• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • huzalrúgók

A keresés eredménye

Huzalrúgók - Import export

 1. DIETZ GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Spring manufacture requires a very high degree of precision in order to meet all the requirements of complex structures while remaining functional. Due to rising demands on quality, we are continuously further developing our materials and products. Their functionality is safeguarded by frequent quality tests. Of course we are happy to provide you with the test results. In manufacturing springs and bent wire parts, we guarantee that our products keep the promises they make. Our objective is to have maximum supply security and for our customers to have the lowest possible level of processing expenses. We pursue this with our database-supported inventory system – in the raw materials warehouse as well as the warehouse for completed components. Thanks to our streamlined structures and processes, we are able to react to your logistical requirements in an especially flexible way.

 2. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, Rugók, különgyártású, Huzalrúgók, springs to design, torsion springs, Precíziós rugók, s/steel springs, Rugók, különgyártású, és precision springs. Székhelye Selvazzano Dentro, Olaszország.

 3. DÖPKE METALLWAREN UND LADENBEDARF GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DÖPKE METALLWAREN UND LADENBEDARF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Székhelye Bünde, Németország.

 4. BIEGEFORM SOLUTIONS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BIEGEFORM SOLUTIONS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Székhelye Lüdenscheid, Németország.

 5. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábelek - kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Lánctartozékok, Huzalrúgók, Láncok, műanyagból, Lánctartozékok, bent wire parts, Stainless wire ropes, Compression springs, és Link chains. Székhelye Monheim, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PEHA-METALL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PEHA-METALL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Székhelye Rietberg, Németország.

 2. LK MECHANIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LK MECHANIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Székhelye Heuchelheim, Németország.

 3. MOLLIFICIO SO.MI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MOLLIFICIO SO.MI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is springs, torsion springs, compression springs, extension springs, springs in strips, springs for agricultural applications, spring manufacturer, micro-springs, és wire springs. Székhelye Montecarotto, Olaszország.

 4. DRAHTBIEGETECHNIK LUEGER GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A DRAHTBIEGETECHNIK LUEGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Székhelye Waidhofen/ybbs, Ausztria.

 5. RUGÓCENTER KFT.

  Magyarország

  Szakterületünk rugó- és huzaltermékek gyártása kör keresztmetszetű huzalból 0, 25 mm – 16, 0 mm huzaltartományban. A húzórugók, nyomórugók, torziós rugók és mezőgazdasági rugók elsősorban kis és nagy szériás sorozatgyártásban és egyedi megrendelésekre is készülnek. A megrendelők főként a mezőgazdasági gépiparból keresik a céget, de a gyártás kiszolgálja a háztartási gépipart, a kerékpárgyártókat, a világítás- és árnyékolás-technikát, szerszámgépipart, kapu technikát, sportszergyártókat valamint az autóipar egyes területeit is. Célunk, hogy minden partnerünk büszke legyen arra, hogy együtt dolgozunk és hosszú távon számoljon velünk. Megbízhatóság, elkötelezettség és stabil üzleti kapcsolatok jellemzik a céget. A gyártásban szerzett sok éves tapasztalat, valamint új mérnöki és gyártási technológiák alkalmazása hozzájárul ahhoz, hogy magas minőségű termékeket gyártsunk. Segítjük partnereink tervező munkáját: az Institute of Spring Technology (IST) támogatásával szakmai segítséget biztosítunk a rugófejlesztésekben. A német rugóipari szövetség (VDFI) tagjaként az általuk szervezett aktuális gazdasági és műszaki kérdések köré épített képzéseken és előadásokon veszünk részt. Az elmúlt években végrehajtott beruházásokkal nőtt a gyártó- és műhelycsarnokok területe, bővült a modern automata rugógyártó-gépek és egyéb berendezések (pl. hőkezelő kemencék, hajlítószerszámok, köszörűgépek) köre és egy porfestőüzem is átadásra került.

 1. CALIFIL

  Franciaország

  A CALIFIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formázás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok, Huzalrúgók, Fémrácsok, compatible shelving for warehouses, Cheese racks, és Huzalrúgók. Székhelye Rugles, Franciaország.

 2. HANS SCHLENK TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG E.K.

  Németország

  A HANS SCHLENK TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Székhelye Blaustein, Németország.

 1. SAM HWA STEEL S.A.

  Luxemburg

  A SAM HWA STEEL S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhuzalok és kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalrúgók, és Huzalrúgók. Székhelye Bettembourg, Luxemburg.

 2. PRESSIRESSORT

  Franciaország

  A PRESSIRESSORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercsrugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Spirálrugók, Laprugók, Tányérrugók, Huzalrúgók, Spirálrugók, Laprugók, Tányérrugók, és Huzalrúgók. Székhelye Marseille, Franciaország.

 3. OY LESJÖFORS AB

  Finnország

  A OY LESJÖFORS AB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercsrugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rugók, Huzalrúgók, Laprugók, compression springs, Rugók, Huzalrúgók, és Laprugók. Székhelye Åminnefors, Finnország.

 4. SEEMANN GESTELLBAU GMBH

  Németország

  A SEEMANN GESTELLBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Székhelye Villingen-Schwenningen, Németország.

 5. RPK SDAD COOP

  Spanyolország

  A RPK SDAD COOP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalrúgók, Nyomórugók, Huzalrúgók, Nyomórugók, és torsion springs. Székhelye Vitoria-Gasteiz, Spanyolország.

 6. SPRING GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A SPRING GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalrúgók, Spirálrugók, Laprugók, Huzalrúgók, Spirálrugók, és Laprugók. Székhelye San Giovanni In Persiceto, Olaszország.

 7. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Törökország

  A MERTYAY SPRING INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, Huzalrúgók, Precíziós rugók, spring manufacturer, Huzalrúgók, és spring steel. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. MÖSSLER DRAHT GMBH

  Ausztria

  A MÖSSLER DRAHT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Székhelye Treffen, Ausztria.

 1. GRAF GMBH

  Németország

  A GRAF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Övcsatok, Rugók, Huzalrúgók, bent wire parts, Övcsatok, Rugók, és Huzalrúgók. Székhelye Werdohl, Németország.

 2. KOMETYAY YAY LTD.

  Törökország

  A KOMETYAY YAY LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. ANTWERPS TECHNISCH VERENBEDRIJF

  Belgium

  A ANTWERPS TECHNISCH VERENBEDRIJF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalrúgók, Laprugók, extension springs, Huzalrúgók, Laprugók, és torsion springs. Székhelye Schelle, Belgium.

 4. PLATZMANN FEDERN GMBH & CO. KG

  Németország

  A PLATZMANN FEDERN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compression springs, bent wire parts, és carriage springs. Székhelye Hagen, Németország.

 5. YAYSE SPRING MFG. COMPANY

  Törökország

  A YAYSE SPRING MFG. COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tányérrugók, brake springs, formed springs, és Tányérrugók. Székhelye Izmir, Törökország.

 6. INDUSTRIAS ECHEIRI S.L.

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS ECHEIRI S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Székhelye Erandio (bizkaia), Spanyolország.

 7. BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalrúgók, és Huzalrúgók. Székhelye Tipton, Egyesült Királyság.

 8. FWG-IHW TECHN. FEDERN GMBH

  Németország

  A FWG-IHW TECHN. FEDERN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Laprugók, Huzalrúgók, compression springs, Laprugók, Huzalrúgók, és epoxy polyurethane covers. Székhelye Grevenbroich, Németország.

 9. JACQUEMET

  Franciaország

  A JACQUEMET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compression springs, Metal wire objects, és stamping. Székhelye Saint-Martin-du-Fresne, Franciaország.

 10. HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH

  Ausztria

  A HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Spirálrugók, Huzalrúgók, Laprugók, Spirálrugók, CNC punched parts, Huzalrúgók, és Laprugók. Székhelye Wien, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes