• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • inox evőeszközök

A keresés eredménye

Inox evőeszközök - Import export

 1. EUROASIA SA

  Olaszország

  A EUROASIA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Brescia, Olaszország.

 2. ETERNUM

  Belgium

  A ETERNUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztali étkészletek és asztali díszek, Inox evőeszközök, Kanalak, villák, kések, Asztali étkészletek és asztali díszek, Inox evőeszközök, stainless steel kitchen knife, és Kanalak, villák, kések. Székhelye Gembloux, Belgium.

 3. TONER S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A TONER S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Inox evőeszközök, Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Inox evőeszközök, és Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Moravska Trebova, Cseh Köztársaság.

 4. OJSC KRASNY METALLIST

  Belorusszia

  A OJSC KRASNY METALLIST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Mogilev, Belorusszia.

 5. CASA MANDARINA

  Spanyolország

  A CASA MANDARINA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is furnishing accessories. Székhelye Ribadeo, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Törökország

  A YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pressure cooker, teapots, és couscous pots. Székhelye Kahramanmaras, Törökország.

 2. STORIA

  Belorusszia

  A STORIA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Mogilev, Belorusszia.

 3. APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES

  Franciaország

  A APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, Inox evőeszközök, és screws. Székhelye Guignecourt, Franciaország.

 4. SEVEN SEAS GLOBAL

  Németország

  A SEVEN SEAS GLOBAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Kerpen, Németország.

 5. HEIDEN ELECTRONICS GMBH

  Németország

  A HEIDEN ELECTRONICS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vizsgálófelszerelések, Tudományos-műszaki eszközök és műszerek, Órák, Vizsgálófelszerelések, Tudományos-műszaki eszközök és műszerek, és Órák. Székhelye Pürgen, Németország.

 1. FESCER

  Törökország

  A FESCER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, kitchen items, és Inox evőeszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Törökország

  A YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Asztali étkészletek és asztali díszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalak, villák, kések, Inox evőeszközök, industrial kitchens, stainless steels, Kanalak, villák, kések, és Inox evőeszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. AD HORECA

  Románia

  A AD HORECA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutlery, és porcelain. Székhelye Cluj Napoca, Románia.

 2. ORFEVRERIE DE LA TOUR

  Franciaország

  A ORFEVRERIE DE LA TOUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, Evőeszközök, cutlery, Inox evőeszközök, Evőeszközök, és spoons. Székhelye Sourdeval, Franciaország.

 3. BELO INOX, SA.

  Portugália

  A BELO INOX, SA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, cutlery for hotels, és Vágóeszközök, háztartási. Székhelye Guimaraes, Portugália.

 4. KORDUN-ALATI D.O.O.

  Horvátország

  A KORDUN-ALATI D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Szerszámok, nem motoros, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Szerszámok, nem motoros. Székhelye Karlovac, Horvátország.

 5. POKERPOOL OY

  Finnország

  A POKERPOOL OY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is living area, és electric air conditioning and convector heating. Székhelye Hamina, Finnország.

 6. STEFI SARL

  Franciaország

  A STEFI SARL, tevékenységi ágazata Ipari csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, Csövek - nem vasfémek, Inox evőeszközök, és Csövek - nem vasfémek. Székhelye Châteaubernard, Franciaország.

 7. BYOZBY

  Törökország

  A BYOZBY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. STAINLESS STEEL FABRICATORS DERBY

  Egyesült Királyság

  A STAINLESS STEEL FABRICATORS DERBY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Derby, Egyesült Királyság.

 1. NOZHAROV AD

  Bulgária

  A NOZHAROV AD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, Asztali étkészletek és asztali díszek, Inox evőeszközök, és Asztali étkészletek és asztali díszek. Székhelye Gabrovo, Bulgária.

 2. MERCAINOX - COMPONENTES INDUSTRIAIS, LDA

  Portugália

  A MERCAINOX - COMPONENTES INDUSTRIAIS, LDA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, és Inox evőeszközök. Székhelye Zona Industrial Da Poupa, Portugália.

 3. NEHIR MUTFAK ESYALARI SAN. VE TIC. A.S.

  Törökország

  A NEHIR MUTFAK ESYALARI SAN. VE TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stainless steel and table cutlery. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. ESPRITE SRO

  Szlovákia

  A ESPRITE SRO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Dolný Kubín, Szlovákia.

 5. VAN GEENEN B.V.

  Hollandia

  A VAN GEENEN B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, és Inox evőeszközök. Székhelye Rijssen, Hollandia.

 6. YLTEC

  Franciaország

  A YLTEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, és Inox evőeszközök. Székhelye Joigny, Franciaország.

 7. DORUK METAL

  Törökország

  A DORUK METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. HALFER MUTFAK GERECLERI

  Törökország

  A HALFER MUTFAK GERECLERI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Székhelye Kahramanmaraş, Törökország.

 9. KORKMAZ MUTFAK ESYALARI VE TURIZM SANAYI TICARET A S

  Törökország

  A KORKMAZ MUTFAK ESYALARI VE TURIZM SANAYI TICARET A S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Inox evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos háztartási gépek - kis gépek, és Villamos háztartási gépek - kis gépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. LEIRINOX-COMÉRCIO DE MATERIAIS E ACESSORIOS INOX, LDA.

  Portugália

  A LEIRINOX-COMÉRCIO DE MATERIAIS E ACESSORIOS INOX, LDA., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, és Inox evőeszközök. Székhelye Vila Cha, Portugália.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes