• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hordozható motoros fűrészek

A keresés eredménye

Hordozható motoros fűrészek - Import export

 1. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Thanks to a cutting technology that was developed over 33 years ago, well diamond wire saws have helped more than 1200 customers worldwide achieve the results they desire. well diamond wire saws achieve smooth, sharp-edged surfaces on practically any material. The applied cutting tool is stainless steel wire with diamond grains that can be effectively "embedded" in the wire. This patented embedding process guarantees the highest degree of cutting capability and the longevity of the wire. The wire is wound around a drum that is attached to a precision hoist motor. Depending on the size of the saw, the length of the wire ranges from 10 to 40 metres. It has a diameter between 0.10 and 0.70 mm. All our saws use the force of gravity and/or weights as a method to achieve and maintain consistent feed rates. Moreover, they all possess continual variable speed control for the wire.

 2. HACHENBACH PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A HACHENBACH PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Ehringshausen-Katzenfurt, Németország.

 3. WERNER BUCHER HM WERKZEUGE DIPL. MASCH.-ING. ETH

  Svájc

  Verified by europages badge

  A WERNER BUCHER HM WERKZEUGE DIPL. MASCH.-ING. ETH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Langendorf, Svájc.

 4. K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK

  Németország

  A K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Hüttisheim, Németország.

 5. ZICO ZIMMERMANN GMBH & CO. KG

  Németország

  A ZICO ZIMMERMANN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Remscheid, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DIENES WERKE FÜR MASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Németország

  A DIENES WERKE FÜR MASCHINENTEILE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Overath, Németország.

 2. DIETZ SYSTEME GMBH

  Németország

  A DIETZ SYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Viechtach, Németország.

 3. THEILEN WERKZEUGSCHLEIFEREI GMBH

  Németország

  A THEILEN WERKZEUGSCHLEIFEREI GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Hamburg, Németország.

 4. BAUDAT GMBH + CO. KG

  Németország

  A BAUDAT GMBH + CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Dürmentingen, Németország.

 5. INTERNACO INTERNATIONALE EXPORT GMBH

  Németország

  A INTERNACO INTERNATIONALE EXPORT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Hamburg, Németország.

 1. ROBLAND

  Belgium

  A ROBLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, famegmunkáláshoz, Hordozható szerszámok famegmunkáláshoz, motoros, Marógépek, famegmunkáláshoz, és Hordozható szerszámok famegmunkáláshoz, motoros. Székhelye Brugge, Belgium.

 2. MAKITA

  Belgium

  A MAKITA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is veneering machines, sanding machines, screwdrivers, és drills. Székhelye Kortenberg, Belgium.

 1. PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI

  Lengyelország

  A PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyenáramú motorok, Váltakozó áramú motorok, Hordozható motoros fűrészek, Egyenáramú motorok, Váltakozó áramú motorok, Hordozható motoros fűrészek, és pulleys. Székhelye Uhowo, Lengyelország.

 2. OMICRON BENELUX

  Belgium

  A OMICRON BENELUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Épületfelszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hordozható motoros fűrészek, hire and sale of construction machinery, Hordozható motoros fűrészek, spare parts for building machines, és worksite machinery repairs. Székhelye Rummen, Belgium.

 3. KS METAALWERKEN

  Belgium

  A KS METAALWERKEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hordozható motoros fűrészek, Metals - machining, Hordozható motoros fűrészek, stamping, és sanding booths. Székhelye Kortessem, Belgium.

 4. MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Németország

  A MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, precíziós ipari, nem motoros, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Kéziszerszámok, elektrotechnikai, nem motoros, Hordozható motoros fűrészek, Kéziszerszámok, precíziós ipari, nem motoros, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Kéziszerszámok, elektrotechnikai, nem motoros, és Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Oberndorf, Németország.

 5. HANS-PETER SCHERER

  Németország

  A HANS-PETER SCHERER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Összekapcsolás, acélok és fémek, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Hordozható motoros fűrészek, Hordozható szerszámok fémmegmunkáláshoz, motoros, Összekapcsolás, acélok és fémek, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Hordozható motoros fűrészek, és Hordozható szerszámok fémmegmunkáláshoz, motoros. Székhelye Bramsche, Németország.

 6. ANDORIN TOOLS MACHINERY LIMITED

  Kína

  A ANDORIN TOOLS MACHINERY LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Dongguan, Kína.

 7. SEYNA

  Belgium

  A SEYNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Waregem, Belgium.

 8. ADAMAS BELGIE

  Belgium

  A ADAMAS BELGIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek fűrészelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hordozható motoros fűrészek, Fúrás - szerszámgépek, Hordozható motoros fűrészek, és Fúrás - szerszámgépek. Székhelye Herentals, Belgium.

 1. ITALSERVICE S.R.L.

  Olaszország

  A ITALSERVICE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Hordozható motoros fűrészek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, és Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Vallefoglia, Olaszország.

 2. LEGNOTECNICA S.R.L.

  Olaszország

  A LEGNOTECNICA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Hordozható motoros fűrészek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, és Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Moimacco, Olaszország.

 3. S2 S.R.L.

  Olaszország

  A S2 S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Hordozható motoros fűrészek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, és Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Fermignano, Olaszország.

 4. TECNOFORMA DI PEROTTO PAOLO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A TECNOFORMA DI PEROTTO PAOLO & C. S.N.C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Hordozható motoros fűrészek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, és Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Gorgo Al Monticano, Olaszország.

 5. SAGOMM S.R.L.

  Olaszország

  A SAGOMM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Hordozható motoros fűrészek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, és Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Mansue', Olaszország.

 6. MECCANICA ODELLA S.N.C.

  Olaszország

  A MECCANICA ODELLA S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is portable chain saws, és garden chain saws. Székhelye Calizzano, Olaszország.

 7. L.E.M. DI BARADEL RENZO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A L.E.M. DI BARADEL RENZO & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Hordozható motoros fűrészek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, és Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Brugnera, Olaszország.

 8. ILLMER KARL S.R.L.

  Olaszország

  A ILLMER KARL S.R.L., tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Székhelye Lana, Olaszország.

 9. HITACHI FERCAD POWER TOOLS ITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A HITACHI FERCAD POWER TOOLS ITALIA S.P.A., tevékenységi ágazata Szerszámok és fémeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hordozható motoros fűrészek, Szerszámok, motoros, barkácsolók számára, Hordozható motoros fűrészek, és Szerszámok, motoros, barkácsolók számára. Székhelye Altavilla Vicentina, Olaszország.

 10. CORMIK S.P.A.

  Olaszország

  A CORMIK S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is agricultural machinery and equipment, és farm tractors. Székhelye Altavilla Vicentina, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Hordozható motoros fűrészek - Import export

Találatok száma

571 Vállalat