• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hullámlemezek - vasfémek

A keresés eredménye

Hullámlemezek - vasfémek - Import export

 1. SIEGMETALL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SIEGMETALL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - vasfémek. Székhelye Haiger, Németország.

 2. HNB NORDBLECHE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HNB NORDBLECHE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - vasfémek. Székhelye Holdorf, Németország.

 3. ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK

  Németország

  Verified by europages badge

  A ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Covers for conveyor belts, Achenbach covers, Conveyor belt covers, Conveyor belt protective covers, protective caps, Conveyor belt cover, Conveyor belt enclosure, Hoods for conveyor belts, és Covers for conveyors. Székhelye Wilnsdorf, Németország.

 4. PERFIQUINA

  Portugália

  A PERFIQUINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profillemezek - vasfémek, Tetőfedő anyagok, corrugated sheets, galvanized sheet metal, Profillemezek - vasfémek, és Tetőfedő anyagok. Székhelye Ponte De Vagos, Portugália.

 5. MAAS PROFILE GMBH

  Németország

  A MAAS PROFILE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - vasfémek. Székhelye Ilshofen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG

  Ausztria

  A TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - vasfémek. Székhelye Gramatneusiedl, Ausztria.

 2. MALTE JESS BETRIEBE GMBH

  Németország

  A MALTE JESS BETRIEBE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - vasfémek. Székhelye Owschlag, Németország.

 3. FEILMEIER AG

  Németország

  A FEILMEIER AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Megújuló energiák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hullámlemezek - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, Szaniter épületgépészet, Hullámlemezek - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, Homlokzatburkolatok nemvasfémekből, és Szaniter épületgépészet. Székhelye Osterhofen, Németország.

 4. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  Belgium

  A ETS VANDEVOORDE XAVIER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, Acélcsövek, Sliding doors accessories, Round reinforcing bars, Szerkezeti acélhálók, és Acélcsövek. Székhelye Boussu Lez Walcourt, Belgium.

 5. ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD

  Ciprus

  A ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is purlins. Székhelye Nicosia, Ciprus.

 1. O-METALL DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A O-METALL DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - vasfémek. Székhelye Dahme, Németország.

 2. GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD

  Srí Lanka

  A GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric mechanical components. Székhelye Colombo02, Srí Lanka.

 1. AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD

  Izrael

  A AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hullámlemezek - vasfémek, corrugated roofing, és Hullámlemezek - vasfémek. Székhelye Ashdod, Izrael.

 2. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

  Oroszország

 3. BOZZELLI DOMENICO NICOLA DONA

  Olaszország

 4. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

  Lengyelország

  A PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - vasfémek, Import / Export - acél és fémek, Profilok és rudak - vasfémek, és Import / Export - acél és fémek. Székhelye Siedlce, Lengyelország.

 5. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Cseh Köztársaság

  A PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plattírozás - nem vasfémek, Hullámlemezek - nemvasfémek, Hengerelt lemezek - színesfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Plattírozás - nem vasfémek, Hullámlemezek - nemvasfémek, Hengerelt lemezek - színesfémek, és Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Lipnik Nad Becvou, Cseh Köztársaság.

Találjon ajánlatokat: