• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • import export - acél és fémek

A keresés eredménye

Import export - acél és fémek - Import export

 1. UAB GARBI META

  Litvánia

  Verified by europages badge

  We are a Worldwide Metal Traders, trading with Cu, Ni, Ag, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, Fe skulls, Pig Iron and others. Physical forms we are looking for are metals, sludges, flue dust, powders, dross, slags, mattes, spent catalysts, concentrates, skimming, filter cakes, anodic slimes, fines, residues, ore, turnings, powder, granules, ingots. If you think you have something to offer, but previously had challenges to sell - perhaps you had trouble with locations of the goods, unexpected elements, too much humidity, lack of paper, tiny quantity or just couldn’t find a buyer - don’t hesitate to contact us! Through 5-15 minute telephone conversation, we will get to know each other better, check all our possibilities and know whether we are a match made in trading heaven or not. We will go through product type, origin and technical details, supply ability, unit price, shipping details, logistics, payment terms and answer all your questions and concerns - if any. At our costs - we could sample/weigh/seal/assay/photo report with Neutral surveyor in your place. We value our clients and are looking forward to fruitful cooperation!

 2. VM STEEL 904L

  Belgium

  Verified by europages badge

  A VM STEEL 904L, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Székhelye Wavre, Belgium.

 3. BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER

  Törökország

  Verified by europages badge

  A BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Acélok és fémek, industrial metal work, sheet metal, metal, galvanized sheet bending, laser systems and machinery for cutting metals, metal bending, és sheet metal - trade. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 4. NPI INTERNATIONAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A NPI INTERNATIONAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Székhelye Avignon, Franciaország.

 5. MARCEGAGLIA BALTICS

  Lettország

  Verified by europages badge

  A MARCEGAGLIA BALTICS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acéllemez és szalagacél, Supplier of steel, steel processing, steel strips in stock, multimodal transport, Acéllemez és szalagacél, cold-rolled steel strips, hot-rolled steel strips, és Slitting to strips service. Székhelye Riga, Lettország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TRIBEL METALS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A TRIBEL METALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / Export - acél és fémek, Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, Vaskohászati termékek kereskedelme, Import / Export - acél és fémek, Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, és Vaskohászati termékek kereskedelme. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 2. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgium

  Verified by europages badge

  A STAPPERT INTRAMET SA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Import / Export - acél és fémek, Nemes és különleges acél, stainless steel caskets, stainless steel flanges, stainless-steel pipes, steel flanges, és stainless steel sheets. Székhelye Engis, Belgium.

 3. AG METALS RECYCLING

  Belgium

  Verified by europages badge

  A AG METALS RECYCLING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vaskohászati termékek kereskedelme, Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling), Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, purchase of iron scrap, Recovery of ferrous metal, metal collection, Recycling of electrical appliances, Vaskohászati termékek kereskedelme, és Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling). Székhelye Lot, Belgium.

 4. EXTRA FORGE D.O.O.

  Szlovénia

  Verified by europages badge

  A EXTRA FORGE D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Import / Export - acél és fémek, Réz és rézötvözetek, Ipari épületépítés, Sárgaréz, Acélok és fémek hőkezelése, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Fémkésztermékek, és Alumínium és ötvözetek. Székhelye Maribor, Szlovénia.

 5. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  Kína

  Verified by europages badge

  A XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hidegen hengerelt szalagacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / Export - acél és fémek, tungsten carbide, carbon steel, aluminium bronze, Import / Export - acél és fémek, Aluminum Manganese, Aluminum Zinc, Aluminum Copper, és Brass Bar Tube Tape. Székhelye Xiamen, Kína.

 1. STEEL GATE

  Románia

  A STEEL GATE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelcsatornák - vasfémek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, Import / Export - acél és fémek, Kábelcsatornák - vasfémek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, és Import / Export - acél és fémek. Székhelye Bucuresti, Románia.

