• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • inox evőeszközök

A keresés eredménye

Inox evőeszközök - Import export

 1. EUROASIA SA

  Olaszország

  A EUROASIA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Brescia, Olaszország.

 2. ETERNUM

  Belgium

  A ETERNUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztali étkészletek és asztali díszek, Inox evőeszközök, Kanalak, villák, kések, Asztali étkészletek és asztali díszek, Inox evőeszközök, stainless steel kitchen knife, és Kanalak, villák, kések. Székhelye Gembloux, Belgium.

 3. STORIA

  Belorusszia

  A STORIA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Mogilev, Belorusszia.

 4. TONER S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A TONER S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Inox evőeszközök, Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Inox evőeszközök, és Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Moravska Trebova, Cseh Köztársaság.

 5. APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES

  Franciaország

  A APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, Inox evőeszközök, és screws. Székhelye Guignecourt, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MA-INOX

  Marokkó

  A MA-INOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Sale, Marokkó.

 2. CASA MANDARINA

  Spanyolország

  A CASA MANDARINA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is furnishing accessories. Székhelye Ribadeo, Spanyolország.

 3. YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Törökország

  A YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pressure cooker, teapots, és couscous pots. Székhelye Kahramanmaras, Törökország.

 4. SITONG INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD

  Kína

  A SITONG INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Yangjiang, Kína.

 5. OJSC KRASNY METALLIST

  Belorusszia

  A OJSC KRASNY METALLIST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Mogilev, Belorusszia.

 1. SEVEN SEAS GLOBAL

  Németország

  A SEVEN SEAS GLOBAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Kerpen, Németország.

 2. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Törökország

  A YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Asztali étkészletek és asztali díszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalak, villák, kések, Inox evőeszközök, industrial kitchens, stainless steels, Kanalak, villák, kések, és Inox evőeszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. FESCER

  Törökország

  A FESCER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, kitchen items, és Inox evőeszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. HEIDEN ELECTRONICS GMBH

  Németország

  A HEIDEN ELECTRONICS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vizsgálófelszerelések, Tudományos-műszaki eszközök és műszerek, Órák, Vizsgálófelszerelések, Tudományos-műszaki eszközök és műszerek, és Órák. Székhelye Pürgen, Németország.

 3. BELO INOX, SA.

  Portugália

  A BELO INOX, SA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, cutlery for hotels, és Vágóeszközök, háztartási. Székhelye Guimaraes, Portugália.

 4. ALEXANDRIA METAL WORKS

  Egyiptom

  A ALEXANDRIA METAL WORKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel cutlery, és tableware. Székhelye Alexnadria, Egyiptom.

 5. TRADE TACKLERS

  Pakisztán

  A TRADE TACKLERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hunting knives, és accessories for hunting and hunters. Székhelye Lahore, Pakisztán.

 6. ORFEVRERIE DE LA TOUR

  Franciaország

  A ORFEVRERIE DE LA TOUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, Evőeszközök, cutlery, Inox evőeszközök, Evőeszközök, és spoons. Székhelye Sourdeval, Franciaország.

 7. XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD.

  Kína

  A XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Xiamen Fujian, Kína.

 8. AD HORECA

  Románia

  A AD HORECA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutlery, és porcelain. Székhelye Cluj Napoca, Románia.

 1. JIEYANG IDEAL METAL PRODUCTS CO., LTD.

  Kína

  A JIEYANG IDEAL METAL PRODUCTS CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel cutlery. Székhelye Jieyang City,guangdong Province, Kína.

 2. POKERPOOL OY

  Finnország

  A POKERPOOL OY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is living area, és electric air conditioning and convector heating. Székhelye Hamina, Finnország.

 3. YANGJIANG KASUIT HARDWAR PRODUCTS CO.,LED

  Kína

  A YANGJIANG KASUIT HARDWAR PRODUCTS CO.,LED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Utensils, kitchen - knives. Székhelye Yangjiang, Kína.

 4. BYOZBY

  Törökország

  A BYOZBY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. KORDUN-ALATI D.O.O.

  Horvátország

  A KORDUN-ALATI D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Szerszámok, nem motoros, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Szerszámok, nem motoros. Székhelye Karlovac, Horvátország.

 6. STEFI SARL

  Franciaország

  A STEFI SARL, tevékenységi ágazata Ipari csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, Csövek - nem vasfémek, Inox evőeszközök, és Csövek - nem vasfémek. Székhelye Châteaubernard, Franciaország.

 7. MAYGE

  Kína

  A MAYGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Shenzhen, Kína.

 8. NINGBO BOLEX CUTLERY INC.

  Kína

  A NINGBO BOLEX CUTLERY INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is professional knives, és catering supplies. Székhelye Ningbo, Kína.

 9. DORUK METAL

  Törökország

  A DORUK METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. ST JAMES SERVICES SARL

  Kamerun

  A ST JAMES SERVICES SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium food containers, és cutlery. Székhelye yaounde, Kamerun.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes