• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hulladékprések és -aprítóberendezések

A keresés eredménye

Hulladékprések és -aprítóberendezések - Import export

 1. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Németország

  Verified by europages badge

  Welcome to Nara Machinery CO., LTD.'s European branch. Thank you for your interest in our products. We will be happy to answer any questions you may have. Contact us now! We are continually building on our research into grinding, drying and nanotechnology to bring you new and optimised processes.

 2. MACFAB SYSTEMS LTD

  Írország

  Verified by europages badge

  A MACFAB SYSTEMS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vertical balers, baling presses, compactors cardboard baler, drum crushers, Glass crusher, Balers, bale presses, vertical compactors, waste compactor design, és plants and equipment for industrial waste. Székhelye Carrickmacross,, Írország.

 3. ECOLOGIA ESPOSITO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ECOLOGIA ESPOSITO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari hulladék eltávolítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékprések és -aprítóberendezések, és Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Volla, Olaszország.

 4. IDEAL TECHNOLOGIES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A IDEAL TECHNOLOGIES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Újrahasznosítás - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari hulladékok kezelése, Csomagolóanyag újrahasznosítás, Ipari szárítók és centrifugák, Hulladékprések és -aprítóberendezések, Ipari hulladékok kezelése, Csomagolóanyag újrahasznosítás, Ipari szárítók és centrifugák, és Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Rambouillet, Franciaország.

 5. STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Glandorf, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. IDS ENVIRONNEMENT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A IDS ENVIRONNEMENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari hulladékok kezelése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kartonpapír újrahasznosítás, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Hulladékprések és -aprítóberendezések, cardboard balls, bale presses, plastic press, cardboard removal, cardboard removal, és Kartonpapír újrahasznosítás. Székhelye St Trivier De Courtes, Franciaország.

 2. AB-EX

  Németország

  Verified by europages badge

  A AB-EX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Bramsche, Németország.

 3. GETECHA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GETECHA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Aschaffenburg, Németország.

 4. PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK

  Németország

  Verified by europages badge

  A PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Bad Iburg, Németország.

 5. BARRADAS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BARRADAS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is LI-ION battery recycling, EV battery recycling, tyre recycling, Used tyre recycling, WEEE recycling, Refrigerator recycling, Machine building and plant construction, Service, és Used machines. Székhelye Dortmund, Németország.

 1. COMITEC S.R.L.

  Olaszország

  A COMITEC S.R.L., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Hőszigetelő vakolatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékprések és -aprítóberendezések, és Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Godega Di Sant'urbano, Olaszország.

 2. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Spanyolország

  A GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékprések és -aprítóberendezések, Páncélajtók és tűzálló ajtók, ipari, garbage compactors, Hulladékprések és -aprítóberendezések, és Páncélajtók és tűzálló ajtók, ipari. Székhelye Castellar Del Valles, Spanyolország.

 1. AGICOM- PEDERGNANA OG

  Ausztria

  A AGICOM- PEDERGNANA OG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szállítóberendezések és -rendszerek, Hulladékprések és -aprítóberendezések, plants for recovering and recycling rubber from waste, plants for recovering and recycling metals from waste, Szállítóberendezések és -rendszerek, és Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Puch Bei Hallein, Ausztria.

 2. ALTERVAL

  Franciaország

  A ALTERVAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Újrahasznosítás - gépek és berendezések, bale presses, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, grinder shredders, és reuse of wood waste. Székhelye Epouville, Franciaország.

 3. AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH

  Ausztria

  A AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bale presses for waste disposal, Baling presses, hydraulic, és compactors. Székhelye Seewalchen, Ausztria.

 4. BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Niefern-Öschelbronn, Németország.

 5. ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH

  Ausztria

  A ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Meggenhofen, Ausztria.

 6. DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY

  Spanyolország

  A DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékprések és -aprítóberendezések, metal waste reclamation, Hulladékprések és -aprítóberendezések, re-use of plastic waste, és reuse of wood waste. Székhelye Granollers, Spanyolország.

 7. EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH

  Németország

  A EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Krayenberggemeinde, Németország.

 8. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Tunézia

  A NIELSEN-ARAMIS GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékprések és -aprítóberendezések, Hulladékosztályozás - gépek és anyagok, Hulladékprések és -aprítóberendezések, Hulladékosztályozás - gépek és anyagok, és bale presses. Székhelye Tunis, Tunézia.

 1. SE SHREDDERS

  Törökország

  A SE SHREDDERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Bolu, Törökország.

 2. BINOLOGY LLC

  Oroszország

  A BINOLOGY LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékosztályozás - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szeméttartályok és -konténerek, Hulladéktárolás és begyűjtés, Hulladékprések és -aprítóberendezések, Szeméttartályok és -konténerek, Hulladéktárolás és begyűjtés, Hulladékprések és -aprítóberendezések, és waste collection containers. Székhelye Moscow, Oroszország.

 3. PINI SRL

  Olaszország

  A PINI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Hulladékprések és -aprítóberendezések, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Hulladékprések és -aprítóberendezések, vertical compactors, és Waste compacting installations. Székhelye Gerenzano, Olaszország.

 4. SMELLWELL VERTRIEBS GMBH

  Ausztria

  A SMELLWELL VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Altach, Ausztria.

 5. KADANT PAAL GMBH

  Németország

  A KADANT PAAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus prések (présgépek), Chain conveyors, Baling presses, hydraulic, replacement press parts, és Hidraulikus prések (présgépek). Székhelye Georgsmarienhütte, Németország.

 6. FRANZ KAHL GMBH

  Németország

  A FRANZ KAHL GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Frankfurt, Németország.

 7. WEIMA MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A WEIMA MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brick makers, grinder shredders, és shredders. Székhelye Ilsfeld, Németország.

 8. PRESTO GMBH & CO. KG

  Németország

  A PRESTO GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Bad Laer, Németország.

 9. CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS

  Belgium

  A CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékprések és -aprítóberendezések, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Hulladékprések és -aprítóberendezések, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, containers for warehousing and storage, és waste collection containers. Székhelye Kampenhout, Belgium.

 10. IBS INTERNATIONAL BALER SERVICEGMBH & CO. KG

  Németország

  A IBS INTERNATIONAL BALER SERVICEGMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Melle, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Hulladékprések és -aprítóberendezések - Import export

Találatok száma

167 Vállalat