• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • huzalhúzás - vasfémek

A keresés eredménye

Huzalhúzás - vasfémek - Import export

 1. HOLDENRIEDER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HOLDENRIEDER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Székhelye Bergkirchen/munich, Németország.

 2. RESTRADE AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A RESTRADE AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Székhelye Breitenbach, Svájc.

 3. C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK

  Németország

  A C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Székhelye Schwerte, Németország.

 4. UNIVERSAL CENTER LLC

  Ukrajna

  A UNIVERSAL CENTER LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Székhelye Dnepropetrovsk, Ukrajna.

 5. SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH

  Németország

  A SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Székhelye Dorsten, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TRAFILERIE GALLI SRL

  Olaszország

  A TRAFILERIE GALLI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shiny chromable wires, és zinc-coated wires. Székhelye Torre De' Picenardi, Olaszország.

 2. FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ

  Franciaország

  A FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - vasfémek, Huzalhúzás - vasfémek, grilles, és fencing. Székhelye Berthelming, Franciaország.

 3. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Belgium

  A A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hengerelt huzal - vasfémek, Round reinforcing bars, steel drawing plant, Hengerelt huzal - vasfémek, és Bright steel. Székhelye Beveren-waas, Belgium.

 4. ROTHSTEIN DRAHT GMBH

  Németország

  A ROTHSTEIN DRAHT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Székhelye Gummersbach, Németország.

 5. BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY

  Törökország

  A BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wire, Galvanized Wire, Low-carbon galvanized steel wire, és hot-dip galvanising treatment. Székhelye Hatay, Törökország.

 1. DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S

  Törökország

  A DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel wires, és drawn iron and steel wires. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 2. METALURGIA SA

  Lengyelország

  A METALURGIA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is galvanized wire, nails, galvanised fences and panels, és bright wire. Székhelye Radomsko, Lengyelország.

 1. ACIA SUD

  Tunézia

  A ACIA SUD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Acélok és fémek - húzás, Huzalhúzás - vasfémek, Drótok és kábelek - vasfémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Acélok és fémek - húzás, Huzalhúzás - vasfémek, és Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye SFAX, Tunézia.

 2. INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA

  Románia

  A INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is galvanized wire. Székhelye Campia Turzii, Románia.

 3. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Olaszország

  A METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - vasfémek, és Huzalhúzás - vasfémek. Székhelye Ledro, Olaszország.

 4. ROIG MAPREM S.L.

  Spanyolország

  A ROIG MAPREM S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel wire for cold pressing. Székhelye Silla-Valencia-España, Spanyolország.

 5. BROWN EUROPE

  Franciaország

  A BROWN EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drawing, steel wires, drawn wires, és drawing metals. Székhelye Laval-de-cère, Franciaország.

 6. FRIGERIO & DURONI SNC

  Olaszország

  A FRIGERIO & DURONI SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cold drawn metal wires. Székhelye Meda, Olaszország.

 7. CONFLANDEY INDUSTRIES

  Franciaország

  A CONFLANDEY INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dyes for dye plates. Székhelye Port Sur Saône, Franciaország.

 8. TAS

  Ukrajna

  A TAS, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sörétszórás - anyagok, nails, és Sörétszórás - anyagok. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 1. METIZ PLANT

  Ukrajna

  A METIZ PLANT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Székhelye Kamenskoe, Ukrajna.

 2. WEBSTER AND HORSFALL LTD

  Egyesült Királyság

  A WEBSTER AND HORSFALL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - vasfémek, wire, steel wires for springs, wires for springs, és Huzalhúzás - vasfémek. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 3. SVISHCH V.B.

  Ukrajna

  A SVISHCH V.B., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is thermohardening powder paint. Székhelye Uman, Ukrajna.

 4. ANPING GALVANIZED WIRE FACTORY

  Kína

  A ANPING GALVANIZED WIRE FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is galvanized wire, és Stainless steel. Székhelye Hengshui, Kína.

 5. DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L.

  Spanyolország

  A DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wire, és iron wire lamination. Székhelye NAVARRETE(LA RIOJA), Spanyolország.

 6. DESIMETAL

  Portugália

  A DESIMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Metal wire objects, és utility and ornamental design. Székhelye Mem Martins, Portugália.

 7. KEN-TRON MFG.

  Amerikai Egyesült Államok

  A KEN-TRON MFG., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - vasfémek, Huzalhúzás - vasfémek, és drawn wires. Székhelye Owensboro, Amerikai Egyesült Államok.

 8. FRIENDS INTERNATIONAL

  Banglades

  A FRIENDS INTERNATIONAL, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhuzalok és kábelek, Szegesdrót - vasfémek, Huzalhúzás - vasfémek, Drótok és kábelek - vasfémek, Acélhuzalok és kábelek, Szegesdrót - vasfémek, Huzalhúzás - vasfémek, és Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Chittagong, Banglades.

 9. UGITECH ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A UGITECH ITALIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - vasfémek, industrial grinding work, és Huzalhúzás - vasfémek. Székhelye Peschiera Borromeo, Olaszország.

 10. SOTREFIT (FILIALE GROUPE TPL)

  Algéria

  A SOTREFIT (FILIALE GROUPE TPL), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drawing metals. Székhelye TIARET, Algéria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes