• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hulladékégető berendezések

A keresés eredménye

Hulladékégető berendezések - Import export

 1. INCINER8 LIMITED

  Egyesült Királyság

  A INCINER8 LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari hulladékok kezelése, Ipari hulladékok kezelése, és waste incinerator design. Székhelye Southport, Egyesült Királyság.

 2. EUROPEM

  Belgium

  A EUROPEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is incinerators and combustion plants with energy recovery, és incinerators. Székhelye Lier, Belgium.

 3. INCIPROM LLC

  Oroszország

  A INCIPROM LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kórházi hulladékok feldolgozása, Hulladékégető berendezések, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, Ipari hulladékok kezelése, Kórházi hulladékok feldolgozása, Hulladékégető berendezések, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, és Ipari hulladékok kezelése. Székhelye Krasnodar, Oroszország.

 4. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Románia

  A FLEXTIM INDUSTRY SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztő berendezések és felszerelések, Hulladékégető berendezések, Állattenyésztő berendezések és felszerelések, és Hulladékégető berendezések. Székhelye Timisoara, Románia.

 5. ENVIRON ENGINEERING GMBH

  Ausztria

  A ENVIRON ENGINEERING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gas oil burner maintenance. Székhelye Engelmannsbrunn, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ECOLOGIA INFORMATICA SRL

  Olaszország

  A ECOLOGIA INFORMATICA SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is waste incineration for energy, ecological ovens, purification, ecology and waste disposal plants and equipment, és waste management. Székhelye Treviglio, Olaszország.

 2. ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS

  Egyesült Királyság

  A ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is incinerators. Székhelye Cannock, Egyesült Királyság.

 3. CREANERGY

  Belgium

  A CREANERGY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékégető berendezések, Biogas cogeneration plant, cogeneration plant, biogas energy consultants, és Hulladékégető berendezések. Székhelye Winksele, Belgium.

 4. SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI

  Franciaország

  A SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Székhelye Toulouse, Franciaország.

 5. KAPA ENGINEERING

  Olaszország

  A KAPA ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Székhelye Mercallo, Olaszország.

 1. ECOTHERM SRL

  Olaszország

  A ECOTHERM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fume scrubbers. Székhelye Scandicci, Olaszország.

 2. SANTES INCINERATOR

  Törökország

  A SANTES INCINERATOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is waste incineration for energy, és waste incineration plants and equipment. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L.

  Olaszország

  A FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Székhelye Francolise, Olaszország.

 2. VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS

  Belgium

  A VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Székhelye Mouscron-dottignies, Belgium.

 3. OPSIS MRZ KOMPOST SISTEMLERI

  Törökország

  A OPSIS MRZ KOMPOST SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sludge composting plants, és vertical packing machines. Székhelye Antalya, Törökország.

 4. EXTINTORES GIRALDA

  Spanyolország

  A EXTINTORES GIRALDA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is office fire extinguishers. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 5. DUMAG GES.M.B.H.

  Ausztria

  A DUMAG GES.M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékégető berendezések, és Hulladékégető berendezések. Székhelye Gumpoldskirchen, Ausztria.

 6. STAVIMEX SLOVAKIA, A.S.

  Szlovákia

  A STAVIMEX SLOVAKIA, A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékégető berendezések, Teljesítmény-, mennyiség- és átfolyásmérés és szabályozás, Hulladékégető berendezések, és Teljesítmény-, mennyiség- és átfolyásmérés és szabályozás. Székhelye Bratislava-Ruzinov, Szlovákia.

 7. ARN B.V.

  Hollandia

  A ARN B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékégető berendezések, és Hulladékégető berendezések. Székhelye Weurt, Hollandia.

 8. BUITEX RECYCLAGE

  Franciaország

  A BUITEX RECYCLAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékégető berendezések, és Hulladékégető berendezések. Székhelye Cours La Ville, Franciaország.

 1. KOTLOENERGO M.Y.V.

  Ukrajna

  A KOTLOENERGO M.Y.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is waste incineration plants and equipment, és steam boilers. Székhelye Tatiev, Ukrajna.

 2. THE WASTEPACK GROUP LIMITED

  Egyesült Királyság

  A THE WASTEPACK GROUP LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékégető berendezések, és Hulladékégető berendezések. Székhelye Harlow, Egyesült Királyság.

 3. FOR.TEC. SRL

  Olaszország

  A FOR.TEC. SRL, tevékenységi ágazata Hulladékégető berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemétégető gépek, és Szemétégető gépek. Székhelye Francolise (Ce), Olaszország.

 4. NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS

  Norvégia

  A NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékégető berendezések, és Hulladékégető berendezések. Székhelye Vagseidet, Norvégia.

 5. WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH

  Németország

  A WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékégető berendezések, és Hulladékégető berendezések. Székhelye Overath, Németország.

 6. SLUDGEBUSTERS LTD

  Egyesült Királyság

  A SLUDGEBUSTERS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékégető berendezések, és Hulladékégető berendezések. Székhelye Southampton, Egyesült Királyság.

 7. VEOLIA ES CLEANAWAY HOLDINGS LIMITED

  Egyesült Királyság

 8. MHB MÜLLHEIZKRAFTWERK BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

 9. MHB HAMM BETRIEBSFÜHRUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Németország