromos és elektronikus összetevők, és Ipari kábelezés. Székhelye Gleichen, Németország.

 1. COOPTEK

  Franciaország

  A COOPTEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektronika - tanulmányok és kutatás, Elektronikus egységesk, Elektronika - tanulmányok és kutatás, assembly of electronic cards, és Elektronikus egységesk. Székhelye Lattes, Franciaország.

 2. NIDO

  Belgium

  A NIDO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kábelek és hálózatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nagyfeszültségű vezetékek, Ipari kábelezés, Nagyfeszültségű vezetékek, és Ipari kábelezés. Székhelye Zele, Belgium.

 3. GLENAIR

  Franciaország

  A GLENAIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is girdle, harness design, Cabling accessories, és connectors. Székhelye Toulouse, Franciaország.

 4. ICAME

  Franciaország

  A ICAME, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villanyszerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok, Ipari kábelezés, wiring harness, electric automatic controls, Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok, és Ipari kábelezés. Székhelye Lachapelle Sous Rougemont, Franciaország.

 5. DIETER SCHLOMS KABELKONFEKTION GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A DIETER SCHLOMS KABELKONFEKTION GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Székhelye Frastanz, Ausztria.

 6. ANT AUSTRIA NETWORK TECHNOLOGY HANDELS- U. DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Ausztria

  A ANT AUSTRIA NETWORK TECHNOLOGY HANDELS- U. DIENSTLEISTUNGS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Székhelye Kematen An Der Krems, Ausztria.

 7. LED S.R.L.

  Olaszország

  A LED S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is subcontract cable assembly, és electric panel wiring. Székhelye Prato, Olaszország.

 8. ISO 9001 - ISO 14001

  Törökország

  A ISO 9001 - ISO 14001, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Székhelye Bornova/izmir, Törökország.

 1. CABLESCOM

  Spanyolország

  A CABLESCOM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wires and cables for the electronics and telecommunications industry. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 2. NUOVA CABLATORI SRL

  Olaszország

  A NUOVA CABLATORI SRL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is telephone components and accessories, subcontract cable assembly, és electric boards wiring. Székhelye Asti, Olaszország.

 3. IM.SER.PU SRL

  Olaszország

  A IM.SER.PU SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is subcontract cable assembly, consulting and design of electro-mechanical systems, technical consultancy and design services for electric lighting systems, és electrotechnical wiring. Székhelye Terni, Olaszország.

 4. D-TECH AUTOMATION SYSTEM

  Olaszország

  A D-TECH AUTOMATION SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos művek - berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kábelezés, factory automation, Electric control panels, Cable Assembly, és Ipari kábelezés. Székhelye Desio, Olaszország.

 5. A.I.M.E. S.R.L.

  Olaszország

  A A.I.M.E. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Automatizálás - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kábelezés, Szervómechanikák, Ipari kábelezés, és Szervómechanikák. Székhelye Modena, Olaszország.

 6. FRA-MAR S.A.S.

  Olaszország

  A FRA-MAR S.A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Domotika, Domotika, subcontract cable assembly, wiring harness, és cables. Székhelye Ronca', Olaszország.

 7. SPEZIALKABEL SCHMID GMBH

  Németország

  A SPEZIALKABEL SCHMID GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhuzalok és kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtóműalkatrészek, Elektronikus dugaszoló csatlakozók, Ipari kábelezés, Hajtóműalkatrészek, Elektronikus dugaszoló csatlakozók, és Ipari kábelezés. Székhelye Affing-Mühlhausen, Németország.

 8. ESTE KABELVERLEGUNG GMBH

  Németország

  A ESTE KABELVERLEGUNG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cable stays. Székhelye Neu Wulmstorf, Németország.

 9. G - INTERNATIONAL TRADE

  Törökország

  A G - INTERNATIONAL TRADE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vörösrézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kábelezés, cables, cabling, special cables, és Ipari kábelezés. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. NEW SUPPLY GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A NEW SUPPLY GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kábelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cables for industry. Székhelye Ponzano Veneto, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes