• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • import-export - szén

A keresés eredménye

Import-export - szén - Import export

 1. SIBSTAR GROUP

  Kirgizisztán

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Group is your reliable partner for the supply of thermal coal since 2019. We are a major supplier of «D», «G», and «T» grades of hard coal. It is widely used as fuel for household needs, completely necessary for foundries operation and is used by thermal power plants for electricity generation. Over the entire period of our activity, we have supplied more than 1 000 000 tons of coal. We are focused on supporting the global industry by ensuring stable supplies of high-quality products. We strive for long-term and mutually beneficial relationships with our clients and partners, providing the best service and optimal solutions. SIBSTAR Group supplies energy resources all over the world. Thanks to our reliable partnerships and extensive logistics network, we guarantee on-time and safe delivery of our products anywhere in the world. Energy shipments are carried out to the largest manufacturing giants. Our key partners are large industrial enterprises of China, India and Turkey. SIBSTAR is a dynamically developing company. We expand geography of cooperation, as well as the structure of supplied products. Our goal is to provide stable supplies to keep your production processes running. We are in a process of development petroleum supply.

 2. BRASAS VIVAS UNIP LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A BRASAS VIVAS UNIP LDA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Faszén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - szén, Tüzelőanyagok, szilárd, Charcoal BBQ, Charcoal for hypermarket distribution, Quality charcoal for barbecues, Vegetable charcoal, environmentally-friendly products, low environmental impact fuels, és Marabu charcoal. Székhelye Vila Nova De Famalicão, Portugália.

 3. ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT

  Észtország

  A ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / export - fa. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - szén, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Gyalult haszonfa, Fa - félkész termékek, Import-export - szén, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Gyalult haszonfa, és Fa - félkész termékek. Székhelye Tallinn, Észtország.

 4. CS ADDITIVE GMBH

  Németország

  A CS ADDITIVE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénszármazékok, natural graphite, petroleum coke, sulphur and derivatives, és Szénszármazékok. Székhelye Brüggen-Bracht, Németország.

 5. SMART TRADE SRL

  Olaszország

  A SMART TRADE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faszén, Faszén, és charcoal briquettes. Székhelye Busnago, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EKOTEC ENERGY IMPORT EXPORT INDUSTRIAL LTD TRADING COMPANY

  Törökország

  A EKOTEC ENERGY IMPORT EXPORT INDUSTRIAL LTD TRADING COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Székhelye Sakarya, Törökország.

 2. LLC UKRRESOURCE.

  Ukrajna

  A LLC UKRRESOURCE., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coal, coal for home use, activated carbons for water filtering plants, és coking coal. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 3. INTERACTIVE ENERGY AG

  Svájc

  A INTERACTIVE ENERGY AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Székhelye Lucerne, Svájc.

 4. LTS COMPANY

  Ukrajna

  A LTS COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coal, és charcoal briquettes. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 5. TURKOGLU ENDÜSTRI TOZLARI METAL SAN.TIC.LTD.STI

  Törökország

  A TURKOGLU ENDÜSTRI TOZLARI METAL SAN.TIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Székhelye Zonguldak, Törökország.

 1. IG-COKE

  Olaszország

  A IG-COKE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coking coal, coke for foundries, vegetable charcoal and by-products, és charcoal. Székhelye Casalnuovo Di Napoli, Olaszország.

 2. OESTEVIP

  Portugália

  A OESTEVIP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Székhelye Ramalhal, Portugália.

 1. TERMINALTRADE LTD

  Oroszország

  A TERMINALTRADE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faszén, Grillsütők, kerti grillsütők és tartozékok, Tűzifa, Fa - félkész termékek, Faszén, Grillsütők, kerti grillsütők és tartozékok, Tűzifa, és Fa - félkész termékek. Székhelye Kostroma, Oroszország.

 2. BRENNSTOFFHANDEL KOHLE MACIEVA INH. LINDA MACIEVA

  Ausztria

  A BRENNSTOFFHANDEL KOHLE MACIEVA INH. LINDA MACIEVA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lignite. Székhelye Traun, Ausztria.

 3. ÜREYLER

  Törökország

  A ÜREYLER, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Fuvarozók, nemzetközi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - szén, corporate logistics, és Import-export - szén. Székhelye istanbul, Törökország.

 4. ASIA GILSONITE TRADING CO.

  Irán

  A ASIA GILSONITE TRADING CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Natural asphalts. Székhelye Tehran, Irán.

 5. AVANGARD

  Belorusszia

  A AVANGARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Charcoal BBQ, Charcoal for hypermarket distribution, és Quality charcoal for barbecues. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 6. MB KOFTA

  Litvánia

  A MB KOFTA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - szén, és Import-export - szén. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 7. SAMARIS S.R.O.

  Szlovákia

  A SAMARIS S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Energia és nyersanyag import-export, Diesel, wooden pellets, Energia és nyersanyag import-export, és Carbon black. Székhelye Bratislava, Szlovákia.

 8. AGROTEH

  Ukrajna

  A AGROTEH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Coke. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 1. TD ANTRACIT, LTD

  Ukrajna

  A TD ANTRACIT, LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coal, anthracite, coal, és charcoal. Székhelye Lugansk, Ukrajna.

 2. BERIN PELLET

  Törökország

  A BERIN PELLET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 3. CARBON GRILL SRL

  Olaszország

  A CARBON GRILL SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Székhelye Nuvolento, Olaszország.

 4. IBERICA LED

  Spanyolország

  A IBERICA LED, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is photovoltaic street lamps. Székhelye Gijon, Spanyolország.

 5. AN CONSULTING

  Törökország

  A AN CONSULTING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Trágyázó- és talajjavító szerek, Friss csirke és tyúk, wooden pellets, Trágyázó- és talajjavító szerek, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. PROMRESURS, JSC.

  Ukrajna

  A PROMRESURS, JSC., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beech sheets, és Firewood, charcoal, briquettes. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 7. COUNTY LOGS & COAL

  Egyesült Királyság

  A COUNTY LOGS & COAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Székhelye Halstead, Egyesült Királyság.

 8. KIVILCIM KÖMÜRLERI

  Törökország

  A KIVILCIM KÖMÜRLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - szén, oak, chipboard, extractors, és Import-export - szén. Székhelye Konya, Törökország.

 9. SIPO TRADING LTD

  Ciprus

  A SIPO TRADING LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coal for home use, activities for the coal industry, cargo transport by barge, és lake and river barges. Székhelye Nicosia, Ciprus.

 10. EUROLIGNITE LLC

  Ukrajna

  A EUROLIGNITE LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, lignite, organic soil improvers, Föld, és soil conditioner. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Import-export - szén - Import export

Találatok száma

6375 Vállalat