• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • horgany és ötvözetek

A keresés eredménye

Horgany és ötvözetek - Import export

 1. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A METALÚRGICA FONSECA & FLORA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Horgany és ötvözetek, sacrificial anodes, Anodes, Corrosion protection, zinc, Horgany és ötvözetek, Cathodic protection, ship and sailboat parts and components, és Machined parts. Székhelye Matosinhos, Portugália.

 2. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL

  Németország

  Verified by europages badge

  A GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Székhelye Duisburg, Németország.

 3. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A WESTFALENZINN J. JOST KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forrasztás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Horgany és ötvözetek, Ónötvözetek, Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Horgany és ötvözetek, Anodes, és Soft solders. Székhelye Sundern, Németország.

 4. DIPL.-ING. HERWIG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DIPL.-ING. HERWIG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hot galvanising, Hot galvanising shop, degreasing, Inhibitors, Flux, Ferrokill, Wetting agents, Protectors, és Zinc alloy. Székhelye Hagen, Németország.

 5. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Hollandia

  Verified by europages badge

  A METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Horgany és ötvözetek, zinc, Zinc Recycling, Zinc Ash, Zamak Ash, Zinc Dross, Zinc Dust, Lead Recycling, és Lead Ash. Székhelye Maastricht, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GLORIA KEY

  Belorusszia

  A GLORIA KEY, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Korróziógátló bevonatok, Galván horganyzás, Korróziógátló bevonatok, és galvanising. Székhelye Zhodino, Belorusszia.

 2. ID CASTING

  Franciaország

  A ID CASTING, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Székhelye Arbois, Franciaország.

 3. COLIMET SRL

  Olaszország

  A COLIMET SRL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spray zinc plating, és spray galvanizing of metal surfaces. Székhelye Roma, Olaszország.

 4. YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU

  Törökország

  A YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Székhelye Karatay/konya, Törökország.

 5. ZINCO GROUP. SRL

  Olaszország

  A ZINCO GROUP. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, Kemenceaknák, ipari, Horgany és ötvözetek, smoke ducts, Réz és rézötvözetek, Kemenceaknák, ipari, és Horgany és ötvözetek. Székhelye Castrovillari, Olaszország.

 1. INJECTION ZAMAK ET TRAITEMENTS

  Franciaország

  A INJECTION ZAMAK ET TRAITEMENTS, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Székhelye Saint-Amand Montrond, Franciaország.

 2. ARTUR MONSE GMBH & CO. KG

  Németország

  A ARTUR MONSE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Székhelye Velbert, Németország.

 1. HZD - DRUCKGUSS HAVELLAND GMBH

  Németország

  A HZD - DRUCKGUSS HAVELLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is high-pressure zinc die-casting, diecasting, tool manufacturing, és Automotive. Székhelye Premnitz, Németország.

 2. MINA GALVANIZ

  Törökország

  A MINA GALVANIZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is light posts, és road and motorway safety barrier installation. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. QINGDAO LYHT TRADING CO., LTD.

  Kína

  A QINGDAO LYHT TRADING CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Székhelye Shijiazhuang, Kína.

 4. AZ PRESSOFUSIONI

  Olaszország

  A AZ PRESSOFUSIONI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zamak die-casting, és alloy foundry. Székhelye Settimo Milanese, Olaszország.

 5. AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. BRUSCHI S.P.A.

  Olaszország

  A BRUSCHI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Székhelye Abbiategrasso, Olaszország.

 7. S. ERASMO ZINKAL S.P.A.

  Olaszország

  A S. ERASMO ZINKAL S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is foundry, zamak die-casting, high-pressure zinc die-casting, és aluminium alloys. Székhelye Genova, Olaszország.

 8. ZINGA METALL & CO. LTD

  Ukrajna

  A ZINGA METALL & CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Székhelye Dnepr, Ukrajna.

 1. NIMET MADEN

  Törökország

  A NIMET MADEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zinc and alloys. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. INZA Y PLAS, S.L.

  Spanyolország

  A INZA Y PLAS, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Székhelye Massamagrell-Valencia, Spanyolország.

 3. A PLUS GALVANIZ

  Törökország

  A A PLUS GALVANIZ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zinc, aluminium in bars, copper, és industrial chemical products. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Franciaország

  A SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, Nyomás - szitanyomás, Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, és Nyomás - szitanyomás. Székhelye Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Franciaország.

 5. ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Olaszország

  A ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Présöntőformák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Horgany és ötvözetek, high-pressure zinc die-casting, zamak die-casting, és Horgany és ötvözetek. Székhelye Roletto, Olaszország.

 6. TESTAS

  Belgium

  A TESTAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, copper and alloys, lead and alloys, Rozsdamentes acél, és aluminium profiles. Székhelye Wommelgem, Belgium.

 7. JENERS DRUCKGUSSTECHNIK GMBH

  Németország

  A JENERS DRUCKGUSSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Székhelye Wülfrath, Németország.

 8. DIALOG-LIBRTI LLC

  Ukrajna

  A DIALOG-LIBRTI LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal ingots, brass ingots, és aluminium in bars. Székhelye Slavyansk, Ukrajna.

 9. ZINQ NETZSCHKAU GMBH

  Németország

  A ZINQ NETZSCHKAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galván horganyzás, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galván horganyzás, Ipari épületépítés, és Acélkönnyűszerkezetek építése. Székhelye Netzschkau, Németország.

 10. ALUZINFER - FUNDIÇÃO INJECTADA, L.DA

  Portugália

  A ALUZINFER - FUNDIÇÃO INJECTADA, L.DA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zamak injection, és mazak cast items. Székhelye Águeda, Portugália.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Horgany és ötvözetek - Import export

Találatok száma

410 Vállalat