 2. HIRSHMANN

  Törökország

  A HIRSHMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is body shop spare parts, Gearbox, brakes and clutches, és Automotive parts. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. MOISÉS & JESUS SA

  Portugália

  A MOISÉS & JESUS SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheet shearing and pressing. Székhelye Alenquer, Portugália.

 3. WELMAN METAAL

  Hollandia

  A WELMAN METAAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel beams, Steel trading, steel constructions, és steel sheet. Székhelye Weerselo, Hollandia.

 4. STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD

  Egyesült Királyság

  A STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel wire, stainless steel pipes, és Stainless steel tubing. Székhelye Ludlow, Egyesült Királyság.

 5. FACTORY1950

  Svájc

  A FACTORY1950, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üzemi berendezések, Import-export - bútorok és berendezési tárgyak, Import-export – ügynökök, cutting tools, Üzemi berendezések, Import-export - bútorok és berendezési tárgyak, és Import-export – ügynökök. Székhelye Sion, Svájc.

 6. SHAHAB PROJECTS

  Törökország

  A SHAHAB PROJECTS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / export - textíliák és ruházat, Import / export - élelmiszertermékek, Import-export - bútorok és berendezési tárgyak, Import / export - textíliák és ruházat, petrochemical products, Import / export - élelmiszertermékek, és Import-export - bútorok és berendezési tárgyak. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. SONGSHUN STEEL

  Németország

  A SONGSHUN STEEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is high speed steel, és plated sheet steel. Székhelye Bassum, Németország.

 8. NICOMET TRADING B.V.

  Hollandia

  A NICOMET TRADING B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / Export - acél és fémek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Nemes és különleges acél, Import / Export - acél és fémek, common steels ( basic ), Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, és Nemes és különleges acél. Székhelye Oostvoorne, Hollandia.

 1. AGORA TECHNIQUE

  Franciaország

  A AGORA TECHNIQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanical components, és automotive struts. Székhelye Alfortville, Franciaország.

 2. FIRSTINOX

  Franciaország

  A FIRSTINOX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nemes és különleges acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / Export - acél és fémek, Trading in steel, Import / Export - acél és fémek, és stainless steel structural shapes. Székhelye Fosses, Franciaország.

 3. CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S.

  Törökország

  A CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelés és bontás, ipari berendezések, Megújuló energiák, Erőműi berendezések és felszerelések, Turbinák, Szerelés és bontás, ipari berendezések, Megújuló energiák, Erőműi berendezések és felszerelések, és Turbinák. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 4. FERCOMETAL

  Spanyolország

  A FERCOMETAL, tevékenységi ágazata Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / Export - acél és fémek, Import / Export - acél és fémek, Buying electronic waste, scrap metal, és Scrap metal business. Székhelye Alaquas - Valencia, Spanyolország.

 5. GLD GENERAL TRADING SRL

  Románia

  A GLD GENERAL TRADING SRL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper ingots, és non-ferrous metal scrap. Székhelye Timisoara, Románia.

 6. ACIERS UK LIMITED

  Egyesült Királyság

  A ACIERS UK LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szénacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / Export - acél és fémek, Steel trading, és Import / Export - acél és fémek. Székhelye Hounslow, Egyesült Királyság.

 7. STEELFORCE NV

  Belgium

  A STEELFORCE NV, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / Export - acél és fémek, beams, iron products, Import / Export - acél és fémek, és sections. Székhelye ANTWERPEN, Belgium.

 8. CONMETALL

  Belgium

  A CONMETALL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kézműipar, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Kézműipar, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, do-it-yourself items, és do it yourself tools. Székhelye Mechelen, Belgium.

 9. GROUPE REEL

  Franciaország

  A GROUPE REEL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, lifting systems, és Acél. Székhelye Saint-Cyr-Au-Mont-D'Or, Franciaország.

 10. SIDENOR FRANCE

  Franciaország

  A SIDENOR FRANCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Székhelye Villeneuve-D'ascq, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Import export - acél és fémek - Import export

Találatok száma

1190 Vállalat