• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • huzalhúzás - nemvasfémek

A keresés eredménye

Huzalhúzás - nemvasfémek - Import export

 1. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerművek, vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sárgaréz, Huzalhúzás - nemvasfémek, Profilok - nemvasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Sárgaréz, Huzalhúzás - nemvasfémek, Profilok - nemvasfémek, és Profilok és rudak - nemvasfémek. Székhelye Chiari, Olaszország.

 2. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Egyesült Királyság

  A ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, alloy wire drawn rods, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Brierley Hill, Egyesült Királyság.

 3. CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD

  Egyesült Királyság

  A CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, nickel alloys, Huzalhúzás - nemvasfémek, és stainless steel wire. Székhelye Rotherham, Egyesült Királyság.

 4. DRUTECH REJS PIECE C.O.

  Lengyelország

  A DRUTECH REJS PIECE C.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Rypin, Lengyelország.

 5. GERVOIS SA

  Franciaország

  A GERVOIS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Abbeville, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TRAFILERIE DELL'ADDA SRL

  Olaszország

  A TRAFILERIE DELL'ADDA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper plates. Székhelye Verdellino, Olaszország.

 2. NARDIN & C. S.N.C.

  Olaszország

  A NARDIN & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Nova Milanese, Olaszország.

 3. TRAFILERIE MONZESI S.N.C. DI OGGIONNI GIUSEPPE E FRATELLI

  Olaszország

  A TRAFILERIE MONZESI S.N.C. DI OGGIONNI GIUSEPPE E FRATELLI, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, unit extruders, és Réz és rézötvözetek. Székhelye Ornago, Olaszország.

 4. M.E.A.M. ECOLOGY SRL

  Olaszország

  A M.E.A.M. ECOLOGY SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Fondi, Olaszország.

 5. BIANCHI METALLI S.P.A.

  Olaszország

  A BIANCHI METALLI S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, brass, és Réz és rézötvözetek. Székhelye Brignano Gera D'adda, Olaszország.

 1. T.F.E. S.R.L.

  Olaszország

  A T.F.E. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Gussago, Olaszország.

 2. VOESTALPINE DRAHT FINSTERWALDE GMBH

  Németország

  A VOESTALPINE DRAHT FINSTERWALDE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Huzalhúzás - nemvasfémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Finsterwalde, Németország.

 1. CONTACTOARE S. A.

  Románia

  A CONTACTOARE S. A., tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Buzau, Románia.

 2. TRAFILERIA BORGHETTI PIETRO S.R.L.

  Olaszország

  A TRAFILERIA BORGHETTI PIETRO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal tubes, és metal plates. Székhelye Annone Di Brianza, Olaszország.

 3. POLYFLEX S.R.L.

  Olaszország

  A POLYFLEX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium wire. Székhelye Calimera, Olaszország.

 4. ASCOTEX LTD

  Egyesült Királyság

  A ASCOTEX LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Burnley, Egyesült Királyság.

 5. FLAMEG S.R.L.

  Olaszország

  A FLAMEG S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Lumezzane, Olaszország.

 6. B. JÜRGENHAKE GESELLSCHAFT F. KABELKONF. U. METALLVERARB.MBH

  Németország

  A B. JÜRGENHAKE GESELLSCHAFT F. KABELKONF. U. METALLVERARB.MBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Lippstadt, Németország.

 7. ISELLA S.R.L.

  Olaszország

  A ISELLA S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Suello, Olaszország.

 8. LLC TECHNOLIA

  Ukrajna

  A LLC TECHNOLIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Dnepr, Ukrajna.

 1. FAST OPTICOM AG

  Svájc

  A FAST OPTICOM AG, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Freienbach, Svájc.

 2. LAPP BENELUX B.V.

  Hollandia

  A LAPP BENELUX B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumhuzalok és kábelek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Alumíniumhuzalok és kábelek, és Drótok és kábelek - nemvasfémek. Székhelye Waalre, Hollandia.

 3. SLAM S.R.L.

  Olaszország

  A SLAM S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Tömítések és tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kaucsuk - félkész termékek, Huzalhúzás - nemvasfémek, Kaucsuk - félkész termékek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Bellusco, Olaszország.

 4. GSG MASCHINEN UND ZUBEHÖR FÜR DIE DRAHT- UND KALTWALZINDUSTRIE GMNH

  Németország

  A GSG MASCHINEN UND ZUBEHÖR FÜR DIE DRAHT- UND KALTWALZINDUSTRIE GMNH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - vasfémek, és Huzalhúzás - vasfémek. Székhelye Schwerte, Németország.

 5. MIG WELD

  Franciaország

  A MIG WELD, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Longvic, Franciaország.

 6. HAGENER FEINSTAHL GMBH

  Németország

  A HAGENER FEINSTAHL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Hagen, Németország.

 7. ROPE ASSEMBLIES LTD

  Egyesült Királyság

  A ROPE ASSEMBLIES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Retford, Egyesült Királyság.

 8. DE ANGELI PRODOTTI SRL

  Olaszország

  A DE ANGELI PRODOTTI SRL, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Bagnoli Di Sopra (Pd), Olaszország.

 9. MITTELDEUTSCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Németország

  A MITTELDEUTSCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Maintal-Bischofsheim, Németország.

 10. ALTHOFF & LÖTTERS GMBH & CO. KG.

  Németország

  A ALTHOFF & LÖTTERS GMBH & CO. KG., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalhúzás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - nemvasfémek, és Huzalhúzás - nemvasfémek. Székhelye Iserlohn, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes