• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hordozható szerszámok építőipari- motoros

A keresés eredménye

Hordozható szerszámok építőipari- motoros - Import export

 1. METFIX GROUP

  Kazahsztán

  Verified by europages badge

  METFIX GROUP has been supplying screws, dowels, consumables, fasteners for fittings, anchors, fasteners, clamps, nails, mounting foam, sealant since 1996. The main reason why customers choose us is our extensive expertise and using components from leading manufacturers, well known across the world. Our fasteners are used both in almost all branches of construction and industry and for minor household repairs. Wide range of plastic fasteners has been produced at the new production facilities: dowels, rebar fixers, fasteners for insulation materials, and also a workshop for packing fasteners into small consumer packaging has been opened. Production control is carried out by experienced specialists using the latest technologies. The quality of the fastening equipment has been confirmed by independent experts who conducted control tests. All products have necessary certificates. We offer to our clients: - constant availability of more than 2500 products in stock, - fast and cheap shipments to any point in the market, - individual approach to every client and, last but not the least, We offer free shipments and installment payments for the orders starting from USD 20 000.

 2. IPS - INDUSTRIAL PIPING SERVICE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A IPS - INDUSTRIAL PIPING SERVICE GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Burghausen, Németország.

 3. MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

  Verified by europages badge

  A MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zuhanyzótálak, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Fürdőszoba-felszerelések, Fürdőszobaszekrények, Fürdőszobabútorok és tartozékok, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, mechanical anchor, suspended ceiling accessories, és chemical anchor. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. I GAS DIRECT

  Egyesült Királyság

  A I GAS DIRECT, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kempingfőzők és -lámpák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Roofing accessories, catering, és Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Sunderland, Egyesült Királyság.

 5. LIEBHERR-MIETPARTNER GMBH

  Németország

  A LIEBHERR-MIETPARTNER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Ludwigshafen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HKL BAUMASCHINEN AUSTRIA GMBH

  Ausztria

  A HKL BAUMASCHINEN AUSTRIA GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Wiener Neudorf, Ausztria.

 2. NORDJYSK LIFT - ODENSE

  Dánia

  A NORDJYSK LIFT - ODENSE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személyfelvonók, és Személyfelvonók. Székhelye Odense Sø, Dánia.

 3. METALMAN ENGINEERING

  Írország

  A METALMAN ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is blades, discs for polishing machines, pans, és floating floor. Székhelye Waterford, Írország.

 4. BAUDELET MATERIELS

  Franciaország

  A BAUDELET MATERIELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Szerszámok, motoros, és Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Hazebrouck, Franciaország.

 5. GITANA UAB

  Litvánia

  A GITANA UAB, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Klaipedos R., Litvánia.

 1. INGOLD & BURGERT GMBH

  Németország

  A INGOLD & BURGERT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, elektrotechnikai, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Padlófényesítőgépek, ipari, Nagynyomású tisztítógépek, Munkabiztonság - felszerelések és eszközök, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Padlófényesítőgépek, ipari, Nagynyomású tisztítógépek, és Munkabiztonság - felszerelések és eszközök. Székhelye Freiburg, Németország.

 2. FREITAG WERKZEUGE UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Németország

  A FREITAG WERKZEUGE UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, elektrotechnikai, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Csiszolókorongok, Rögzítőanyagok, Műhelybútorok, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Csiszolókorongok, Rögzítőanyagok, és Műhelybútorok. Székhelye Neuenkirchen, Németország.

 1. INGCO

  Románia

  A INGCO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Ipari szerszámok, Elektromos szerszámok, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Ipari szerszámok, és Elektromos szerszámok. Székhelye Sarasau, Románia.

 2. PRODICLEAN

  Franciaország

  A PRODICLEAN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, sand blasters, és Tisztítószerek, ipari és kisipari. Székhelye Larroque, Franciaország.

 3. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Franciaország

  A TECHNIDIS DOCKS MARITIMES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, Épületvasalások, Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros, és Épületvasalások. Székhelye Saint Nazaire, Franciaország.

 4. TOOLBOX HIRE LTD

  Egyesült Királyság

  A TOOLBOX HIRE LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Edinburgh, Egyesült Királyság.

 5. DEKOR PUHB

  Lengyelország

  A DEKOR PUHB, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hordozható szerszámok építőipari, motoros, grinders, manual power tools, és Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Pozna?, Lengyelország.

 6. VALEITALY

  Olaszország

  A VALEITALY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Perugia, Olaszország.

 7. NIENHAUS & THIELKES GMBH

  Németország

  A NIENHAUS & THIELKES GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari gyémántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok járműjavításhoz, nem motoros, Kéziszerszámok, elektrotechnikai, nem motoros, Hordozható fúrógépek, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Kéziszerszámok járműjavításhoz, nem motoros, Kéziszerszámok, elektrotechnikai, nem motoros, Hordozható fúrógépek, és Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Rhede, Németország.

 8. DWITH.DK

  Dánia

  A DWITH.DK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontás, Burkolók - csempe és padlólap, Épületbontás, és Burkolók - csempe és padlólap. Székhelye Herlufmagle, Dánia.

 1. ETABLISSEMENTS BAISE

  Belgium

  A ETABLISSEMENTS BAISE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyersacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Épületvasalások, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Vas- és fémáruk, Épületvasalások, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, és Cleansing products - industrial. Székhelye Boussu, Belgium.

 2. M. TEEVAN HIRE CO LTD

  Egyesült Királyság

  A M. TEEVAN HIRE CO LTD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 3. COMPTOIR DE MATERIAUX

  Belgium

  A COMPTOIR DE MATERIAUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, barkácsolók számára, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, hardware for construction work, Szerszámok, motoros, barkácsolók számára, és Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Chenée, Belgium.

 4. GRAMA-TRADE, EXPORT-IMPORT-TRANSIT GMBH

  Ausztria

  A GRAMA-TRADE, EXPORT-IMPORT-TRANSIT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tömítések és tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőfedő anyagok, Festékek és lakkok, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Alumínium-lemezek és szalagok (-pántok), Tetőfedő anyagok, Festékek és lakkok, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, és Alumínium-lemezek és szalagok (-pántok). Székhelye Graz-Neuhart, Ausztria.

 5. SC BB COM CONSULTATIV SRL

  Románia

  A SC BB COM CONSULTATIV SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, tools, equipment, Szivattyúk, és milling tools. Székhelye Bucuresti, Románia.

 6. IHR HANDELS GMBH

  Németország

  A IHR HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, precíziós ipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, elektrotechnikai, nem motoros, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Rögzítőanyagok, Emelődobogók és emelőasztalok, Kéziszerszámok, elektrotechnikai, nem motoros, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Rögzítőanyagok, és Emelődobogók és emelőasztalok. Székhelye Bersenbrück, Németország.

 7. LOCATOU

  Belgium

  A LOCATOU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tool rental, és chemical toilets for hire. Székhelye Seraing, Belgium.

 8. AEG POWERTOOLS

  Hollandia

  A AEG POWERTOOLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye DORDRECHT, Hollandia.

 9. AG PASSIVHAUS

  Németország

  A AG PASSIVHAUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hordozható szerszámok építőipari, motoros, és Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Durach, Németország.

 10. MAX HEIMERL BAU GMBH

  Németország

  A MAX HEIMERL BAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hordozható szerszámok építőipari, motoros, és Hordozható szerszámok építőipari, motoros. Székhelye Schönthal, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Hordozható szerszámok építőipari- motoros - Import export

Találatok száma

395 Vállalat