• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • huzalhúzás - nemvasfémek

A keresés eredménye

Huzalhúzás - nemvasfémek - Import export

 1. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sárgaréz, Huzalhúzás - nemvasfémek, Profilok - nemvasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Sárgaréz, Huzalhúzás - nemvasfémek, Profilok - nemvasfémek, és Profilok és rudak - nemvasfémek. Székhelye Chiari, Olaszország.

 2. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Egyesült Királyság

  A ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, alloy wire drawn rods, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Brierley Hill, Egyesült Királyság.

 3. CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD

  Egyesült Királyság

  A CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, nickel alloys, Huzalhúzás - nemvasfémek, és stainless steel wire. Székhelye Rotherham, Egyesült Királyság.

 4. LUOYANG GEFEI CO., LTD

  Kína

  A LUOYANG GEFEI CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Luoyang, Kína.

 5. DRUTECH REJS PIECE C.O.

  Lengyelország

  A DRUTECH REJS PIECE C.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Rypin, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GERVOIS SA

  Franciaország

  A GERVOIS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Abbeville, Franciaország.

 2. TRAFILERIE DELL'ADDA SRL

  Olaszország

  A TRAFILERIE DELL'ADDA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper plates. Székhelye Verdellino, Olaszország.

 3. BAOJI SHENGCHAO NON-FERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD

  Kína

  A BAOJI SHENGCHAO NON-FERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Baoji, Kína.

 4. JINAN WOERDE SOLDER CO.,LTD

  Kína

  A JINAN WOERDE SOLDER CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mig welding. Székhelye Zhangqiu, Kína.

 5. T.F.E. S.R.L.

  Olaszország

  A T.F.E. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Gussago, Olaszország.

 1. BAOJI UNIQUE TITANIUM INDUSTRY CO., LTD.

  Kína

  A BAOJI UNIQUE TITANIUM INDUSTRY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Baoji, Kína.

 2. LAPP BENELUX B.V.

  Hollandia

  A LAPP BENELUX B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumhuzalok és kábelek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Alumíniumhuzalok és kábelek, és Drótok és kábelek - nemvasfémek. Székhelye Waalre, Hollandia.

 1. POLYFLEX S.R.L.

  Olaszország

  A POLYFLEX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium wire. Székhelye Calimera, Olaszország.

 2. ISELLA S.R.L.

  Olaszország

  A ISELLA S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Suello, Olaszország.

 3. TRAFILERIE MONZESI S.N.C. DI OGGIONNI GIUSEPPE E FRATELLI

  Olaszország

  A TRAFILERIE MONZESI S.N.C. DI OGGIONNI GIUSEPPE E FRATELLI, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, unit extruders, és Réz és rézötvözetek. Székhelye Ornago, Olaszország.

 4. BIANCHI METALLI S.P.A.

  Olaszország

  A BIANCHI METALLI S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, brass, és Réz és rézötvözetek. Székhelye Brignano Gera D'adda, Olaszország.

 5. ANPING XINXING NICKEL WIRE MESH FACTORY

  Kína

  A ANPING XINXING NICKEL WIRE MESH FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Hengshui, Kína.

 6. QINGDAO YIYANG RIGGING HARDWARE CO.,LTD

  Kína

  A QINGDAO YIYANG RIGGING HARDWARE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Qingdao, Kína.

 7. WEIHAI MULTICRYSTAL TUNGSTEN & MOLYBDENUM TECHNOLOGIES CO.,LTD

  Kína

  A WEIHAI MULTICRYSTAL TUNGSTEN & MOLYBDENUM TECHNOLOGIES CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Weihai, Kína.

 8. FLAMEG S.R.L.

  Olaszország

  A FLAMEG S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Lumezzane, Olaszország.

 1. BEIJING ZHONGBEI TITANIUM CO.,LTD.

  Kína

  A BEIJING ZHONGBEI TITANIUM CO.,LTD., tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is titanium and alloys. Székhelye Beijing, Kína.

 2. M.E.A.M. ECOLOGY SRL

  Olaszország

  A M.E.A.M. ECOLOGY SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Fondi, Olaszország.

 3. VOESTALPINE DRAHT FINSTERWALDE GMBH

  Németország

  A VOESTALPINE DRAHT FINSTERWALDE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Huzalhúzás - nemvasfémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Finsterwalde, Németország.

 4. NARDIN & C. S.N.C.

  Olaszország

  A NARDIN & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Nova Milanese, Olaszország.

 5. SHANYI HARDWARE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kína

  A SHANYI HARDWARE MESH PRODUCTS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Hengshui, Kína.

 6. ASCOTEX LTD

  Egyesült Királyság

  A ASCOTEX LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Burnley, Egyesült Királyság.

 7. MITTELDEUTSCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Németország

  A MITTELDEUTSCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Maintal-Bischofsheim, Németország.

 8. B. JÜRGENHAKE GESELLSCHAFT F. KABELKONF. U. METALLVERARB.MBH

  Németország

  A B. JÜRGENHAKE GESELLSCHAFT F. KABELKONF. U. METALLVERARB.MBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Lippstadt, Németország.

 9. DRAHTZUG STEIN SERVICE GMBH & CO. KG

  Németország

  A DRAHTZUG STEIN SERVICE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Altleiningen, Németország.

 10. BHANSALI STAINLESS PVT LTD

  India

  A BHANSALI STAINLESS PVT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Indore, India.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes